Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim karnımda desmoid tümör var doğum esnasında fark edildi daha önce miyom sanmışlardi benim durumumda olan var mı desmoit tümörü karinin iç kısmında olan var mı Allahim sen şifa ver dert verip derman aratma cumlesine de bana da Amin
Merhabalar benim karnımda desmoid tümör var doğum esnasında fark edildi daha önce miyom sanmışlardi benim durumumda olan var mı desmoit tümörü karinin iç kısmında olan var mı Allahim sen şifa ver dert verip derman aratma cumlesine de bana da Amin
Merhaba şuan tekrarladı ve 1 yıldır var giderek de büyüdü bacağımı zorluyor doğum yaptım gebelik sürecinde hızla büyüdü doktora gideceğim tekrar ameliyat mı der başka bir tedavimi planlanacak görüşeceğiz sizinki ne kadar benim 13 cm
Merhaba gebelik sürecim de tekrarladı ve hızla büyüdü şuan 13 cm üstte yazmıştım ulaşmazsa size diye tekrar yazıyorum doktorla yine görüşeceğim ikinci kez ameliyat eder mi bilmiyorum tedavi planlanacak ama nasıl bir tedavi bilemiyorum
Merhaba gebelik sürecim de tekrarladı ve hızla büyüdü şuan 13 cm üstte yazmıştım ulaşmazsa size diye tekrar yazıyorum doktorla yine görüşeceğim ikinci kez ameliyat eder mi bilmiyorum tedavi planlanacak ama nasıl bir tedavi bilemiyorum