• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Anlıyorum ama neticede destek olmuyorlarsa da olmuyorlardır yani kimseden de silah zoruyla maddi yardım alınamaz. Aile de olsa bu durum kendi vicdanına kalmış, destek olmasa dahi vicdansız değildir benim gözümde. Herkesin fikri farklı. Adamlar böbrek ameliyatı olacak olsa ellerinde ne var ne yoksa verirler mesela, misal ama bebek tedavisi söz konusu olunca vermezler, yapacak bişey yok. Ha bu paraya ihtiyacı olan kişiler artık gider konuşurlar, yardım isterler ama karşı taraf vermezse de suçlamak doğru olmaz.
Suclama yapmam asla agzimi acmam ama icime yer eder cocugum hic olmazsa yeri geldiginde soyleyecegım lafı da bılırım.Hadı yapın artık dıye basımın etını yıyor kendılıgınden olmuyor nasıl yapacam ben bu cocugu dusunmuyorlar

Hibele takma sen onları aile olmanın bilincine daha varamamislar olsa gerek

Sen onlara bana ev alsınlar araba alsınlar demiyorsun alacakları varsa alırlar eğer konun bu yönde olsa ben de elestirirdim lakin durum çok farklı sağlık söz konusu ortada ilerleyen zamanlarda olmama ihtimali olan bir bebek özlemin için hakli olarak icerleniyorsun dibine kadar haklısın !

Erkek ailesi olsun kız ailesi olsun kimin durumu musaitse el atmali bekle demekle olmuyor o işler

Laflarınıza dikkat etseniz iyi olur, herkes burada kendi fikrini söylüyor, kimse elindeki parayı pulu, malı mülkü satıp size vermek zorunda değil. Terbiyesizlik etmeye lüzum yok burada fikrini söyleyen insanlara karşı. O insanlara da mı böyle konuşuyorsunuz, böyle davranıyorsunuz? Doğurmasın sizin gibiler mi diyorsunuz? İthamlarınız çok çirkin.
Terbıyesızlık degıl bende sızın gıbı fıkrımı beyan ettım Wurstrıa

Hibele takma sen onları aile olmanın bilincine daha varamamislar olsa gerek

Sen onlardan bana ev alsınlar araba alsınlar demiyorsun alacakları varsa alırlar eğer konun bu yönde olsa ben de elestirirdim lakin durum çok farklı sağlık söz konusu ortada ilerleyen zamanlarda olmama ihtimali olan bir bebek özlemin için hakli olarak icerleniyorsun dibine kadar haklısın !

Erkek ailesi olsun kız ailesi olsun kimin durumu musaitse el atmali bekle demekle olmuyor o işler
Sagol canm benım ınsanlık nereye gıdıyor hakıkaten aklım almıyor..Ben mı cok safım herkese yardım etmeye calısırım ınsan lar mı cok bencıl nedır anlamadım.Desetek olan Cozum arayan benı anlayan herkese cok tesekkurler dualarımı eksık etmıyecem ..Bebek ozlemı onun ıcın katlandıklarımızın olcusu yok ınanın bana

Aile olmak bambaşka bir olay. Su an benim yengem bu durumda olsa annem.babam vermek istemese ben girer bir ise çalışır elimden geldiğince destek olmaya çalışırdım.
Ha tabii ki vermek zorunda değiller ama var da vermiyorlarsa onların iyi niyetinden şüphe duyarim ben. Yabancı değil ki senin çocuğun, kardeşin bu adam. Doğacak olanda yeğenin..
Allah yardım etsin kardeşim dua edeceğim size.

Hibele sana burada atarlananlara karşı terbiye sinirini onların seviyesine indirirsen sen değil onlar sinirlenir
Sagol canm benım ınsanlık nereye gıdıyor hakıkaten aklım almıyor..Ben mı cok safım herkese yardım etmeye calısırım ınsan lar mı cok bencıl nedır anlamadım.Desetek olan Cozum arayan benı anlayan herkese cok tesekkurler dualarımı eksık etmıyecem ..Bebek ozlemı onun ıcın katlandıklarımızın olcusu yok ınanın bana
Hayır canim sen kötü niyetli değilsin sadece bu bir kk klasigidir alışmış elleri aynı şeyi her konuya afilli afilli yazmaya ben bile yeri geldiğinde saçma beklentileri olan insanlara aynı seyi yazmisimdir ama seninki çok baska

Konu sağlık annelik özlemi çeken bir kadının dertlesme isteği inan maddi destek konularında ne istekler gördü bu kk senin isteğin o kadar masumane ki elimde olsa ben veririm sana o derece

Aile olmak bambaşka bir olay. Su an benim yengem bu durumda olsa annem.babam vermek istemese ben girer bir ise çalışır elimden geldiğince destek olmaya çalışırdım.
Ha tabii ki vermek zorunda değiller ama var da vermiyorlarsa onların iyi niyetinden şüphe duyarim ben. Yabancı değil ki senin çocuğun, kardeşin bu adam. Doğacak olanda yeğenin..
Allah yardım etsin kardeşim dua edeceğim size.
Allah razı olsun canm benım.Cok sagol destegın ıcın Ben evladım ıcın ugrasıyorum esımın gecesı gunduzu yok calısıyor.Hazır yatıp beklemıyoruz netıcede.Insan olmakla alakalı bence Rabbım herkesın kalbını yuregını vıcdanla doldursun..Acıma hıssı versın herkese...

Terbıyesızlık degıl bende sızın gıbı fıkrımı beyan ettım Wurstrıa
Valla hoş değil konuşmalarınız, fikir beyan etmenin de bir usulü vardır. O insanlardan yardım isterken bana yazdığınız gibi konuşmazsınız umarım.
Verenden Allah razı olsun, vermeyenin de canı sağolsun diyebilecek olgunluğuna sahip olmalı insan, bu aile olur, arkadaş olur, eş olur, dost olur. Bu olgunluğa sahipseniz gerisi gelir, sahip değilseniz tıkanır kalırsınız hayatın en kritik bir noktasında.
Çirkinleşmemek lazım.

Ayrıca hibele sana burada atarlananlara karşı terbiye sinirini onların seviyesine indirirsen sen değil onlar sinirlenir

Hayır canim sen kötü niyetli değilsin sadece bu bir kk klasigidir alışmış elleri aynı şeyi her konuya afilli afilli yazmaya ben bile yeri geldiğinde saçma beklentileri olan insanlara aynı seyi yazmisimdir ama seninki çok baska

Konu sağlık annelik özlemi çeken bir kadının dertlesme isteği inan maddi destek konularında ne istekler gördü bu kk senin isteğin o kadar masumane ki elimde olsa ben veririm sana o derece
Canm su an aglıyorum cok duygulandım.Ben gecen yıldan berı uyeyım ancak su anda paylasma ıstegı duydum konu actım cunkı bazen tıkanır kalırsın ya cıkıs yolu bulamazsın o haldeyım.Maddı manevı cok yıprandık Tıroıd hastasıyım ınan kontrolum geldı gıdemıyorum bebek daha onemlı dıye farklı doktorlara gorunuyorum.
Eksık olma yuregın gıbı hersey gonlunce olsun Rabbım dualarını kabul etsın..

Valla hoş değil konuşmalarınız, fikir beyan etmenin de bir usulü vardır. O insanlardan yardım isterken bana yazdığınız gibi konuşmazsınız umarım.
Verenden Allah razı olsun, vermeyenin de canı sağolsun diyebilecek olgunluğuna sahip olmalı insan, bu aile olur, arkadaş olur, eş olur, dost olur. Bu olgunluğa sahipseniz gerisi gelir, sahip değilseniz tıkanır kalırsınız hayatın en kritik bir noktasında.
Çirkinleşmemek lazım.
Ben sızın acımasız tavrınıza acımasız elestrı yaptım sız ınsanları yerden yere vururken ıyı elestrı olunca mı zorunuza gıdıyor
Ben dertlesmek yol gosteren olur dıye bu konuyu actım yoksa farklı baslık altında acardım konuyu.Zaten yasadıklarım yeterı kadar zor sert elestrılere acık degılım yeterı kadar zaten uzuluyorum..Bıraz daha ılımlı yumusak elestrıler yaparsanız bende ona gore daha ılımlı cevap verırım..

Canm su an aglıyorum cok duygulandım.Ben gecen yıldan berı uyeyım ancak su anda paylasma ıstegı duydum konu actım cunkı bazen tıkanır kalırsın ya cıkıs yolu bulamazsın o haldeyım.Maddı manevı cok yıprandık Tıroıd hastasıyım ınan kontrolum geldı gıdemıyorum bebek daha onemlı dıye farklı doktorlara gorunuyorum.
Eksık olma yuregın gıbı hersey gonlunce olsun Rabbım dualarını kabul etsın..
Ağlama lütfen hemen sil gözyaşlarını gerek yok dik dur dua et bol bol

Rabbim tez zamanda muradına erdirsin hadi git bir hava al oturma buranin başında Mevla neylerse güzel eyler ;)

Ağlama lütfen hemen sil gözyaşlarını gerek yok dik dur dua et bol bol

Rabbim tez zamanda muradına erdirsin hadi git bir hava al oturma buranin başında Mevla neylerse güzel eyler :KK66:
Amınnn...Cıkıp bır hava alayım ıyı soyledın canm cok sagol
Benımm melegımde gelecek bırgun ınanıyorum:KK68:

hibele ne kadar sakinsin yardım etmek zorunda değil diyip boş boş konuşup moralini çökertenlere. başına gelmeyen nerden bilsin ciddi bi sağlık sorunu değilmiş önemli değilmiş yok çocuk olmasa ölmezmiş. bu yolda bu kadar sıkıntı çekerken bide bunları duymak ne kadar üzücü.
aynı sıkıntıları yaşadığım için hepsine çok sinirlendim, bi başkası için önemli değildir ama çocuk için yanıp tutuşan birini böyle kırmayın.
anne baba olmuşsa yardım etmek zorunda elalem değil bu kendi canın

Ben sızın acımasız tavrınıza acımasız elestrı yaptım sız ınsanları yerden yere vururken ıyı elestrı olunca mı zorunuza gıdıyor
Ben dertlesmek yol gosteren olur dıye bu konuyu actım yoksa farklı baslık altında acardım konuyu.Zaten yasadıklarım yeterı kadar zor sert elestrılere acık degılım yeterı kadar zaten uzuluyorum..Bıraz daha ılımlı yumusak elestrıler yaparsanız bende ona gore daha ılımlı cevap verırım..
Doğurmasın senin gibiler ne demek bana bi açıklar mısınız? İnsanlar vermezlerse de vermezler, mecbur değiller diyoruz, bu da hayatın bir gerçeği, böyle bir bakış açısı da var, siz kalkmış doğurmasın sizin gibiler diyorsunuz. Ben de şunu diyeyim o zaman, evlerine giren parayı, görümceye alınan telefonu bile saymış burada, senin o parada gözün var, o parayla sana yardım etmezlerse ileride ben de onlara yardım etmem diyorsun, çok fesatsın, doğurmasın senin gibiler diyeyim o zaman? Hoş olur mu, misal? Öyle söylemedim, vermek o insanların inisiyatifine kalmış diyorum, sen burada doğurmasın senin gibiler diyorsun. Ayıp ediyorsun. Ben o ailenin yerinde olsaydım durumum el verdiği kadar yardımcı olurdum ama herkes aynı şeyi düşünmez, ben olsam yardım ederdim ama yardım etmeyen de etmez yani. Kimsenin aileliğini, anneliğini sorgulamak size kalmadı. Bu düşünceyle giderseniz daha çok tıkanırsın bence. Gidersin rica edersin, verirlerse iyi, vermezlerse de eyvallah yani.
Git o aileye de bakalım, görümceye o telefonu aldınız, ayda şu kadar para giriyor evinize, ben evlat hasreti çekiyorum siz para vermek zorundasınız, vermiyorsanız da doğurmasın sizin gibiler falan de, git öyle iste bakalım verirler mi? Üslup çok önemli.

Arkadaslar konu sahibinin üstüne gitmeyin. Siz bu aciyi bilemezsiniz. Aile vermek zorunda efendim. Yardim etse ölmezler ya. Evlatlarinin mutlulugu icin yapmalilar. Ailenin görevidir bu.

Ama lütfen konu sahibinin üstüne gitmeyin.
Allah hayirlisini versin. Gönlünü ferah tut.
Elbet bir çıkış kapısı olur emin ol.
Ve bence konunu da kapattir. Daha fazla üzülme.

Kızlar herkese merhaba,
Ben 4 yil evvel tiroid kanseri oldugum icin atom tedavisi gordum ve yumurtaliklarim hasar gormus.
1,5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz ilk başta eşimde sperm düşüklüğü vardı,ilk tedaiden sonra bende yumurta rezervi hızla azaldı.Doktorlar çok zamanımız olmadığını tekrar tekrar deneme yapmamız gerektiğini söylüyorlar..Ev kredimiz var daha denemelerin borçlarını bitiremedik.Birkaç bileziğim var onları bozucam ama yetmez.Eşimin ailesinin durumu iyi ama eve yardım ettik diye hiç tüp bebek için yardımın lafını bile etmiyolar.Görümcem özel okulda okudu yeni işe girdi evlerine 8/9 bin para giriyor.Ben evladım için herşeyi yapmak istiyorum nasıl bir konuşma yapayım.Arabaları var tarlaları var hisseleri kenarda paraları.Durumun ciddi olduğunu bildiği halde kaynanam bekleyin olur diyor ben nasıl davranmalıyım?o_Oo_OEvlat sahibi olmak istiyorum:KK43:

Eşin bu talepte bulunsun, tabi burada görümcenin karakteri de önemli. Evet yardımcı olsalar çok güzel ama ileride ardım ettiği için size daha farklı davranma ihtimali var mı? Bunun için problem yaşar mısınız? Bence en son çare olarak bunu düşünün. Önce elinizde ne var ne yok hesap apıp ortaya koyun. Görümce en son çare olmalı.

Back