- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Boşverin düğünü falan, gerçekten istediğiniz sevdiğinle beraber olmaksa bir nikah kıyın yeter. Hem babanızdan hem kv'den uzak bir yerde oturun. Düğüne harcıyacağınız masrafıda evinize yaparsınız. Aman altınlarınızı da ailene emanet etmeyin sakın.selam kızlar.. ben daha yeni üye oldum. fakat uzun zamandır takip ediyorum sayfayı..
yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin....
konu şu ki benim 6 senelik bir ilişkim var. temmuz ayında nişanlandık. dün akşam nişanlımın ailesi bize geldiler düğün tarihini konuşmak için. neyse konuştuk bitti. benim haberim yok misafirler varken annemle babam mutfakta tartışmışlar. neyse misafirler gitti. babam bağırıp çağırmaya başlamış anneme işte. şunu isteyecektim bunu isteyecektim diye. bu arada babamın 40 milyara yakın borcu var. nişanlımın ailesinden düğün masrafı için para isteyip kendi borçlarını yatıracak bunu da hepimiz biliyoruz. yok süt parası yok başlık parası yok içki parası şu bu diye bin ton laf etti hem bana hem anneme laftan da anlamıyor. kaynanamla zaten zar zor geçiniyoruz. beni bastan beri istemiyor. şimdi böyle bi durum olursa bunu sürekli benim başıma kakacaklar biliyorum da. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. biz zor günler atlattık bu durumlar yüzünden ayrılmak istemiyoruz. uzun oldu kusura bakmayın. hakkınızı helal edin....