Teşekkürler takip edicemMerhaba canim. Tabii leslie videolarini kardio olarak yapabilirsin yuruyusunun yani sira ancak sikilasmak icin baska seyler de yapmalisin kilo sorunun yoksa. Bolgesel calismalar icin actigim diger baslik linklerini de ekleyecegim en kisa zamanda ilk mesaja.
Lastik tabii daha iyi oluyor ama ypksa kalin camasir lastigi ya da naylon corap kullanan var.deryacim lastik yerine ne geçebilir bugün onu yapayım bakalim daha mi yorucu ama lastiğin yok ..benim kilim çok olduğu için gerçekten dikkat edersem lesliede yaparsam veriyorum özellikle sikilasmaya bayılıyorum bazen veremiyrdum mesela leslie yaptığım için aaaa ne kadar zayiflamissin diyorlardı...bugün bu videoyu yapi cam seninle ikili rakamlaramdusicem insallah ama cim.50 60 değil 80 bile olsam yeter boyum uzun olduğu icin süper oluyor evlendiğinde 80 kiloydum sonra kayinvalide sorunları 12 sene bebek tedavisi hormon ilaçları iğneleri bu hale geldim ışte...
3 fast miles leslie videolarinin icinde karna en cok yönelik olanlardandir. Üst bölgeyi de cok iyi calistirir. Tüm leslie videolari yag yaktirdigi, göbek de orda olusan yagin erimesiyle gidecegi icin faydalidir. 3 fast miles rahat geldi ise radio remix türü olanlari deneyebilirsin. Hiit cardiodur daha fazla yag yaktirir.Arkadaşım harikasın gerçekten. Ben de hangi videoyu yapsam diye araştırma yapıyordum.
Şimdi benim göbek sorunum var boyum 164 kilom 68. Hangi videoyu öneriyorsun kilo verme amaçlı ve göbek eritme etkili. Ben 3 fast miles indirdim rahat yaptım kondisyonsuz değilim sanırım:) video ismi vermen yeterli kendisini bulurum sanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
rica ederim canim evet bu da 3 mil ancak hiit cardiodur daha tempolu.Çok teşekkür ederim. Ne kadar çabuk cevap geldi :)
Bu video değil mi bahsettiğiniz. Yarın bi deneyeyim inşallah. Zorlanmazsan bunu yaparım zorlanırsam 3 mille devam. Yarın yazarım yine.
derya hanım merhaba sizin bu konunuzdan haberim yoktu 1 aydır leslie yapıyorum aslında yürüyüş bandım bozulduğu için mecbur kaldım o yüzden başladım ama çok ta sevdim 3mil hiç yormuyor beni. internet tarayıcısında reklam banneri olduğu için videolarını göremiyorum başlıklar halinde yazar mısın daha hızlı kilo vermek istiyorum basenlerim çok fena üst bölgem hiç yok.rica ederim canim evet bu da 3 mil ancak hiit cardiodur daha tempolu.
Canim leslienin cok videosu var ancak hepsi nette yok. Vdownload.eu sayfasina girersen epey bir sey bulursun bir kac tane de daily motionda var.derya hanım merhaba sizin bu konunuzdan haberim yoktu 1 aydır leslie yapıyorum aslında yürüyüş bandım bozulduğu için mecbur kaldım o yüzden başladım ama çok ta sevdim 3mil hiç yormuyor beni. internet tarayıcısında reklam banneri olduğu için videolarını göremiyorum başlıklar halinde yazar mısın daha hızlı kilo vermek istiyorum basenlerim çok fena üst bölgem hiç yok.
3 milin yormasi onemli degil o sirada yag yakiyorsun zaten az geliyorsa 5 mil yapabilirsin.derya hanım merhaba sizin bu konunuzdan haberim yoktu 1 aydır leslie yapıyorum aslında yürüyüş bandım bozulduğu için mecbur kaldım o yüzden başladım ama çok ta sevdim 3mil hiç yormuyor beni. internet tarayıcısında reklam banneri olduğu için videolarını göremiyorum başlıklar halinde yazar mısın daha hızlı kilo vermek istiyorum basenlerim çok fena üst bölgem hiç yok.
bende 3mile olan videosu var her gün yapıyorum ama ben üstüne hızlı yağ yakıcı bir program daha istiyorum mesela 15 dakikalık yoğun basen bölgesi eritici bir şey tavsiye edebileceğiniz bir prog varmı3 milin yormasi onemli degil o sirada yag yakiyorsun zaten az geliyorsa 5 mil yapabilirsin.
bu siteye tedbir kararı konulmuş başka bir indirme sitesi var mı bacakları sıkılaştırmak için kullanabileceğimCanim leslienin cok videosu var ancak hepsi nette yok. Vdownload.eu sayfasina girersen epey bir sey bulursun bir kac tane de daily motionda var.
Tabii leslie ile barre workout yapabilirsin. Bu konudaki basliklabende 3mile olan videosu var her gün yapıyorum ama ben üstüne hızlı yağ yakıcı bir program daha istiyorum mesela 15 dakikalık yoğun basen bölgesi eritici bir şey tavsiye edebileceğiniz bir prog varmı
Yazacagim canim. Telden link eklenmiyor disardayim su an.bu siteye tedbir kararı konulmuş başka bir indirme sitesi var mı bacakları sıkılaştırmak için kullanabileceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/barre-workout.766087/bu siteye tedbir kararı konulmuş başka bir indirme sitesi var mı bacakları sıkılaştırmak için kullanabileceğim
ay canım çok sağol şimdi iş yerindeyim buranın internetinde adblocker var ama eve gidince bakayım basen ve popo inceltmeye çok ihtiyacım var sen diyet uyguluyor musun protein ağırlıklı beslenmek zayıflamaya özelliikle bölgesel olarak yardımcı olur muhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/barre-workout.766087/
bu basligimdaki videolari bir incele canim. Leslie ve yaninda haftnin 3-4 gübü yapacagin kisa bir barre workout videosu ile bacaklarin tas gibi olacak, tabii basen popo da faydalaniyor bu durumdan.
Ben temel olarak karataydan esinlenmis bir beslenme programi olusturdum ama her seyine uyamiyorum. Olabildigince düsük karbonhidrat, spor yaptigim icin bol protein, yesil sebze, kontrollü meyve yiyorum. Zaten yapi olarak da saglikli gidalari severim. Cikolataya düskündüm onu bittere cevirdim böylece günde 1-2 parcayla idare ediyorum. Ilave seker yemem. Ekmek yemem cok nadir bir tost yersem, makarna severim cok ama haftada bir yiyorum. Tabii aksam da erken yiyorum. 18de sofraya otururuz en gec 19da yemegimiz biter. Böyle idare ediyorum iste 2,5 yildir.ay canım çok sağol şimdi iş yerindeyim buranın internetinde adblocker var ama eve gidince bakayım basen ve popo inceltmeye çok ihtiyacım var sen diyet uyguluyor musun protein ağırlıklı beslenmek zayıflamaya özelliikle bölgesel olarak yardımcı olur mu
Ben temel olarak karataydan esinlenmis bir beslenme programi olusturdum ama her seyine uyamiyorum. Olabildigince düsük karbonhidrat, spor yaptigim icin bol protein, yesil sebze, kontrollü meyve yiyorum. Zaten yapi olarak da saglikli gidalari severim. Cikolataya düskündüm onu bittere cevirdim böylece günde 1-2 parcayla idare ediyorum. Ilave seker yemem. Ekmek yemem cok nadir bir tost yersem, makarna severim cok ama haftada bir yiyorum. Tabii aksam da erken yiyorum. 18de sofraya otururuz en gec 19da yemegimiz biter. Böyle idare ediyorum iste 2,5 yildir.
Yarim saat spora baslamak icin cok kisa bir sure. Mide daha dolu oluyor. Ben vaktim varsa 2 yoksa en az 1 saat bekliyorum. Ben spor sonrasi su icerim hatta icmek de gerekli bence kaslari da besliyorsun suyla. Spor sirasinda midem bulanmasin fiye az az iciyorum.beslenme şeklimiz hemen hemen benziyor çalışıyor olunca 6 da işten çıkıyorum eve gitmem 6 bucuk oluyor yemek yap sofrayu kur 7 bucuk 8 demeden bitirmeye çalıyorum ama geç oluyor farkındayım. çünkü yataken daha midem dolu oluyor. birde seni bulmuşken sorayım 8 de yemekten kalkıyorum ancak 8 bucuk ta spora başlayabiliyorum tok karnına spor sence ne kadar faydalı birde spordan hemen sonra su içmememiz gerektiğini okumuştum sence bir alakası var mı
evet farkındayım ama daha ilerleyen saatlerde eşim kızıyor o çayını içerken ben başka bir odada yapıyorum ona müsade ediyor ama geç olunca hiç yapamıyorum yanlız kalıyorum zaten akşamdan akşama görüşüyoruz deyince hiç sporsuz kalıyorum:)Yarim saat spora baslamak icin cok kisa bir sure. Mide daha dolu oluyor. Ben vaktim varsa 2 yoksa en az 1 saat bekliyorum. Ben spor sonrasi su icerim hatta icmek de gerekli bence kaslari da besliyorsun suyla. Spor sirasinda midem bulanmasin fiye az az iciyorum.