Hayir canim yürüyüse aliskinsan hic sikinti olmaz.ben hem yürüyüş yapıyorum hem crossfit..evde leslie yapmak istiyorum 5 mille başlasam sanırım sıkıntı olmaz dimi?
Bir sey degil canim. Biraz daha bilgi verirsen kendinle ilgili ve hedefin ile ilgili daha detayli yardimci olabilirim. Bu basligi o yüzden actim zaten.teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevap vereceğinizi düşünmüyorum
Simdi canim iyi ki detaylari yazdin. Crossfit, tabata, hiit cok güzel calismalar ancak kilolu iken hem kalbi yorar hem de kilo fazlayken ilk hedef yag yakip kilo vermek olmalidir tabii kalbimizi zorlamadan. Su kilonla mesela squat yapsan kalcan aynen su haliyle kalir. Ama kilo verip yaparsan güzel bir sekil alir. Herseyin dogru zamani var. Haftada 3 gün ile bir ayda 10 kg veremezsin. Zaten kimse sana bir ayda su kadar verirsin diye garanti de edemez ama haftada en az 5 gün yaparsan diger bos kalan günlerini de hareketli gecirmeye gayret edersen hizla verirsin. Tabii beslenmene dikkat etmen sartiyla. Düzenli beslenmek asla diet degil.ben 30 yaşındayım 102 kilodan 76 kiloya düştüm..uzun bi süre oldu düzenli bişey yok..bi rejim yaptım bi yapmadım ..son 4 aydır düzenli spor yapıyorum haftada 3 günden az olmamk kaydıyla..crossfit yapıyorum..ağır bi spor belki duymuşsunuzdur..ben 1 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum..bunun için enerjimi topladım yapamazsam eşimle çok sıkıntı olacak..en kötü ihtimal 65 olmam lazım
Evet bütün hafta hareketli olmamiz kilo vermemizin ve korumamizin ilk sarti. Crossfit zorlamiyor diyorsan leslieyi ona ilave yapabilirsin. Hep vücudunun sinyallerina kulak vererek asiri kendini helak etmeden yaparsan kisa sürede kilolar inmeye baslar. 60kg a yaklasinca sikilasma calismalarina da baslayabilirsin.en az 3 gün yazmıştım haftanın 6 -7 günü gidiyorum kimi zaman crossfiti 4 aydır yapıyorum zaten ben..biraz daha hızlı zayıflamak için yürüyüş yapmak istedim..zaten kilolarım basen bölgemde bacaklarımda..
Tabii canim cok bi kilon kalmamis. Korumak icin spora devam edeceksin umarim sonradan da. 15 dk ile kilo verilmez ama alismak kondisyon kazanmak icin baslangicta yapilabilir. Alistiktan sonra ilk mesaja ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün diger günler de 3er millik videolardan yaparsan kisa sürede farki görürsün. Görsel leslie basligina yeni videolari ekeldim hemen indirmeni tavsiye ederim silinmeden. Haftada en az 5 gün yapilmali kilo vermek icin. Ideal kiloya ulasinca günde 2 mil de yeter.merhaba. benimde boyum 158 kilom 60.... en az 5 kilo vermek ve sonrasındada yavaş yavaş 50 ye kadar düşmek istiyorum. dün tvden öyle leslie açtım 15 dk lık bir video vardı onu yaptım.
bende ciddi olarak başlamak istiyorum leslie
Canim bugün görsel leslie basligima bir sürü yeni video ekledim hemen indir silinmeden.youtube da var mıdır? 5 mil
aslında daha hiç spor yapmadım fakat evlenince 6 ayda her ay bi kilo aldım resmen :/Tabii canim cok bi kilon kalmamis. Korumak icin spora devam edeceksin umarim sonradan da. 15 dk ile kilo verilmez ama alismak kondisyon kazanmak icin baslangicta yapilabilir. Alistiktan sonra ilk mesaja ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün diger günler de 3er millik videolardan yaparsan kisa sürede farki görürsün. Görsel leslie basligina yeni videolari ekeldim hemen indirmeni tavsiye ederim silinmeden. Haftada en az 5 gün yapilmali kilo vermek icin. Ideal kiloya ulasinca günde 2 mil de yeter.