Deste Katina (Öğrenmek İstiyorum)

_Jadaloz_

Guru
Pro Üye
10 Eylül 2009
4.410
822
Merhaba arkadaşlar;
Deste Katina fal kartları aldım. Hakkında araştırma yaptım kitabını okudum ama eksik bir çok şey var. Okuyarak öğrenilecek gibi bir şey değil birinden görme imkanım da yok. Kartları açmayı bilen yardımcı olabilecek birileri var mı?

merhaba :) ben o dediğin kartların ismini ilk ke duyuyorum ama fal a o kadar meraklıyım ki takıntı gibi uzun süredir baktrmdm bana bakablcğn bir fal var mı hemen :) nedense sana yazmak geldi içimden

Hangi şehirde yaşıyorsun canım?İzmir'deysen yardımcı olcak birisini biliyorum.Katinayı ben de çok istiyorum ama çok zor ben tarota yoğunlaştım

merhaba :) ben o dediğin kartların ismini ilk ke duyuyorum ama fal a o kadar meraklıyım ki takıntı gibi uzun süredir baktrmdm bana bakablcğn bir fal var mı hemen :) nedense sana yazmak geldi içimden

ben de çok meraklıyım ve öğrenebileceğim her şeyi öğrenmek istiyorum. biliyorum, iddialıyım dediğim bi fal yok ama isteyen olursa kahve falı yorumlamaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar;
Deste Katina fal kartları aldım. Hakkında araştırma yaptım kitabını okudum ama eksik bir çok şey var. Okuyarak öğrenilecek gibi bir şey değil birinden görme imkanım da yok. Kartları açmayı bilen yardımcı olabilecek birileri var mı?

Canım senin için ve tüm bakmak isteyenler için bu tavsiyeyi buldum:

''bakmayı düşünen arkadaşlara bir yol benden; her gun bir karti al o karta dikkatle bak ve yatarken yastiginin altina koy rüyanda onunla ilgili biseyelr goreceksin iste bole bole butunleseceksin...''

Canım senin için ve tüm bakmak isteyenler için bu tavsiyeyi buldum:

''bakmayı düşünen arkadaşlara bir yol benden; her gun bir karti al o karta dikkatle bak ve yatarken yastiginin altina koy rüyanda onunla ilgili biseyelr goreceksin iste bole bole butunleseceksin...''

65 tane kart var ya hepsine aynı derecede vakit ayırmak imkansız :KK43: ben biraz aceleciyim bir de bu aydan sonra vaktim olmayacak son 3 haftam yani.
sen biliyor musun?

X