neden siliniyor ki .((Canim bugün görsel leslie basligima bir sürü yeni video ekledim hemen indir silinmeden.
Hayir canim önce kondisyonunu arttir o videoyu sonra yaparsin. Simdi sen bugün yine bir mil yap(15dk) sonralari biraz arttirmayi dene. 3 mili (45 dk) rahat yapabilmeye baslayinca o videoyu da eklersin. Spor hayatimizda olmazsa olmaz bir ihtiyac. Hic kimse genc kalmiyor, fit de kalmiyor. Sporla genc ve dinc kalirsin.aslında daha hiç spor yapmadım fakat evlenince 6 ayda her ay bi kilo aldım resmen :/
bu akşam 15 dklık tekrar yapayım o zaman. şuan işteyim eve gittiğimde o videolarıda indireyim yada bu akşam direk ilk mesajınızdaki video ile mi başlasam. işyerinde olduğum için bana videolarınız buradan gözükmüyor
dvd olarak satiliyor you tube a dvd den yüklüyorlar yayinci firma bulunca siliyor aksama kadar kalir sanirim ama ne kadar cabuk indirirsen o kadar iyi olur.neden siliniyor ki .((
ben akşam indirebilirim ancak akşama kadar silinmiş olur mu?
çok haklısınız sağlıklı ve genç dinç kalmak için spor şart. bir başlayıp üzerimdeki rehaveti atarsam devam edebilirim inşAllah yarım bırakmayı gerçekten istemiyorum. bu akşam tekrar 1 mil yapıyorum o zaman. çok teşekkürlerHayir canim önce kondisyonunu arttir o videoyu sonra yaparsin. Simdi sen bugün yine bir mil yap(15dk) sonralari biraz arttirmayi dene. 3 mili (45 dk) rahat yapabilmeye baslayinca o videoyu da eklersin. Spor hayatimizda olmazsa olmaz bir ihtiyac. Hic kimse genc kalmiyor, fit de kalmiyor. Sporla genc ve dinc kalirsin.
hmmm anladımmm ... umarım akşama kadar silinmemiş olur akşam şimdiden indireyim ben nasıl olsa hepsine sıra gelecek zamanladvd olarak satiliyor you tube a dvd den yüklüyorlar yayinci firma bulunca siliyor aksama kadar kalir sanirim ama ne kadar cabuk indirirsen o kadar iyi olur.
Sezaryen icin biraz erken olabilir. Herkesin toparlanma sureci farklidir. Sen ilk mesajlara eklediklerimden bir dene bakalim onlarda olacak mi. 4 mil hoplamalidir su an senin icin erken olabilir. Ayrica hamilelik sonrasi icin actigim basliga da goz atmani tavsiye ederim isine yarayacak egzersizler bulacaksin. Profil mesajimda tum basliklarim var.merhaba ben 2.5 ay oldu sezeryan ile dogum yaptım 10 kılo kaldı boyum 175 klom 80 leslıe yapmaya başladım uc bes gun yaptım 4 mil olanı dikiş erlerim acıdı normaldede hep spor yapan brıydım dogumdan önce neden böyle oldum anlamıyorum
3 sezaryen gecirmis bir anne olarak seni anliyorum canim. Yavas yavas kendini zorlamadan devam et. Henuz yeni dogum yapmissin cabucak verirsin.tesekkür ederim sanırım bebeğim bıraz agır sureklı kucagımda olması benım ıyıleşme suremı etkıledı ona ragmen bugun 3 mil yaptım . ped şişesi ile kıloya baglı gevseyen kol kaslarımı çalıştırdım yaz gelio durmak yok :)
3 sezaryen gecirmis bir anne olarak seni anliyorum canim. Yavas yavas kendini zorlamadan devam et. Henuz yeni dogum yapmissin cabucak verirsin.
Evet canim maalesef sezaryen normal bir amelyat sonucta. Ben de leslieye yasadigim yerde cok yagmur var diye Baslamistim. Evde bir alternatifimiz olmali. Yoksa spor yapamayiz.sezeryan iyi hoşda bu toparlanma sureci düşündüğümden uzun surdu .bebişle yuruyusede cıkamıyorum bebek arabası surecek yol yok malaesef .dikiş derdi olmasa tak kanguruyu yuru oh mıiss
Rica ederim. Bir hafta ayir kendine alismak icin. Hazir hissettikce bir milden biraz fazla yurumeye calis inan cok kisa surede kondisyonun artacak.Merhaba
M maviduvar1 sayesinde kesfettim topiginizi ve bi yerden baslayim artik diyorum, ilk sayfadaki videolari indirdin ilk is..
boyum 164cm, kilom bu aralar 59-60 ama bi kac kilo daha vermek sikilasmak istiyorum simdilik 1 mil le baslayip kendimi alistirsam iyi olur tesekkur ederim paylasimlar icin
Gunaydin papatyacigim. Ben de leslie yapmaya hazirlaniyordum.
Ben ancak hafta içi milleti okula gönderip kendim gidene kadar yapıyorum. Bugün ne zaman sıkıştırırım bilmiyorum bakalım.Gunaydin papatyacigim. Ben de leslie yapmaya hazirlaniyordum.
Vaktin olmadiginda bolebilirsin de. Leslie de tavsiye ediyor. Mesela gunde 3 kez birer mil gibi. Yine de faydasi olur.gunaydınlarr bol leslıe li gunlerr :) benım bıdıgı utuyunca 3 mil yapacagım bugun
Sana detayli cevap yazacagim canim evde degilim su an.Canım eski yazını okurken karşılaştım çok sevindim evde netim yok mobilden baglaniyrm .. Betim bitmedikce takipte olacam .. Hemen sorumla baslayim .. Hamilelikten önce duman ve leslie yaptım bıraktım 10 kilo aldım hamile kaldım bide orda aldım 89 la dogurdum şuan 79 kiloyum 60 lardan buralara geldim :) doğum Yapalı ( sezeryan) henüz 2 ay oldu ve tekrar lesli yapmak istiyorum sutum yok emziremiyrm ve resmen göbekli oldum .. Sence kaç mil yapmalıyım ve nesfitle diet yapsam ki oda şöyle... Sabah 1 kase nesfit öğlen tavuk aksam 1 kase nesfit 19.00 dan sonra kaysili cay nasıl dersin .. Fikirlerine ihtiyacım var