• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Yok canım biz daha doktora gitmedik. Beni üzen şeyde bu zaten. Bi türlü yanastıramıyorum esimi doktor meselesine. Allah korusun bi sorun var mı yok mu bunu bile bilmiyorum. 1 senelik evliyiz daha erken biraz daha deneyelim sonra gidelim diyor. Inşallah Allah pişman etmez ne diyim ne yapsam da ikna olmuyor. Bu ay gecikmem var aslında ama o kadar içimde umut yokki çünkü geçtiğimiz ay baya yiprattim kendimi 20 gün geçti sonra regl oldum çok üzüldüm. O yüzden hiç umutlanamiyorum bile 4 günlük gecikmye
Canm sen esine soyleme git kadin doguma arastirma hastanelerinde tum hormon tetkiklerini yaptir ona gore bekleyin.Kan vericekisn sadece...

Zaten boyle mucizeler bizi ayakta tutuyor umudumuzu yitirmememizi sagliyor..O kadin 15 yilda ne acilar cekti Allahim sen gosterme biran evvel yavrumu ver neolur ben cocuklari cok seviyorum..Cocuk sevgim buyuyor cig gibi oldu Sen yalvartma Allahim isteyen bekleyen herkese ver neolur...Mucizeni bizlere de goster..
Amin canım benim inşallah.

Canm sen esine soyleme git kadin doguma arastirma hastanelerinde tum hormon tetkiklerini yaptir ona gore bekleyin.Kan vericekisn sadece...
Işte bunuda ben ıstemiyorum. Okul süreci baslasa evde saatlerce tek kalıyorum issizim maalesef. Ama ben onunla beraber gitmek istiyorum. Onun desteğini hissetmek istiyorum. Bi yandan da o kadar çok üzülüyorum ki olmuyor diye. Sıkıldım artık başkalarının çocuğunu sevmekten veya hamile insan görmekten. Dışarı bi çıkıyorum akşam herkes hamile herkes yeni dogurmus. Psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık. Çünkü çok sevgisizlestigimi hissediyorum bazen bu konuda

Işte bunuda ben ıstemiyorum. Okul süreci baslasa evde saatlerce tek kalıyorum issizim maalesef. Ama ben onunla beraber gitmek istiyorum. Onun desteğini hissetmek istiyorum. Bi yandan da o kadar çok üzülüyorum ki olmuyor diye. Sıkıldım artık başkalarının çocuğunu sevmekten veya hamile insan görmekten. Dışarı bi çıkıyorum akşam herkes hamile herkes yeni dogurmus. Psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık. Çünkü çok sevgisizlestigimi hissediyorum bazen bu konuda
Hklisin canm benm insan esinin destegini istiyor ama benim simdiki aklim olsa gider tum hormon testlerimi yaptiririm ben en bastan yaptirmis olsaydim 6 ay bosu bosuna korunmayacak 6 ayda beklemeyecektik..Beni dinle git doktora basit bir kan tahlili ..Sonuca gore bekler ya da devam edersiniz zaman cok degerli cokk neolur vakit kaybetmeyin.Umarim en yakin zamanda hamis haberini aliriz

bu ne simdi konuyu acar misin??????
yani illa buraya konuyu açan kişi haklıdır diye bir şey yok.eğer ben bir konu açmışsam ve bazı şeylerin farkında değilsem gelin kaynana şablonlarını bir kenara bırakıp objektif yorumlarda bulunun.kaynanalar her zaman suçlu değildir

yani illa buraya konuyu açan kişi haklıdır diye bir şey yok.eğer ben bir konu açmışsam ve bazı şeylerin farkında değilsem gelin kaynana şablonlarını bir kenara bırakıp objektif yorumlarda bulunun.kaynanalar her zaman suçlu değildir

Kaynanayi suçlayan bir mjs atmadim ben kaynana ile esinin konusmasinin daha uygun olacagini yazdim sadece. Yani suclama yok yon verme var benim msjimda ok. :)

Kaynana HAKLI konu sahibi haksız yok malda göz var ,,arkadaşlar kendimi anlatamamışım ben sanırım kaynana gelin kavgası çekişmesi değil benim konum.1,5 Yıldır bebeğim için savaş veriyorum ben çare çözüm arıyorum rapor alırsam zaten kimseye eyvallah etmem ama durumum ciddi olduğu için evet onların malına göz diktim evet paralarına evlerine giren maaşa yaptıkları alışverişe...Derdim ne biliyormusunuz?evlat sahibi olmak sizin başınıza geldi mi?çocuk sahibi olamazsınız dediler mi size.hemen tedavi denemeler 10 bin bir deneme ÇOĞU merkez nakit kabul ediyor.Yani çocuk sahibi olma diyenlerin çocukları yoksa anların önlerinde eğilirim...Beni ancak benim durumumda olanlar anlar..

Konuyu tam anlayamamışsınız sanırım..

Bu kadar isteklisiniz fakat maalesef doguramayacaksiniz neden evlatlik edinmiyorsunuz ? Bir cocugun hayatini kurtarabilirsiniz hergun sosyal hizmetlere onbinlerce yeni dogmus cocuk geliyor illa kendi caninizdan olmasina gerek yok

Kaynana HAKLI konu sahibi haksız yok malda göz var ,,arkadaşlar kendimi anlatamamışım ben sanırım kaynana gelin kavgası çekişmesi değil benim konum.1,5 Yıldır bebeğim için savaş veriyorum ben çare çözüm arıyorum rapor alırsam zaten kimseye eyvallah etmem ama durumum ciddi olduğu için evet onların malına göz diktim evet paralarına evlerine giren maaşa yaptıkları alışverişe...Derdim ne biliyormusunuz?evlat sahibi olmak sizin başınıza geldi mi?çocuk sahibi olamazsınız dediler mi size.hemen tedavi denemeler 10 bin bir deneme ÇOĞU merkez nakit kabul ediyor.Yani çocuk sahibi olma diyenlerin çocukları yoksa anların önlerinde eğilirim...Beni ancak benim durumumda olanlar anlar..

Benim saglik sorunum yok ama bebegimde yok :( seni anlamiyor muyum??? Derindennn ictenn anliyorum...Allah bizimde yüzümüzü guldurur insallahhhh

Bu kadar isteklisiniz fakat maalesef doguramayacaksiniz neden evlatlik edinmiyorsunuz ? Bir cocugun hayatini kurtarabilirsiniz hergun sosyal hizmetlere onbinlerce yeni dogmus cocuk geliyor illa kendi caninizdan olmasina gerek yok
Neden dığuramayayım??öyle birşey yazmadım tüp bebekle tekrar tekrar deneyerek çocuk sahibi olabilirim.Tıbben çocuk sahibi olmanıza imkan yok demeden evlatlık almayı düşünmüyorum daha mücadelem bitmedi!!!!!!

Hayırlısı biraz akışına bırak, destek çıkarlar umarım, yani imkanı varken insanın içi rahat etmez neticede. Tek 3 yıl şartı mı aşılama falanda istiyorlar 3 kere bizde hiç denemedik rapor olayını.
Hayırlısı bakalım aşılama derlerse de yaptırırız devlette oda azda olsa bir şans

bir kere çocuk istemenı son derece haklı bulmakla birlikte,wvlerıne 8-9 bin lira gırıyor nedne yardım etmıyor deyıp yardım istemen tuhaf(gönüllü etseler ok),ama sana şahıt olduğum bir şeyi anlatacağım,aynı bına komşum,kirada makarna yedi,aç kaldı,soğan ekmek yedi,tam 11 tüp bebek(3 üçü normal)bütün oaralarını biriktirp,aç sefıl gezıp çocuk için harcadılar,ve kadının her yeri delik,karnı falan,ben yarım ınsnaım der hep,neyse en son oldu çocuk,taşındılar,ama 4 yıldır hastahane köşekkrınde çocukda doğuştan bır sorun varmış,yanı bana göre bı ınat,bu ısrar tuhaf,ama bana göre,sizi eleştirmıyorum,ama ailenın vermemeside o kadar doğal sneın çocuk için uğraşman kadar,bu arada diğer hastalığın için çok geçmiş olsun

öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum kv durumu iyi olduğu için bir yardım etmesini bekliyorsunuz ben aynı durumda olsam oğluma yardım ederdim hiç düşünmeden diyorsunuzdur.... ama üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır benim teyzem 35 yaşındaydı bebeği olmuyordu defalarca tüp bebek denemesi yaptılar maddi problemleri yoktu son denemelerine üçüzleri oldu sonra düştü bebekleri tabii hepimiz çok istiyorduk ve üzüldük ... aradan yaklaşık bir yıl geçtikten sonra teyzem evde yalnızken kalp krizi geçirdi ve kaybettik.(kalp hastası da değildi ilk geçirdiği krizdi) .. o zamanlar düştüğüne çok üzüldüğümüz bebekler yaşasaydı şimdi annesiz kalacaklardı alanda verende Rabbim vermiyorsa o iştede bir hayır vardır... Allah kimseye muhtaç etmeden inşallah sizede bir bebek nasip eder hayırlısıyla.

Aminn
Varya kendi

Canim Allah yardimcın olsun çok üzüldüm. Allahım inşallah bir mucize yaratsin en kisa zamanda hamile ol inşallah hayırlısıyla çok içten söylüyorum. Allah maddi manevi hicbirimizin emeklerini boşa cıkarmasin. Bizimde maalesef 1 senedir deniyoruz olmuyor
Aminn canm Allah razi olsun.sizinde dualariniz kabul olsun.uzulme sende.

Hem diyorsunuz 1.5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz hem diyorsunuz evi alali 4 ay oldu satamam, kredi borcu var, madem tedavi surecindeydiniz neden ev kredisine girdiniz.kv evi alırken size maddi yardım etmiş ya hani, o parayı ev almaya harcayacaginiza tedavinize harcasaydiniz daha iyi olmaz mıydı. Ama siz diyorsunuz kv hem ev alsın hem tedavimizi yapsın, evine 9 bin tl giriyor vs vs..ettiği yardımla tedavinizi yapsaydiniz cnm..

Hem diyorsunuz 1.5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz hem diyorsunuz evi alali 4 ay oldu satamam, kredi borcu var, madem tedavi surecindeydiniz neden ev kredisine girdiniz.kv evi alırken size maddi yardım etmiş ya hani, o parayı ev almaya harcayacaginiza tedavinize harcasaydiniz daha iyi olmaz mıydı. Ama siz diyorsunuz kv hem ev alsın hem tedavimizi yapsın, evine 9 bin tl giriyor vs vs..ettiği yardımla tedavinizi yapsaydiniz cnm..
Aynen öyle diyor 1.5 yıl fazla bir sure degil

Back