derya1970 ile leslie challenge!!!

evet farkındayım ama daha ilerleyen saatlerde eşim kızıyor o çayını içerken ben başka bir odada yapıyorum ona müsade ediyor ama geç olunca hiç yapamıyorum yanlız kalıyorum zaten akşamdan akşama görüşüyoruz deyince hiç sporsuz kalıyorum:)
Evet dogru erkekler evdeyken zor oluyor. Rahatsiz olmuyorsan senin bilecegin sey tabii ama saglikli degil maalesef.

Evet dogru erkekler evdeyken zor oluyor. Rahatsiz olmuyorsan senin bilecegin sey tabii ama saglikli degil maalesef.
tamam canım teşekkür ederim şimdilik hafta içleri bu şekilde yapmaya mecburum hafta sonları dikkat ederim . cevaplar için teşekkürler

cnm çook teşekkürler sayende kilo verdim yalnız basenlerim ortada sen ne önerirsin bana
Kilo vermene cok sevindim cabuk da sonuc almissin. Simdi leslie ya da yürüyüse devam edeceksin. Kac kg fazlan kaldi bilmiyorum ama zamanin kisitli oldugu icin sen yine haftada 4-5 gün leslie yap arkasindan barre workout videolari ile calis cok kisa sürede sonuc alirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=SErefAPkKV0
https://www.youtube.com/watch?v=PsNi06YJawk
devamini da ekleyecegim.

Peki Cnm teşekkürler ilgin icin
bir sey degil ayni sorunu olan arkadaslar varsa onlar da bu videolari kardio ile yapabilirler. Hic bir zaman tek kardio ya da tek bölgesel her sorunumuzu cözmez. Formül kardio arti sorunlu bölge calismasi. Alt mesaja da video ekledim onlara da bak.

bir sey degil ayni sorunu olan arkadaslar varsa onlar da bu videolari kardio ile yapabilirler. Hic bir zaman tek kardio ya da tek bölgesel her sorunumuzu cözmez. Formül kardio arti sorunlu bölge calismasi. Alt mesaja da video ekledim onlara da bak.
Tmm Cnm benimde yaptıgim bi hata sadece sorunlu bölge ile ilgili calismak sonundada sonuca ulaşamamak

Arkadaşım harikasın gerçekten. Ben de hangi videoyu yapsam diye araştırma yapıyordum.
Şimdi benim göbek sorunum var boyum 164 kilom 68. Hangi videoyu öneriyorsun kilo verme amaçlı ve göbek eritme etkili. Ben 3 fast miles indirdim rahat yaptım kondisyonsuz değilim sanırım:) video ismi vermen yeterli kendisini bulurum sanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Geçen gün bu mesajı yazmıştım ama kondisyonsuzmuşum dun heryerim tutuldu:KK70:
Ben bir hafta 1 mil yapayım en iyisi. :-)

merhaba derya hanim.diğer topiclerinizi de zaman zaman takip ediyorum ama hic yazmamistim.ben de bir kaç ay aralıklar olsa da leslie yaptım ve faydasını gördüm.kilo olarak çok fazla fark olmasa da bayağı bir sıkılasma olmuştu.ama çeşitli nedenlerle bir suredir yapamiyorum.en büyük nedenide oğlum ondan fırsat bulamıyorum.o uyuyana kadarda bütün enerjim bitmiş oluyor.ama yeniden başlamak istiyorum.36 yaşındayım.73-74 kilo arasindayim.60 kilo olmak istiyorum.bugün 1 mille yeniden başladım.umarım bu sefer sonuca ulasabilirim.

merhaba derya hanim.diğer topiclerinizi de zaman zaman takip ediyorum ama hic yazmamistim.ben de bir kaç ay aralıklar olsa da leslie yaptım ve faydasını gördüm.kilo olarak çok fazla fark olmasa da bayağı bir sıkılasma olmuştu.ama çeşitli nedenlerle bir suredir yapamiyorum.en büyük nedenide oğlum ondan fırsat bulamıyorum.o uyuyana kadarda bütün enerjim bitmiş oluyor.ama yeniden başlamak istiyorum.36 yaşındayım.73-74 kilo arasindayim.60 kilo olmak istiyorum.bugün 1 mille yeniden başladım.umarım bu sefer sonuca ulasabilirim.
Merhabalar. Cok sevindim yeniden baslamana. Ben de kizim brbekken gece uyumasini bekleyip yapiyordum ama buyudukce alisti.

derya1970 derya1970 merhaba
Ben bu programa dün yeni başladım leslie 2 mil walk yaptım çokta eğlendim açıkcası. 89 kiloydum bir süredir yürüyüş ve dietle 78 kiloya düştüm ama basenlerim geniş olduğu için oraya çalışmalıyım diye düşünüyorum.Bu programı haftada kaç gün yapmalıyım ve nekadar süre sonra yükseltmeliyim?

derya1970 derya1970 merhaba
Ben bu programa dün yeni başladım leslie 2 mil walk yaptım çokta eğlendim açıkcası. 89 kiloydum bir süredir yürüyüş ve dietle 78 kiloya düştüm ama basenlerim geniş olduğu için oraya çalışmalıyım diye düşünüyorum.Bu programı haftada kaç gün yapmalıyım ve nekadar süre sonra yükseltmeliyim?
Merhaba. Basenlerinde yag varsa once onlari yakmalisin. Kilo verip yag yakabilmek icin haftada 5-6 gun 3-5 millik calismalari yapmalisin.

X