Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah..
Kimseye mahcup etme sen yarabbi. .
Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizlere de. .
Amınnn Cumlemıze
Isteyen bekleyen herkesın Rabbım Yuzunu Guldursun..
Allah Kımseyı Evlatla Sınav Etmesın

Morfoloji canim salak doktorum com korkuttu beni. %2 morfolojiyle olmaz tup bebek bile cok zor olur hemen tedaviye basla dedi. Ama esimin doktoru olur biraz daha deneyin demis. Bende kendimi toparladim. Bitkisel kurler yapmaya basladim esime ve kendime. Biraz daha deneyip tedavi surecine gecicez olmazsa.

Utanicak bir sey yok bunda canim darlatma kendini.bu kadar vicdansiz bir insan olacagini dusunmuyorum ben bir annenin. Mutlaka durumu anlayinca yardim edecektir. Torununu kucagina alinca zaten paraninda lafini etmicektir.

Gerekirse borç olarak isteyin kayınvalideden ileride ödeyin. Çocuk bu, ileride ev alınır ama belki çocuk olmaz. Allah yardım etsin

Canım Rabbım hayırlısını versın.Yolunuzu acık etsın umarım tum tedavı surecınızde hersey yolunda gıder.Doktorlar da buradakı bazı ınsanlar gıbı cok acımasız olabılıyorlar ınsanın yuzune pat dıye soyluyorlar herseyı abartarak..Dusuncesızce.Ama Rabbım bılır nezaman nasıl kıme verecegını..Allah hakkınızda hayırlısını versın sen doktorları kafana takma onlar herseyı dramatık hale getırıyorlar tup bebekle sansınız yuksek yumurta varsa sıkıntı yok..Takıp edıyor olacagım tedavı surecını..

Gerekirse borç olarak isteyin kayınvalideden ileride ödeyin. Çocuk bu, ileride ev alınır ama belki çocuk olmaz. Allah yardım etsin
Amın Cok sagol canm benım
Dogru haklısın canm olmadı evet harc borc bulunacak bırkere de olacagını bılsem keske..Doktorlar ınsanı oyle bır panık yaptırıyor kı..

Cok sagol canim. Imkansiz diye bir sey yok inanc varsa rabbimin imkanlari sonsuzdur sende unutma. Morelinide bozma.

Dogru haklısın canm olmadı evet harc borc bulunacak bırkere de olacagını bılsem keske..Doktorlar ınsanı oyle bır panık yaptırıyor kı..
Onu Allah bilir.. İnanın, dualara da doktorlara da.. Biliçaltında lütfen olsun derken olmayacak diye aklınızdan geçirmeyin. Olacakmış, oluyormuş, olmuş gibi düşünün. Kabul olmazsa daha büüyk yıkım ama olumlamaların da çok etkisi var..
Allah sağlıkla versin inşallah..
Bir de özel sağlık sigortanız var mı? Hastaneler bazden başka şeyler gibi gösterip sigortadan alabiliyormuş parayı. Etik değil ama bu da bir yol işte..

Hklısınız nasıl dusunursen oyle olurmus..
Amınnn Cumlemıze.
Ozel saglık sıgortam esımın var ama hmm bır arastırayım bakalım belkı olur bırseyler yapılabılır.Ben etık dogru yanlıs bunları gectım bebegıme kavusmak ıstıyorum hayırlısıysa..Her yolu denemek ıstıyorum.Amelıyat derseler olucam..Her yolu herseyı denıyecem..

Eşten size indirimli sigorta yapılır şirket yaptıysa.. Hakkınızda en hayırlısı..

Canım seni bi topikten hatırlıyorum geçmiş olsun tekrardan.
Keşke evden önce bebek düşünüyorum daha önemli diyip onunla ilgili yardım isteseydiniz ama geçmiş artık. Şimdi yardım istemesi gereken eşin sen karışma derim kabul etmezlerse ona göre yol çizersiniz.
Mesela bizimde tüp bebek denemelerimiz oluyo ev borcumuz var, yardım isteyecek kimse de yok dolayısıyla tek yol taksitle yada krediyle bebek yapmak

Bende seni animsadim sanki..Ya biz isin bukadar kotuye gidecegini bilemedik.Esim bileziklerimi de aldi cok direndim neolcak belli degil alma dedim aldi ev icin((( Yani hersey benim elimde degil malesef ki esim herzaman dinlemiyor beni.
Ev almayi bende istedim ama bilemedim boyle olacagini hersey normal bekleyin dogal yolla bile olur diyorlardi.Biz tedaviden sonra birsuru doktor gezdik 500 her defasinda hepsi katlandi.. Kredi ceksek odememiz imkansiz mumkunati yok artik kredi kartlari takipe girecek..Genetik testler tahliller 4 ayda cok masraf yaptik..
Bakalim hakkimizda hayirlisi

Kizlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim esimin sonucu cikmis 5 milyona dusmus sperm sayisi umarim rapor alabilirz 3 yil evlilik sarti aramazlar.
Bu arada kayinvalideyle konustum Annesinden kalan bir tarla vardi ama isitme engelli kardesi oldugu icin ustune alip satamiyor imza alabilirse eger satip size vericem dedi.Babana sat dedim bir tarla hayatta lafini ettirmiyor dedi..
Nasip kismet bakalim....

Bazi arkadaslar anne baba yardim etmek zorunda degil yazmislar.tamam mecbur degiller ama vicdanen nasil rahat olabilirlerki imkanlarida varken.evi satmak care degil sonra yine kira odeyecekler fve daha bir suru borc var.ya bu ise biraz ara vereceksiniz borclariniz azalinca tekrar deneyeceksiniz yada esiniz bi sekilde acik acik konusacak ailesiyle size karsiliksiz yardim edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…