Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dertliyim dertli
- Konu Sahibi esilaSu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
Kusura bakma kv duyarsa da yüklenmek de haklı... Nerede duyulmuş böyle birşey... Babanız size yardım edeceği halde bide üstüne paramı istiyor.... Çok şuursuzca bir hareket...kv başkasını istiyordu. nişanlım da kabul etmedi illa benim olmamı istedi. ayırmak için çok uğraştı ama baktı olmuyor mecbur kabullendi. ama böyle bi konu onların kulağına giderse tabi normal olarak ilk nişanlıma yüklenecek oda bana
Bu bir çözüm değil ama.
çözüm olmadığını oda bende biliyoruz ama başka ne yapıcaz bunuda bilmiyoruz
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Kusura bakma kv duyarsa da yüklenmek de haklı... Nerede duyulmuş böyle birşey... Babanız size yardım edeceği halde bide üstüne paramı istiyor.... Çok şuursuzca bir hareket...
aynen öyle nişanımda bile tek kuruş para harcamadığı halde yine demediğini bırakmadı nişan masrafımın hepsi teyzem üstlendi o hala dırdır yaptı...
çözüm olmadığını oda bende biliyoruz ama başka ne yapıcaz bunuda bilmiyoruz
Dediğini yapmayacaksınız elbette ki, ama tamamen de görüşmeyi kesmeyeceksiniz.
Bence bir an önce evlenin siz..
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Ne kadar çirkin bir durum. Baban seni evlendirmezse nasıl kapatacak borçlarını?selam kızlar.. ben daha yeni üye oldum. fakat uzun zamandır takip ediyorum sayfayı..
yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin....
konu şu ki benim 6 senelik bir ilişkim var. temmuz ayında nişanlandık. dün akşam nişanlımın ailesi bize geldiler düğün tarihini konuşmak için. neyse konuştuk bitti. benim haberim yok misafirler varken annemle babam mutfakta tartışmışlar. neyse misafirler gitti. babam bağırıp çağırmaya başlamış anneme işte. şunu isteyecektim bunu isteyecektim diye. bu arada babamın 40 milyara yakın borcu var. nişanlımın ailesinden düğün masrafı için para isteyip kendi borçlarını yatıracak bunu da hepimiz biliyoruz. yok süt parası yok başlık parası yok içki parası şu bu diye bin ton laf etti hem bana hem anneme laftan da anlamıyor. kaynanamla zaten zar zor geçiniyoruz. beni bastan beri istemiyor. şimdi böyle bi durum olursa bunu sürekli benim başıma kakacaklar biliyorum da. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. biz zor günler atlattık bu durumlar yüzünden ayrılmak istemiyoruz. uzun oldu kusura bakmayın. hakkınızı helal edin....
Dediğini yapmayacaksınız elbette ki, ama tamamen de görüşmeyi kesmeyeceksiniz.
Bence bir an önce evlenin siz..
hazirana gün aldık ben aslında daha erken istiodm ama yine babam izin vermedi hatta kurbandan sonra olsun diodu yani hazirana kadar böyle sürecek
kaç kurtul
nişanlımda aynısını dio kaçsaydın bana böyle olmayacaktı diyo. ama annemi yüzüstü bırakamam annemi ve kız kardeşimi onlar benim için çok değerli
Ne kadar çirkin bir durum. Baban seni evlendirmezse nasıl kapatacak borçlarını?
kız kardeşim sözlü onlardan ister herhalde
- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
nişanlımda aynısını dio kaçsaydın bana böyle olmayacaktı diyo. ama annemi yüzüstü bırakamam annemi ve kız kardeşimi onlar benim için çok değerli
aynen bende annem olmasa durmazdım vala allah yardımcın olsun canım benim.
aynen bende annem olmasa durmazdım vala allah yardımcın olsun canım benim.
saol canım :)
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Mümkün olduğunca engellemeye çalış , çok küçük düşürücü bir durum bu . Baban annene senelerce yaşattıklarını neden kendi kızının da yaşama ihtimaline sebep olur ki anlamadım .
Madem çalışıyorsun kendi bütçen karar yapın herşeyi . Herkes dört dörtlük olsun ister ama süt , başlık vs . tarzı şeylerin gündeme gelmesindense eksikliklere evlenin daha iyi . Zamanla eksiklerinizi tamamlarsınız yeter ki huzurunuz bozulmasın , başınız eğilmesin .
Madem çalışıyorsun kendi bütçen karar yapın herşeyi . Herkes dört dörtlük olsun ister ama süt , başlık vs . tarzı şeylerin gündeme gelmesindense eksikliklere evlenin daha iyi . Zamanla eksiklerinizi tamamlarsınız yeter ki huzurunuz bozulmasın , başınız eğilmesin .
Mümkün olduğunca engellemeye çalış , çok küçük düşürücü bir durum bu . Baban annene senelerce yaşattıklarını neden kendi kızının da yaşama ihtimaline sebep olur ki anlamadım .
nişanlımla da aynısını düşünüyoruz zaten benim fazlasında gözüm yok onunla mutlu bir şekilde yaşayım bu bana yeter yüzüm gülsün istiyorum artık
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Evlenmek isteyenlerin karşısına türlü türlü engeller çıkarmasa keşke kimse .nişanlımla da aynısını düşünüyoruz zaten benim fazlasında gözüm yok onunla mutlu bir şekilde yaşayım bu bana yeter yüzüm gülsün istiyorum artık
Üzüldüm durumunuza ,
Dilerim baban bir an evvel hatasını anlar ve baba olmasına yakışır bir tavır sergiler .
Allah yardımcınız olsun , hayırlısıyla sorunsuz evlenir mutlu olursunuz inşallah .
Evlenmek isteyenlerin karşısına türlü türlü engeller çıkarmasa keşke kimse .
Üzüldüm durumunuza ,
Dilerim baban bir an evvel hatasını anlar ve baba olmasına yakışır bir tavır sergiler .
Allah yardımcınız olsun , hayırlısıyla sorunsuz evlenir mutlu olursunuz inşallah .
tek istediğim zaten babamın bu huyundan vazgeçmesi inşallah vazgeçer iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim :)
Once boyle bir olay oldu asla ama asla ne nisanlinla nede baskasiyla paylasmaman lazimdi. Aile icinde yasananlar dort duvar arasinda kalmali ve problemini babanla sen cozmelisin. Simdi destek oluyor ama yarin en ufak bir tartismasa baban senin icin benden para istemisti der ailen sana sahip cikmiyor der tepene cikar. Atacagin adimi hesaplamakta fayda var her zaman canim cicim olmuyor. Kacmayi aklindan bile gecirme sakin bu cozumden ziyade problem yumagi olur. Babanla guzellikle konus babacim benim sucum nedir neden ailemizi kucuk dusuruyorsun gururumuzu kiriyorsun diye hala israrci ise amcan deden babaannen gibi bir aile buyugune konuyu acip babanla konusmasini ikna etmesini sagla
Once boyle bir olay oldu asla ama asla ne nisanlinla nede baskasiyla paylasmaman lazimdi. Aile icinde yasananlar dort duvar arasinda kalmali ve problemini babanla sen cozmelisin. Simdi destek oluyor ama yarin en ufak bir tartismasa baban senin icin benden para istemisti der ailen sana sahip cikmiyor der tepene cikar. Atacagin adimi hesaplamakta fayda var her zaman canim cicim olmuyor. Kacmayi aklindan bile gecirme sakin bu cozumden ziyade problem yumagi olur. Babanla guzellikle konus babacim benim sucum nedir neden ailemizi kucuk dusuruyorsun gururumuzu kiriyorsun diye hala israrci ise amcan deden babaannen gibi bir aile buyugune konuyu acip babanla konusmasini ikna etmesini sagla
bu açıdan düşünmemiştim nişanlımın başıma kakacağını haklısınız ne olacağı belli olmaz. hayatta kaçmayı düşünmedim zaten öyle birşeyde hayatta yapmam küçük şehirde yaşıyorum milletin dilinden hiçbirimiz kurtulamayız. babamla konuşmamın etkili olacağını sanmıyorum çünkü bize sürekli yok arkdaş kızını evlendirdi şu kadar para istemiş agızları yapıyor. dedemden yada babaanem gibi büyüklerde babamın tarafını tutacağını düşünüyorum eski kafalı oldukları için ne yapacağımı inan bilmiyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim