derya1970 ile leslie challenge!!!

Simdi canim kilo vermek icin 3 mil ve üzeri yapmalisin. Kondisyonun yoksa yavas yavas arttirarak 3 mile cikmaya calis. Ayrica yine kilo vermek icin haftada 4-6 gün arasi yapman lazim.
Beslenme konusuna gelince tabii herkes ne yiyecegini kendi bilir ama ben kisisel olarak asla diet degil saglikli beslenmeden yanayim. Bu nesfitlerin icinde her ne kadar diet ürünü ise de seker var. Ayrica senin yazdigin cok sagliksiz bir beslenme sekli. Kayisili cay nedir bilmiyorum ama kayisi cok seker orani yüksek ve kalorili bir meyve dikkatli tüketmek gerekiyor. Ben hem kilo verdigim hem korudugum beslenme seklimi yazayim tabii sen yine kendin karar vereceksin.
Sabahlari cok güzel bir kahvalti. Yumurta, peynir, domates, salatalik, zeytin (ekmek yok), kahve. Alternatif meyve tabagi ve beyaz peynir. Yine kahvalti ile badem veya ceviz.
Öglende evde pisen herhangi bir sebze yemegi kiymali ya da kiymasiz, yogurt veya salata.
Aksam balik, salata, bazen sebze de yapiyorum yanina.
Ben yemek aralarinda 4 saat kuralina uyuyorum bu bana iyi geldi fazla atistirmak iyi gelmiyor. Canim isterse bir parca bitter cikolata yiyorum. Bu sistemle tika basa doyup zaten acikmiyorum da. Makarna cok severim haftada bir yiyorum onu da saat 2-3 gibi yiyorum aksam yemegini ya atliyorum ya da tarcinli yogurt yiyorum.
Kacirdigim günler de oluyor ertesi gün kendi buldugum detox olan yogurtlu salata yiyorum.
Disiplinli fakat senin yazdigindan daha tok tutucu ve saglikli bir yöntem sanirim. Seker ve rafine karbonhidrattan kaciniyor ya da ölcülü tüketiyorum. Mesela haftada bir tost yedigim de oluyor. Ben bunu beslenme sekli olarak benimsedim. Aksamlari veya gün icinde bol bol da bitki cayi tüketiyorum. Nane, zencefil, yesil cay gibi. Bir de aksam yemegimi 18.00 de yiyorum.

Canım söylediğin beslenme şekli evet geçerli ama şuan ben yağ deposu oldum dediğin şekilde kilo veremem zaten istahim olmadığı için vucudum kilo dahi alabilir şöyle düşün sıcak alınan dusta vücudu soğuk suyla soklamak gibi biraz zararlı ama dinç tutuyor ve selulit yapmıyor :) yani önce sok bi dietle kilo vermem lazim sonra senin dediğin gibi sağlıklı beslenmeye gecmem lazım bu şekilde kalmam olanaksız ...

Ben az karbonhidrat bol protein seklinde besleniyorum canim artik kas yapmaya yoneldigim icin. Asla yag yapmaz bu beslenme sekli. Ama tabii sen kendin karar vereceksin vucut senin vucudun. Sok dietle verilen kilolar sok bir sekilde geri de alinabiliyor.

derya selam belki beni hatırlamazsın ilk yazdıgın leslie sayfasında arada geliyordum..uzun br ara verdim iki gündür iki mille ile başladım ...kilom 131 dı diyet ıile ev temizliği okul evde ıkı cocukla bir ay içinde 131den 124 düstüm ama asırı hareketliyim hiç oturmuyorum....simdi bana en uygun mille hangisi bn yıllardır walk at home 3 mille yapıyorum onun ıkı millinde bırakıyorum dayanamıyorum hem ucuncu mille cok hafif oldugu için yapmıyorum yıllardır iki mille ıle zorda olsa guzel kilolar verdim ama su anda amacım yaz geldi daha cabuk kilo vermek istiyorum denize gricem çünki boumda 1 78 bu arada ....100 bile razıyım daha öncede 103 düsmüştüm spor vediyetle boyum uzun oldugu için kaldırıyor ...neyse ama cım iki haneye inmek çok yordu beni yıllardır bu üç rakamlar birde senin son halini nerede bakailirim merak ediyorum...

Aramiza donmus olman ne guzel... bu arada leslieden kopmamis olmana da sevindim. Hareketli bir gun gecirmen cok iyi. Dr. Mehmet öz hareketimizi güne ne kadar yayarsak o kadar fayda goruruz diyor. Soyle yapabilirsin imkanin varsa. Sabah 2 aksam 2 mil leslie. Boylece gunde 4 mil yapmis olursun gunluk evdeki isin gucun de eklenince epey bir hareket olur. Bu arada yururken eline yarim lt lik pet siseler alabilirsin yaktigin kalori miktari artar. 1lt de olur istegine gore. Ayrica aksamlari erken yemege alistir kendini .

Bu arada sana ozel mesaj gelmiyor ayarlarina bir bak istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kirkli-yaslarda-bayanlar-icin.581672/page-13
bu basliktan zaman zaman ekledigim resimlerime bakabilirsin.

-bnm kızım 6 yaşında o doğduktan sonra spor salonuna gidemedim o sıralarda leslieyi keşfettim çok kilolar verdim aldim ikinci hamilelikte bebekte derken hep ara verdim o zamanlar neden boşuna spor salonlarına para harcamisim diye düşünüyordum aç pişen yap sporunu şimdi ikinci iki yaşında artık zaman yaratmaliyim kendime ev işi temizlik okul telaşı ama gunde bir saatimi ayırıcam insallah...sabah ev isim azdı iki milli yaptım aksamuzeri birara yine iki mille yapi cam zamanla 4 mille yapabilirim birde ayak.bileğinde şişlik var yurudukce canım yanıyor kilo verince düzelir belki...

Arkadaslar leslie yapmak istiyormuydunuz yoksa bir soru sorup kacacakmiydiniz? Nerelerdesiniz yahu?

deryacım ben tam gaz devam ediyorum. dün süper burn yaptım.
Canim sen artik profesyonel sporcu gibi oldun. Cok istikrarlisin yillardir. Ben gercekten ihtiyac duyan arkadaslar ilgilenir diye dusunmustum. Saglik olsun. Maalesef su da var ki ben bildigim gercek neyse ona gore yanit veriyorum oysa cogu kisi duymak istedigi yaniti almak istiyor.

derya nasılsın bugün iki mille yapıldı canım 4.günüm bir kilo gitmiş bile leslie olmadan.kilo veremiyorum canım metabolizma hızlanıyor sporla

derya nasılsın bugün iki mille yapıldı canım 4.günüm bir kilo gitmiş bile leslie olmadan.kilo veremiyorum canım metabolizma hızlanıyor sporla
Tebrik ederim canim. Sen cok cabuk veriyorsun zaten leslie ile. Kondisyonun artinca ilk mesaja ekledigim bantli videoyu da yap bak nasil hizla gidecek kilolar.

evet ya sen söyleyince düşündüm de sanırım 4 yıldır falan yapıyorum. aralarda ara vermek zorunda kaldım ama elimden geldiğince devam ettim hep. karnım düz olmasa da sertleşti iyice.

merhabaa, ben de başlamak istiyorum.. şu anda 97,5 kiloyum. boyum 172. yaşım 34. Bir kaç sene önce eve eliptik bisiklet almıştım ama dizlerimi çok çok ağrıtmıştı ( ozaman 106 kiloydum ). sonrada bi daha spor falan yapmadım. Şimdi diyet topiklerinde arkadaşlarla zayıflıyorum. ama spor yapmam gerektiğini de biliyorum. sanırım 1 mil ile başlamam lazım. sonra yavaş yavaş arttıracağım. ilk hedefim 90'a inmek, ama asıl hedefim 65 kilo. yolum çokkk uzun yani.. istikrarlı şekilde hadi Deniz kaldır poponu spor yapıyoruz diyecek birilerine ihtiyacım var

Hosgeldin canim. Tabiii biz kaldir totosu deriz de isi asil yapacak sensin. Elde edilen sonuc icin inan ugrasmaya degwr. 1 mil ile bir basla zaten baslangic icin yetecek vide9lari ilk 2 mesaja ekledim.

Hosgeldin canim. Tabiii biz kaldir totosu deriz de isi asil yapacak sensin. Elde edilen sonuc icin inan ugrasmaya degwr. 1 mil ile bir basla zaten baslangic icin yetecek vide9lari ilk 2 mesaja ekledim.
Hoşbuldumm,
videolara baktım. bugün başlıyorum ozaman.. yapınca bilgi veriyoruz galiba dimi :) vallahi çok azimliyim bu defa başarmam lazım.. ha bide haftada kaç gün yapayım, her gün mü yapayım ne çok soru sordummm

CAnim ben liste filan yapmiyorum diger basliklar gibi. Ancak benim devamli yazdigim diger baslikta da birbirimizi motove etmek icin yazariz hep yaptiklarimizi. Tabii gelisimine gore seni yonlendirmem icin yazsan iyi olur. Leslie ablamiz haftanin 7 gunu yapabilirsiniz diyor. Ben spor yapmadigim gunler bile disarda hafif tempoda yururum. Sen bir basla gerisi gelir. 5-6gun yapsan bile fayda gorursun.

Merhabalrrr
Bende spora başlamak Istiyorum bu Konuda çok kararlıyım sadece yürüyüş yapıyorum ama düzenli değil kilo sorunum yokk sadece sıkılaşmam lazım su içip düzenli beslenmeye başladım ilk gönderdiğiniz vodeoya baktım bu tam bana göre sıkılmadan yapabilirim teşekkürlerr

Merhaba canim. Tabii leslie videolarini kardio olarak yapabilirsin yuruyusunun yani sira ancak sikilasmak icin baska seyler de yapmalisin kilo sorunun yoksa. Bolgesel calismalar icin actigim diger baslik linklerini de ekleyecegim en kisa zamanda ilk mesaja.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…