En zorunu siz yasamaissiniz sanirim2015ten beri60 ay yada 5 yıl):
2 defa hamile kaldım biri dış gebelikti alındo biride erken doğdu ve kaybettim. İkiside tedaviyle oldu. Femara kullandım.
Erken doğumun üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti ve ben ilacı tekrar tekrar kullanmama rağmen hamile kalamadım.
Gittiğim bütün drlar kilo ver diyordu. Ne yaptıysam veremedim,verdiğimide aldım.
En son 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Şu anda hamile kalmamam gerekiyor beklemedeyim. Buraya size ve diğer arkadaşlara bir şey söylemek için geldim. Nasipse evlat sevgisi illa ki birgün gelicek o bebekler. Dua ederken hayırlı sağlıklı demeyi unutmayın ve vazgeçmeyin.
Çok zor zamanlar geçirdik biz ama ayaktayız çok şükür. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Oh oh maşallah3.ayda hamile kaldım. İlk ay doğru düzgün denemedik. 2.ay gün aşırı ilişki denedik, hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. 3.ay ovülasyon testi ile günleri değerlendirdik. 12.günde çift çizgiyi gördüm çok şükür.Şimdi 29.haftalığım. Sürekli Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum. En kısa zamanda sana da nasip olsun canım.
Sayı dışında sorunumuz var mı kuzum ? Biz de doktorun verdiği vitaminleri keci boynuzu kuru kullanıyoruz bir de doktor 2 3 ay sonra gel dedi bir de eşim klomen de kullanıyor biz de ne kadar artış var oldu mu bilmiyoruzBizimde dusuk cikti bizde vitamin kullaniyoruz arti yabinda kürler yaoiyorum canim keciboynuzu cayi falan pekmezi birde. Ise yaradimi bilmiyorum 1 ay oldu gerci daha bir kac ay sonra tekrar test vercez insallah bizim mız mızı ikna edersem.tabii
Kız 9. Gun tutmus sayarsak egerValla kuzucum sana gostereyim en son iliskim 19 u hani diyorum acaba o tutmus olabilir mi adeti beklicez artik
femaraya geceer13 ay bitti reglim yine2 ay klomen tedavisi 2. Ay catlatma iģnesi de oldum. Bakalim bu ay doktor ne diyecek.
Evet canım ama eşim de benimle aynıOlumlu sonuclar alirsiniz insallah canim zoelu bir surec en cok yiprananda biz kadinlar oluyor
Askim o acile gittigim aksam yapmistim erken gebelik cikmamisti sonra kan da da cikmadi iste off beklemek ne zorKız 9. Gun tutmus sayarsak egerultra erken gebelik testleri var kuzum onlardan alip yapabilirsin
Esimin sayisinda olmasi gerekenden biraz dusunkmus birde saglam sekil sayisi dusukmus bende bi sorun yok allah sukur ciddi birsey hormon testi yaptiricam ama bir tek aklimda suohe kalmasi suan bizimkinin üstüne düşmus durumdayim ve illalah etti benden sanirimSayı dışında sorunumuz var mı kuzum ? Biz de doktorun verdiği vitaminleri keci boynuzu kuru kullanıyoruz bir de doktor 2 3 ay sonra gel dedi bir de eşim klomen de kullanıyor biz de ne kadar artış var oldu mu bilmiyoruz
Kuzum en iyisi gununu beklemek ben internetten 20 li gebelik testleri aldigimi biliyorum o tek cizgileri gordukce fobi oldu artik hic yapamiyorum korkuyorum sonra o reglim gelene kadar zehir ediyorum kendimeAskim o acile gittigim aksam yapmistim erken gebelik cikmamisti sonra kan da da cikmadi iste off beklemek ne zor
Bende anlatayim derdimi hazır bașlamisken belki bi tavsiye alirim ne demisler bin bilsende bir bile ne sor. 6 senelik evliyim bir oğlum var 5 yașında 13 14 aydır korunmuyoruz ilk 6ay hic önemsemedim esimin isi geregi tayindi tasinmaydi derken gecti gitti uzerinde durmadim Baktım 7 8 9 diye gidiyor dedim acaba bi sorun mu var doktora gittim hormanlarin hepsini yaptırdım hic bi sorun yok az daha bekledim yumurtlama testi yaptım bi ay Baktım hic yumurtlama goremiyorum tabi istanbula yeni geldim yer bilmem Yurt bilmem doktor bulamiyorum kafama gore neyse denk geldigim yakinindaki herhangi bi doktora gittim alttan bakti ustten bakti hormon degerlerme bakti hic bsyn yok sapasaglamsin snn yasinda kizim var baska isinmi yok cocuk istiyosun dedi bende yumurtlama görmediğimi testler de belirttim hic önemli degil o bnm gordugum kadaryla cok iyi yumurtalarin dedi basindan atti anlicaginiz neyse dedim esimi de göturdum sperm testi yaptırdım ne var ne yok bide ona bakilsn dye doktor bize bu degerlerle ikiz de olur ucuzde dedi yani esimde sıfır sknti bende sıfır sknti gözukuyor ama kafami hala yumurtlama testleri kurcaliyor napmami önerirsiniz bu ay yumurtlama testi aldim ama gec geldi elime su an adetime 10 gun kaldi 4 gun once geldi testler 4 gundur yine goremedim o arada da su 4 gun oncesine kadar gun asiri iliski oldu 4 gundur yumurtlama yok diye skmayim adami dedim bıraktımKıızzlar merhaba, hamilek kalmak için ugrasan kardeslerimm, dert ortaklarımuzun caba ve ugras sonucunda hamile kalmış güzel anneler..
Nekadar surede hamile kaldınız?
Nezamandır deniyordunuz?
Ne gibi tester yaptirdiniz/veya kür vitamin kullandiniz mi?
Haydi birbirimize umut olalım dertleşelim
Ben de hem kendimi hem eşimi çok yıprattım artık o kadar takmıyorum sorun belli insallah çözülünce olur diye bekliyoruz bakalım insallah sayı artmıştırEsimin sayisinda olmasi gerekenden biraz dusunkmus birde saglam sekil sayisi dusukmus bende bi sorun yok allah sukur ciddi birsey hormon testi yaptiricam ama bir tek aklimda suohe kalmasi suan bizimkinin üstüne düşmus durumdayim ve illalah etti benden sanirim
Ahh bacım ahh doktorlar hep oyle bu rahatlik nedir anlmiyorum erken de erken ulan 10 ayda cigerim söndü. Oncelikle masallah bir tane cocugun var ilki olmussa birnsorun yok ise 2.ci guke oynaya olur tek sıkintı bence stres yaoiyo ve kafana cok takiyor olabilirmisin? Boyoe olunca yumuetlama zamanlarini degerlendirirken bunu gorevmis gibi yapiyoruz yada cocuk olsun diye yaoiyoruz o sıkinti yaratabiliyor olabilir. Ben avrupa yakasinda otiriyorum gittim ve guvendigim tek doktor var oda bakırkoy çamlık hastanesinde varujan bey. Adam asiri ilgili soru problem olirsa mail atın veya whatsappdan yazınız uygun saatlerde diyen birisi. Özel hastane olmasi evet biraz tuzlu olabiliyor ama gercekten degerBende anlatayim derdimi hazır bașlamisken belki bi tavsiye alirim ne demisler bin bilsende bir bile ne sor. 6 senelik evliyim bir oğlum var 5 yașında 13 14 aydır korunmuyoruz ilk 6ay hic önemsemedim esimin isi geregi tayindi tasinmaydi derken gecti gitti uzerinde durmadim Baktım 7 8 9 diye gidiyor dedim acaba bi sorun mu var doktora gittim hormanlarin hepsini yaptırdım hic bi sorun yok az daha bekledim yumurtlama testi yaptım bi ay Baktım hic yumurtlama goremiyorum tabi istanbula yeni geldim yer bilmem Yurt bilmem doktor bulamiyorum kafama gore neyse denk geldigim yakinindaki herhangi bi doktora gittim alttan bakti ustten bakti hormon degerlerme bakti hic bsyn yok sapasaglamsin snn yasinda kizim var baska isinmi yok cocuk istiyosun dedi bende yumurtlama görmediğimi testler de belirttim hic önemli degil o bnm gordugum kadaryla cok iyi yumurtalarin dedi basindan atti anlicaginiz neyse dedim esimi de göturdum sperm testi yaptırdım ne var ne yok bide ona bakilsn dye doktor bize bu degerlerle ikiz de olur ucuzde dedi yani esimde sıfır sknti bende sıfır sknti gözukuyor ama kafami hala yumurtlama testleri kurcaliyor napmami önerirsiniz bu ay yumurtlama testi aldim ama gec geldi elime su an adetime 10 gun kaldi 4 gun once geldi testler 4 gundur yine goremedim o arada da su 4 gun oncesine kadar gun asiri iliski oldu 4 gundur yumurtlama yok diye skmayim adami dedim bıraktımnapayim artik beynim durdu calismiyor baska bi Doktora gt derseniz bu zaten 5. Doktorumdu hic biri ne ilac veryo ne bi öneri ne bi yol gosteriyo yoruldum pes ettm etcem o raddeye geldim artik allah hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin yorumlarinizi dort gozle bekliyorum doktor önerileriniz olursa istanbul avrupa yakasında onlarıda alabilirim
Insallah kuzum sen yinede kürlere vitaminkere devam etBen de hem kendimi hem eşimi çok yıprattım artık o kadar takmıyorum sorun belli insallah çözülünce olur diye bekliyoruz bakalım insallah sayı artmıştır
Şnsallah ya bazen çok ümitsiz oluyorum artar mı diye ama sayı artar diyorlar ama bilmiyorum ya bosa zaman mı kaybediyorum diyorum bazenInsallah kuzum sen yinede kürlere vitaminkere devam et
O umutsuzluk insani yiyip bitiriyor sanki hic anne olamicakmisim gibime geliyor sanki iki kisilik hayat surucez hep. Bir yanimda diyor ki biz elimizden geleni yapiyoruz ama en azindan gerisi allaha kalmis nasipŞnsallah ya bazen çok ümitsiz oluyorum artar mı diye ama sayı artar diyorlar ama bilmiyorum ya bosa zaman mı kaybediyorum diyorum bazen
Ama ümitsiz olsak doktor söyler herhaldeO umutsuzluk insani yiyip bitiriyor sanki hic anne olamicakmisim gibime geliyor sanki iki kisilik hayat surucez hep. Bir yanimda diyor ki biz elimizden geleni yapiyoruz ama en azindan gerisi allaha kalmis nasip
Peki muayne ucreti ne kadar acaba? Gitmeyi düșünsekAhh bacım ahh doktorlar hep oyle bu rahatlik nedir anlmiyorum erken de erken ulan 10 ayda cigerim söndü. Oncelikle masallah bir tane cocugun var ilki olmussa birnsorun yok ise 2.ci guke oynaya olur tek sıkintı bence stres yaoiyo ve kafana cok takiyor olabilirmisin? Boyoe olunca yumuetlama zamanlarini degerlendirirken bunu gorevmis gibi yapiyoruz yada cocuk olsun diye yaoiyoruz o sıkinti yaratabiliyor olabilir. Ben avrupa yakasinda otiriyorum gittim ve guvendigim tek doktor var oda bakırkoy çamlık hastanesinde varujan bey. Adam asiri ilgili soru problem olirsa mail atın veya whatsappdan yazınız uygun saatlerde diyen birisi. Özel hastane olmasi evet biraz tuzlu olabiliyor ama gercekten deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?