derya1970 ile leslie challenge!!!

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Merhaba arkadaslar. beni forumda bilmeyen kaldi mi bilmem ama sanirim en eski ve sadik leslieci yim buralarda. Bir cok leslie basligi var ancak ya yarim kalmis katilanlar birakmis ve hala baslamak isteyenler var takip ettigim kadariyla. Benim devamli yazdigim basliklar var ancak burada leslie ye baslamak isteyen ve dogru bilgilerle kilo verip sikilasmak isteyen arkadaslara yardimci olup motive edecegim. Ciddi anlamda yapmayi dusunenleri bekliyorum.
ilk bir hafta alisma suresinden sonra hizlandiracagim.

Yeni baslayanlar icin... Devami alt mesajda.

Biraz kondisyon kazananlar haftanin 2-3 günü bu video ile calisabilir. Hem fazladan kalori yakar hem vücudun üst kismini calistirirsiniz. Gögüslerde sarkmayi önlemis olursunuz kilo verirken.

Son düzenleme:
Her ne kadar program artik forumumuzda biliniyorsa da bana hala mil nedir, kac mil yapalim gibi sorular geliyor hatta programin icerigi ile ilgili de soruluyor. Leslie bir aerobik kardio programi. Yani yag yakip kilo vermemizi saglayan bir program. 1 mil yaklasik 1,6 km ye denk geliyor. Amerikalilar km yerine mil kullaniyor ölcü olarak. 5 mil leslie yapinca günlük 10.000 adiminizi yürümüs oluyorsunuz. Videolarinin cesitliligine cok da takilmayin. Ufak tefek hilelerle her videosunu kalori ve yag yakma araci olarak kullanabilirsiniz.

Ben basladim zaten kondisyonum var diyen arkadaslara da kisisel olarak yardim edecegim. Baslamak ve soru sormak isteyen arkadaslar kg, boy, bel, karin cevresi, kol, basen, bacak ölcünüzü yazip katilabilirsiniz. Liste yok günlük zorunluluk yok sadece devamlilik zorunlulugu var ki hedefinize ulasmanizi saglasin. Katilmam diyenin de cani sagolsun.

Sagolun kizlar. Aslinda diger basliklarin bir uzantisi yeni sayilmaz. Yardima ihtiyaci olan varsa edecegim yoksa da aa ne guzel herkes zaten sporunu yapiyor diye sevinecegim.

ben hem yürüyüş yapıyorum hem crossfit..evde leslie yapmak istiyorum 5 mille başlasam sanırım sıkıntı olmaz dimi?

teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevap vereceğinizi düşünmüyorum
Bir sey degil canim. Biraz daha bilgi verirsen kendinle ilgili ve hedefin ile ilgili daha detayli yardimci olabilirim. Bu basligi o yüzden actim zaten.

ben 30 yaşındayım 102 kilodan 76 kiloya düştüm..uzun bi süre oldu düzenli bişey yok..bi rejim yaptım bi yapmadım ..son 4 aydır düzenli spor yapıyorum haftada 3 günden az olmamk kaydıyla..crossfit yapıyorum..ağır bi spor belki duymuşsunuzdur..ben 1 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum..bunun için enerjimi topladım yapamazsam eşimle çok sıkıntı olacak..en kötü ihtimal 65 olmam lazım

Simdi canim iyi ki detaylari yazdin. Crossfit, tabata, hiit cok güzel calismalar ancak kilolu iken hem kalbi yorar hem de kilo fazlayken ilk hedef yag yakip kilo vermek olmalidir tabii kalbimizi zorlamadan. Su kilonla mesela squat yapsan kalcan aynen su haliyle kalir. Ama kilo verip yaparsan güzel bir sekil alir. Herseyin dogru zamani var. Haftada 3 gün ile bir ayda 10 kg veremezsin. Zaten kimse sana bir ayda su kadar verirsin diye garanti de edemez ama haftada en az 5 gün yaparsan diger bos kalan günlerini de hareketli gecirmeye gayret edersen hizla verirsin. Tabii beslenmene dikkat etmen sartiyla. Düzenli beslenmek asla diet degil.

en az 3 gün yazmıştım haftanın 6 -7 günü gidiyorum kimi zaman crossfiti 4 aydır yapıyorum zaten ben..biraz daha hızlı zayıflamak için yürüyüş yapmak istedim..zaten kilolarım basen bölgemde bacaklarımda..

merhaba. benimde boyum 158 kilom 60 .... en az 5 kilo vermek ve sonrasındada yavaş yavaş 50 ye kadar düşmek istiyorum. dün tvden öyle leslie açtım 15 dk lık bir video vardı onu yaptım.
bende ciddi olarak başlamak istiyorum leslie

Evet bütün hafta hareketli olmamiz kilo vermemizin ve korumamizin ilk sarti. Crossfit zorlamiyor diyorsan leslieyi ona ilave yapabilirsin. Hep vücudunun sinyallerina kulak vererek asiri kendini helak etmeden yaparsan kisa sürede kilolar inmeye baslar. 60kg a yaklasinca sikilasma calismalarina da baslayabilirsin.

Tabii canim cok bi kilon kalmamis. Korumak icin spora devam edeceksin umarim sonradan da. 15 dk ile kilo verilmez ama alismak kondisyon kazanmak icin baslangicta yapilabilir. Alistiktan sonra ilk mesaja ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün diger günler de 3er millik videolardan yaparsan kisa sürede farki görürsün. Görsel leslie basligina yeni videolari ekeldim hemen indirmeni tavsiye ederim silinmeden. Haftada en az 5 gün yapilmali kilo vermek icin. Ideal kiloya ulasinca günde 2 mil de yeter.

aslında daha hiç spor yapmadım fakat evlenince 6 ayda her ay bi kilo aldım resmen :/
bu akşam 15 dklık tekrar yapayım o zaman. şuan işteyim eve gittiğimde o videolarıda indireyim yada bu akşam direk ilk mesajınızdaki video ile mi başlasam. işyerinde olduğum için bana videolarınız buradan gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…