Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde 7 aydır deniyoruz olmuyo ilk 3 ay yumurtlama falan bilmiyodum öylesine denemiştik ama sonra yumurtlamaya denk getirmeye calıstım hep. Simdi yeni bitti adetim yine başlicaz çalışmalara
Hayirlisi olsun kuzum yumurtlama takibiniyidir en onemli gunleri yakalamak lazim

Aynen canım deneyelim bakalım olur inşallah
Catladikdan sonraki gunu yakarken iraz stres yapiyorum ama ben simdi cift cizvi ya ertesi gun mesela tek cizgi cikiyor ozaman anliyorum ki catlamis yumirta ama 12 saat mi yasiyor 24 saat mi falan onlarada takiliyorum ben

5. Ayda kaldim.
Sorun yoktu cok stres vardi
4. Ve 5. Ayimda klomen ve cat ignesi oldum.
Kari koca promotil ictik
Maydanoz buhari yaptim
Preseed jel kullandim ve
Esime keciboynuzu yedirdm:)

Muayene ücreti ne kadar

Aynen ben hamile kaldigim ay bile yapmadim o testler psikoloji bozuyor

Canim ovu testlerini hangi marka aldin bilmiyorum ama sorunun yoksa masallah oğlunuda Rabbim hayırlı evlat eylesin sana ovu testi icin instagramda bir gebenin günlüğü diye ebru ceylan isimli abla var ondan al istersen testleri hassas ve doğru zamanda yumurtlamayi yakalarsin ki insaAllah sana fayda eder diye inandığım icin yazayim dedim Rabbim tüm isteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah bende 9 aydir evli ve istiyorum daha bir sonuc elde edemedik nasip olmadi. Zamani gelmeden çiçek açmıyor tabi nasipse.. Bende kizlar bu ocağın ilk günü hormonlarima baktirdim Elhamdülillah iyi sonra kan değerlerime vitaminlerime baktirdim onlarda Elhamdülillah iyi sadece B12 180 doktor düşüğe yakin diye iğnesini verdi 2 hafta da 1 vurulmali 5 tane onu kullaniyorum ve ayrica folik asite basladim bu ay ve ağustostan beri kürlerde uyguluyorum Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olsun esimde birsey var mi bilmiyorum. Doktor stres yapma dedi akisina birak kendine mesgale bul dedi sen strese girer düşünürsen dedi olacağı varsada olmaz dedi bende artik akisina birakmayi düşünüyorum. Insan bu surecte her duydugunu yapar hale geliyor ve gercekten Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah Subat ayini bizim ayimiz eyler insaAllah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin

Aminn allah kimseyi evlat hasretiyle sanimasin. Eşin icinde bir baktirin canim bence aklinda suphe de kalmaz allah korusun birseybvarsada önlem almış olirsunuz onun icinde daha fazla gec kalmadan. 2020 ugurlu gelecek hepimize insallah

Aminn allah kimseyi evlat hasretiyle sanimasin. Eşin icinde bir baktirin canim bence aklinda suphe de kalmaz allah korusun birseybvarsada önlem almış olirsunuz onun icinde daha fazla gec kalmadan. 2020 ugurlu gelecek hepimize insallah
Amin canim benim insaAllah esime gerek kalmadan Şubat ayıni Rabbim bizlere saglikla hayirlisiyla mucizelerimizi nasip etmistir

Daha çok bekleyenler var malesef. Amin amin. Allah bu sınavdan geçebilmeyi nasip etsin inşallah

Eșime baktirdik zaten sukur onda hic bir sknti yok bende adet duzeni var yumurtlama dl duzensizligi var adetime kalmış 8 gun ama ben bugun yumurtluyorum daha onun icin tutacagni sanmiyorm bu ay yine

Stres cok etkili gerçketen artik bende inaniyorum.bende hatsafhada.bukafayla olmaz benim
Beynimde takinti haline getirdim bununla uyuyup bununla kalkiyorum

Eșime baktirdik zaten sukur onda hic bir sknti yok bende adet duzeni var yumurtlama dl duzensizligi var adetime kalmış 8 gun ama ben bugun yumurtluyorum daha onun icin tutacagni sanmiyorm bu ay yine
Ümitsiz olma Rabbim Ol derse olur insaAllah benimde evlendikten sonra adet düzenim bozulmustu anlıyorum insaAllah Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder saglikla hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…