• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertliyim dertli

selam kızlar.. ben daha yeni üye oldum. fakat uzun zamandır takip ediyorum sayfayı..
yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin....
konu şu ki benim 6 senelik bir ilişkim var. temmuz ayında nişanlandık. dün akşam nişanlımın ailesi bize geldiler düğün tarihini konuşmak için. neyse konuştuk bitti. benim haberim yok misafirler varken annemle babam mutfakta tartışmışlar. neyse misafirler gitti. babam bağırıp çağırmaya başlamış anneme işte. şunu isteyecektim bunu isteyecektim diye. bu arada babamın 40 milyara yakın borcu var. nişanlımın ailesinden düğün masrafı için para isteyip kendi borçlarını yatıracak bunu da hepimiz biliyoruz. yok süt parası yok başlık parası yok içki parası şu bu diye bin ton laf etti hem bana hem anneme laftan da anlamıyor. kaynanamla zaten zar zor geçiniyoruz. beni bastan beri istemiyor. şimdi böyle bi durum olursa bunu sürekli benim başıma kakacaklar biliyorum da. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. biz zor günler atlattık bu durumlar yüzünden ayrılmak istemiyoruz. uzun oldu kusura bakmayın. hakkınızı helal edin....
Boşverin düğünü falan, gerçekten istediğiniz sevdiğinle beraber olmaksa bir nikah kıyın yeter. Hem babanızdan hem kv'den uzak bir yerde oturun. Düğüne harcıyacağınız masrafıda evinize yaparsınız. Aman altınlarınızı da ailene emanet etmeyin sakın.

Boşverin düğünü falan, gerçekten istediğiniz sevdiğinle beraber olmaksa bir nikah kıyın yeter. Hem babanızdan hem kv'den uzak bir yerde oturun. Düğüne harcıyacağınız masrafıda evinize yaparsınız. Aman altınlarınızı da ailene emanet etmeyin sakın.

küçük bir şehirde yaşadığım için düşün yapmak zorundayım annemin söylmesine göre laf söz olurmuş. zaten başka yerde yaşayacağımız için evlendikten sonra kafam rahat olacak tek sıkıntım evlenene kadar işte :(

küçük bir şehirde yaşadığım için düşün yapmak zorundayım annemin söylmesine göre laf söz olurmuş. zaten başka yerde yaşayacağımız için evlendikten sonra kafam rahat olacak tek sıkıntım evlenene kadar işte :KK43:
Valla canım babanda vicdanın v si yok, annen de çok mantıklı düşünemiyor. Daha bismillah ilk günden sorunlar baş göstermiş. Uzarsa iş, piyango sana patlayacak gibi. KV bu bahaneyle iyice sana veto çekebilir ya da bu biriken huzursuzluklar evlendikten sonra eşinde patlar. Elalemin ne diyeceğinden çok senin huzurunu düşünsün annen. Ne yani, küçük şehirde herkesin düğün yapacak durumu mu varmış? Ya da yapmak istemeyen ayıp mı işlemiş oluyor?

bu açıdan düşünmemiştim nişanlımın başıma kakacağını haklısınız ne olacağı belli olmaz. hayatta kaçmayı düşünmedim zaten öyle birşeyde hayatta yapmam küçük şehirde yaşıyorum milletin dilinden hiçbirimiz kurtulamayız. babamla konuşmamın etkili olacağını sanmıyorum çünkü bize sürekli yok arkdaş kızını evlendirdi şu kadar para istemiş agızları yapıyor. dedemden yada babaanem gibi büyüklerde babamın tarafını tutacağını düşünüyorum eski kafalı oldukları için ne yapacağımı inan bilmiyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim :KK43:
Anne tarafindan buyukler araya girsin o zaman canim yada biraz zaman ver atese korukle gitme iyide olsa kotude olsa onlar senin ailen annen baban yarin Allah korusun esinden bosansan sana kosulsuz sahip cikacak tek kisi annen baban olacak sakin onlari ezme ezdirme sakinligini koru hayirlisi ile hersey cozulur

selam kızlar.. ben daha yeni üye oldum. fakat uzun zamandır takip ediyorum sayfayı..
yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin....
konu şu ki benim 6 senelik bir ilişkim var. temmuz ayında nişanlandık. dün akşam nişanlımın ailesi bize geldiler düğün tarihini konuşmak için. neyse konuştuk bitti. benim haberim yok misafirler varken annemle babam mutfakta tartışmışlar. neyse misafirler gitti. babam bağırıp çağırmaya başlamış anneme işte. şunu isteyecektim bunu isteyecektim diye. bu arada babamın 40 milyara yakın borcu var. nişanlımın ailesinden düğün masrafı için para isteyip kendi borçlarını yatıracak bunu da hepimiz biliyoruz. yok süt parası yok başlık parası yok içki parası şu bu diye bin ton laf etti hem bana hem anneme laftan da anlamıyor. kaynanamla zaten zar zor geçiniyoruz. beni bastan beri istemiyor. şimdi böyle bi durum olursa bunu sürekli benim başıma kakacaklar biliyorum da. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. biz zor günler atlattık bu durumlar yüzünden ayrılmak istemiyoruz. uzun oldu kusura bakmayın. hakkınızı helal edin....
SAKIN BENCE BABANI BU FİKİRDEN VAZGEÇİRİN HİÇ HOŞ DEĞİL AFEDERSİN SENİN ÜZERİNDEN PARA KAZANMA YOLLARINDA NE KADAR ONUR KIRICI BUNU NİŞANLIN VE AİLESİ SAKIN DUYMASIN SONU ÇOK KÖTÜ OLUR BENCE

Valla canım babanda vicdanın v si yok, annen de çok mantıklı düşünemiyor. Daha bismillah ilk günden sorunlar baş göstermiş. Uzarsa iş, piyango sana patlayacak gibi. KV bu bahaneyle iyice sana veto çekebilir ya da bu biriken huzursuzluklar evlendikten sonra eşinde patlar. Elalemin ne diyeceğinden çok senin huzurunu düşünsün annen. Ne yani, küçük şehirde herkesin düğün yapacak durumu mu varmış? Ya da yapmak istemeyen ayıp mı işlemiş oluyor?

zaten böyle bi durum kv kulağına giderse anında ortalığı karıştırır biliyorum yani. düğün konusunda da sadece ailem diil onların ailesi de istemez düğün olmadan kız almayı. hele nişanlım hiç istemez o sabırsızlıkla düğün gününü bekliyo şimdiden hayaller kurmaya söle söle yaparız demeye başladı bile ailem yüzünden onun hevesini kırmak istemiyorum.

Anne tarafindan buyukler araya girsin o zaman canim yada biraz zaman ver atese korukle gitme iyide olsa kotude olsa onlar senin ailen annen baban yarin Allah korusun esinden bosansan sana kosulsuz sahip cikacak tek kisi annen baban olacak sakin onlari ezme ezdirme sakinligini koru hayirlisi ile hersey cozulur
inşallah hayırlısıyla çözülür. tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Kızını sermaye yapmış adam. Öyle rezalet mi olur? Babamla bazen bebeklik fotoğraflarıma bakardık içlerinden hastahane reçeteleri çıkardı. Bunların hepsinin parasını isteyeceğim damat beyden derdi sırıtırdı pis pis. Demek ki ciddi olanlar varmış. :KK45:

bu devirde artık modası geçti..yapmasaymış baban borçları..kız evladını resmen bir eşya gibi satacak..borcu karşılığında..nişanlının söylediği çok doğru..babanın babalık duygusu kalmamışki..para felanda ödettirme nişanlın tarafa..çünkü bir ömür boyu senin başına kalkacaklar..satın aldık diye..

süt parası neki?onu ilk defa duydum...

başlık parasına dizilerden aşinayız ama...

Back