Canim ovu testlerini hangi marka aldin bilmiyorum ama sorunun yoksa masallah oğlunuda Rabbim hayırlı evlat eylesin
♥ sana ovu testi icin instagramda bir gebenin günlüğü diye ebru ceylan isimli abla var ondan al istersen testleri hassas ve doğru zamanda yumurtlamayi yakalarsin ki insaAllah sana fayda eder diye inandığım icin yazayim dedim Rabbim tüm isteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah
♥
bende 9 aydir evli ve istiyorum daha bir sonuc elde edemedik nasip olmadi. Zamani gelmeden çiçek açmıyor tabi nasipse.. Bende kizlar bu ocağın ilk günü hormonlarima baktirdim Elhamdülillah iyi sonra kan değerlerime vitaminlerime baktirdim onlarda Elhamdülillah iyi sadece B12 180 doktor düşüğe yakin diye iğnesini verdi 2 hafta da 1 vurulmali 5 tane onu kullaniyorum ve ayrica folik asite basladim bu ay ve ağustostan beri kürlerde uyguluyorum Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olsun
♥ esimde birsey var mi bilmiyorum. Doktor stres yapma dedi akisina birak kendine mesgale bul dedi sen strese girer düşünürsen dedi olacağı varsada olmaz dedi bende artik akisina birakmayi düşünüyorum. Insan bu surecte her duydugunu yapar hale geliyor ve gercekten Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah Subat ayini bizim ayimiz eyler insaAllah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin ♥