• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Oncelikle geçmiş olsun kanser atlatmak bile başlı başına bir travma, malesef kişilerin öncelikleri değişik değişik, torun olsa severler ama olmadığında da çok birsey farketmiyo demek ki onlar için, vücudun hastalık atlattığı için acele ediyorsun anlıyorum, inşallah tez zamanda tedaviye gerek kalmadan olur

ALLAH ol desin yeter ki

Beklenecek zaman var beklenemeyecek zaman var kadın kanser tedavisi görmüş yumurta rezervleri kritik e zaten eşinde de Sperm azlığı varmış, eşlerden ikisi de sıkıntılı, yaş aldıkça yumurta ve Sperm kalitesi iyice düşecek

Arkadaşıma sebepsiz infertilite tanısı kondu o rahat mesela, ikimizde de tıbben sıkıntı yok diyo akışına bıraktı , ama konu sahibi öyle bir durumda değil

illa bi konuuyu baltalayanlar oalcak, niye ustune gittinizki kadinin bu kadar, varsayinki psikoljisi iyi deil , olbailirde insanlik hali , belki siz onun yerinde olsaniz dahada kotu olurdu psikolojiniz neden kirmak için ugrasiliyorki :(
sanki parayi sizden istedi ..
insallah halleder sorununuda rabbim gonlune gore verir anne olur oda

saçma sapan yorumlarınız yüzünden banlanmış konu sahibi, acılı bi insanın yarasını dahada acıtarak elinize ne geçiyo. ne kadar sert yorumlar var

Yazık üzüldüm komşunuz adına:KK43:Belki haklısınız eşimde fazla ısrarcı olma diyor ama annelik içgüdüsü sanırım.
Ben vermiyorlar demedim yardım etme konusu açılmadı durum kritik olduğu halde.8/9 bini de durumlarının iyi olduğunu belirtmek için yazdım.Kötü olsa vicdansız biri değilim kimsenin zor duruma düşmesini istemem.Görümcem okuyordu masrafları vardı biz çoğu şeyimizi kendimiz yaptık onların masrafı var diye evlenirken.Ama işe girdi onun masrafı da bitti.Ben yüzümü kızartıp istiyecem sadece fikir almak istiyorum nasıl konuyu açayım neyapayım diye..Yoksa size isteyip istememe konusunda etik mi değilmi dığru öu yanlış mı şeklinde sormuyorum.Benim içgüdülerim çocuğun için herşeyi yap diyor.he verirler yada vermezler başka çare düşünülecek elbet..
Ok ,sen elınden geleni yap,ama vermez iseler Gönül koyma,belki algıda Yanlışlık oldu,özür,ama belirtsen ona göre yorum yapardık,ama eşinle çok mutlu ol,eşinle aynı fıkırdeyım,annelik içgüdüsü dıye bişey yok,sana hayat Tecrübe mı soylim,bişey ölmüyorsa Israr etme,vazgeç,vazgeçmeyi bılmek Lazım bazen,ve bazen pes etmektir Zafer,neyde Israr ettım ise çok pişman oldum,keşke yüzyuze anlatabılsem sana

Çok şaşirdım gerçekten ne kadar acımasız yorumlar bunlar, umarım konu sahibinin yaşadığı çaresizliği bu acımasız yorumları yapanlar yaşamaz, kadın çocuk sahibi olamamaktan korkuyor nasıl bir üzüntü bu herkes bilemez elbetteki böyle bır durumda aileler birbirine yardım edecek zorundalar aile olmak bu demek. Bu kadını elestirenlerin gelinlerinin de yillar sonra burada kaynanasini şikayet edeceğine eminim bu kadar da olmaz çok yazık

Kızlar ben geldim hapis cezam bitti:KK49:
Bir konuya yaptığım yorumu silmemden dolayı ban yemişim...Kusura bakmayın yorum yazamadım.Bana destek olan herkese teşekkürler.Benimle uğraşan işi kan davası haline getirenlere de:KK76:

Kızlar ben geldim hapis cezam bitti:KK49:
Bir konuya yaptığım yorumu silmemden dolayı ban yemişim...Kusura bakmayın yorum yazamadım.Bana destek olan herkese teşekkürler.Benimle uğraşan işi kan davası haline getirenlere de:KK76:
tuh bende gunahini aldim buraya ayzanlarin seni gonderdiler diye :))
e naptin konsutunmu kayin ailesiyle

tuh bende gunahini aldim buraya ayzanlarin seni gonderdiler diye :))
e naptin konsutunmu kayin ailesiyle
Ahaha yok canm benim:))Rapor için koşturuyoruz daha konuşamadım bakalım acil başlayalım derse konuşucam mecburen.Bu hapis cezası beni biraz düşünmeye sevketti..Sanırım son denemem olacak biraz toparlanmam gerek.

Ahaha yok canm benim:))Rapor için koşturuyoruz daha konuşamadım bakalım acil başlayalım derse konuşucam mecburen.Bu hapis cezası beni biraz düşünmeye sevketti..Sanırım son denemem olacak biraz toparlanmam gerek.
hayirlisi olsun insallah senin ve ailen hakkinda

Ne kadar dusuncesiz insanlarr varr bu hasreti çeken bilirr ayrica sizin kisitli bi zamaniniz kalmiss siz onlari bakmayin isteyin durumu anlatin cocuk olsun odersiniz bilee zamanlaa Rabbim yardimciniz olsun insallah biz anne olmak isteyenlere normal yoldan nasip ederr

Bitkisel birşeyler dene canım yumurta ve sperm sayınız için, faydası olacağına eminim bitkiler çok faydalı hem tedavi olana kadar düzelme olabilir, bir de Allah bir Bebeği bir anne babaya Yazmış ise o çocuk korunsan bile olur yani size bir çocuk kısmet olacak ise her şekilde doğar böyle düşün Kafanı rahatlat olur inşallah hayırlısıyla

Ne kadar dusuncesiz insanlarr varr bu hasreti çeken bilirr ayrica sizin kisitli bi zamaniniz kalmiss siz onlari bakmayin isteyin durumu anlatin cocuk olsun odersiniz bilee zamanlaa Rabbim yardimciniz olsun insallah biz anne olmak isteyenlere normal yoldan nasip ederr
Sorma canm ya işte herkes malesef aynı olgunluğa sahip olmuyor..Ben etik mi değilmi diye konu açmadım sadece ne şekilde davranmalıyım yani istemeliyim diye fikir almak istedim.İster hırsız ister soyguncu,ne derseler umrumda değil.
Zamanında eşim öğrenciyken kaza yapmıştı annesi 12 bin lira verdi 6 yıl evvel.Biz o parayı yemeyip içmeyip geri ödedik.Yine öderiz yeterki sağlık ve şartlar el versin.
Rabbim kimseyi evlatla sınav etmesin.

Destek degıl ancak borc talebınız olabılır brnce oda cocuk beklerken ne kadar mantıklı olur bilemedim

Back
X