- 2 Nisan 2015
- 7
- 0
- 34
Sikilasma icin düzenli olarak devam etmelisin. Barre workout basen ve poponu da inceltecektir. Yanisira kardionu ve esneme hareketlerini de ihmal etmezsen istedigin sonucu alirsin. Spor sabir isi. Su an yaptiginin karsiligini sonradan görüyorsun.Deryacım gerçekten çok teşekkürler onerdigin videoları yaptım ve çok kısa surede sonuca ulastim gibi çünkü iç bacak super oldu ama basenlerim bu defa daha çok belli oluyor sanki bedeninin dışında bende ayrı yaşayan bir beden gibi çok fenaa iğrenç duruyor bide kalçam halen büyük hiç erimesi ben küçük ve sıkı olsun istiyorum ne yapmalıyim ha bisey daha sorayım bacakların oturduğunda çok gevşek duruyor ama eskiye göre iyi sımsıkı olsunistiyorm ne yapmsliym kusura bakma çok soru sordm
Peki Cnm tesekkulerSikilasma icin düzenli olarak devam etmelisin. Barre workout basen ve poponu da inceltecektir. Yanisira kardionu ve esneme hareketlerini de ihmal etmezsen istedigin sonucu alirsin. Spor sabir isi. Su an yaptiginin karsiligini sonradan görüyorsun.
Tabii gec saatte halin kalirsa yapabilirsin. 3-5 mil olanlari haftanin 4-6 günü yapar ve dengeli beslenirsen fayda görürsün.merhaba:)ben yemeyi çooook seven bir insanım ve bu sene de üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bahanesiyle hiç dikkat etmedim buna rağmen dersane okul falan derken 3 kilo aldım.normalde göbeğim yoktu ama bu 3 kiloyla onu da yaptım
kilom boyuma oranla çook fazla.basenlerim çok var.anlayacağınız durum rezalet
bu yaz 10 kilo vermek istiyorum.ramazanda 2 3 sa voleybol oynuyorum.oruçluyken spor yapamam sanırım geceleri yapsam olur mu?bir de 3 mille başlasam nasıl olur?basen eritmek için hangisini önerirsiniz?
çok soru sordum,şimdiden çok teşekkürler:))))
çok teşekkürler bugün 3 mil ve 15 dk lık video yaptım oruçlu değildim:)Tabii gec saatte halin kalirsa yapabilirsin. 3-5 mil olanlari haftanin 4-6 günü yapar ve dengeli beslenirsen fayda görürsün.
Canım merhaba tekrar internetten 3 mil videolarını buldum sürekli onları yapıyorum ama 5 mil videolarına ulaşamıyorum hiç bir yerde bulamadım senin önerebileceğin bir yer varsa çok memnun olurum.Hatta 3 mil üzerine 1 mil yapıp 4 e tamamlıyorum mecburen.Merhaba. Basenlerinde yag varsa once onlari yakmalisin. Kilo verip yag yakabilmek icin haftada 5-6 gun 3-5 millik calismalari yapmalisin.
3 millik cok iyi ancak icinde ust vucut icin kuvvet hareketleri oldugu icin gun asiri yapsan daha iyi olur. Bana ozelden mailini yazarsan diger bilgiler icin ben sana ulasirim.Merhaba Derya Hanım, bende 156 boyunda ve 80 kilodayım. son 10 yılda dikkat etmediğim için artarak bu kiloya kadar çıktım maalesef. 20 gündür sağlıklı beslenmeye ve 1 haftadır da leslie'ye başladım. youtube dan birkaç video buldum. ilk gün 1 mil yaptım ama sonra lastikle kol hareketlerini içeren 3 mil videosunu buldum, onu yaparken zorlanmıyorum. etkili olan hangisi bu videolardan birde link verebilir misiniz.
Ramazan bitene kadar kac kg verirsin bilemem ama kilo verebilmek icin haftanin 5-6 günu ya 1 saat yürüyüs ya da leslie yapmalisin. Ablanin da kilosu vucuduna gore az mi cok mu bilemiyorum ams ayni sekilde yag yakmasi lazim. Baslangic icin soyleyebileceklerim bunlar.Mrb boyum 1.69 belim 82 göğüs 91 kalcam 112 cm çok dengesiz vucudum var ramazan bitmeden zayıflamak istiyorum hemen olacak bir şey değil biliyorum ama en azından 3 4 kilo vereyim ama hedefim 55 kiloya düşmek suan ki kilom 72 kalça için hangi videolari yapmam gerekiyor acaba. Bu arada ablam doğum yaptı kilo almadı eski kilosunda 84 onun kolları ve simitleri var yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Hangi video oldugu onemli degil canim 3 mil yap sonra tekrar ayni videonun 2 milini yap. Kilo verme doneminde lesli tercih et. Haftada 5-6 gun yaparsan 3 mil de faydali olur.Merhaba sizi Leslie topiğinden hatırlıyorum o zaman da bana yardımcı olmuştunuz :) Ben 163 boyunda 60 kiloyum. Daha önce Leslie+jilian ile 15 kilo vermiştim ama sınav dönemi, aileden ayrı kalmanın stresi falan derken 2 senede 10 kilosunu geri aldım malesef.
Acaba jilian mı Leslie mi yapsam derken şimdi yeniden Leslie'ye başladım. 3 mil yapıyorum 5 mili maalesef bulamadım internette. İnşallah faydasını görürsem yazarım buraya :)
Hangi video oldugu onemli degil canim 3 mil yap sonra tekrar ayni videonun 2 milini yap. Kilo verme doneminde lesli tercih et. Haftada 5-6 gun yaparsan 3 mil de faydali olur.
Herkesin vucudu ve sporla diyete verecegi karsilik farklidirm 2 hafta cok kisa bir süre. Sporunu yapip 2 hafta sonra ne kadar sonuc aldigini ancak mezura ölcüsü alip karsilastirarak anlarsin.Merhaba bu kadar ilgili olduğunuz ıcın tebrik ederim. Bende Leslie yapmak istiyorum basen var ve bacaklarım kalın bunun yanında plates de yapsam 2 hafta da gözle görülür bi incelme Sağlar mı? Şimdiden teşekkür ederim