- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Simdi canim kilo vermek icin 3 mil ve üzeri yapmalisin. Kondisyonun yoksa yavas yavas arttirarak 3 mile cikmaya calis. Ayrica yine kilo vermek icin haftada 4-6 gün arasi yapman lazim.Canım eski yazını okurken karşılaştım çok sevindim evde netim yok mobilden baglaniyrm .. Betim bitmedikce takipte olacam .. Hemen sorumla baslayim .. Hamilelikten önce duman ve leslie yaptım bıraktım 10 kilo aldım hamile kaldım bide orda aldım 89 la dogurdum şuan 79 kiloyum 60 lardan buralara geldim :) doğum Yapalı ( sezeryan) henüz 2 ay oldu ve tekrar lesli yapmak istiyorum sutum yok emziremiyrm ve resmen göbekli oldum .. Sence kaç mil yapmalıyım ve nesfitle diet yapsam ki oda şöyle... Sabah 1 kase nesfit öğlen tavuk aksam 1 kase nesfit 19.00 dan sonra kaysili cay nasıl dersin .. Fikirlerine ihtiyacım var
Beslenme konusuna gelince tabii herkes ne yiyecegini kendi bilir ama ben kisisel olarak asla diet degil saglikli beslenmeden yanayim. Bu nesfitlerin icinde her ne kadar diet ürünü ise de seker var. Ayrica senin yazdigin cok sagliksiz bir beslenme sekli. Kayisili cay nedir bilmiyorum ama kayisi cok seker orani yüksek ve kalorili bir meyve dikkatli tüketmek gerekiyor. Ben hem kilo verdigim hem korudugum beslenme seklimi yazayim tabii sen yine kendin karar vereceksin.
Sabahlari cok güzel bir kahvalti. Yumurta, peynir, domates, salatalik, zeytin (ekmek yok), kahve. Alternatif meyve tabagi ve beyaz peynir. Yine kahvalti ile badem veya ceviz.
Öglende evde pisen herhangi bir sebze yemegi kiymali ya da kiymasiz, yogurt veya salata.
Aksam balik, salata, bazen sebze de yapiyorum yanina.
Ben yemek aralarinda 4 saat kuralina uyuyorum bu bana iyi geldi fazla atistirmak iyi gelmiyor. Canim isterse bir parca bitter cikolata yiyorum. Bu sistemle tika basa doyup zaten acikmiyorum da. Makarna cok severim haftada bir yiyorum onu da saat 2-3 gibi yiyorum aksam yemegini ya atliyorum ya da tarcinli yogurt yiyorum.
Kacirdigim günler de oluyor ertesi gün kendi buldugum detox olan yogurtlu salata yiyorum.
Disiplinli fakat senin yazdigindan daha tok tutucu ve saglikli bir yöntem sanirim. Seker ve rafine karbonhidrattan kaciniyor ya da ölcülü tüketiyorum. Mesela haftada bir tost yedigim de oluyor. Ben bunu beslenme sekli olarak benimsedim. Aksamlari veya gün icinde bol bol da bitki cayi tüketiyorum. Nane, zencefil, yesil cay gibi. Bir de aksam yemegimi 18.00 de yiyorum.