Gebeliğe Hazırlık (Dertleşme)Ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde 7 aydır deniyoruz olmuyo😢 ilk 3 ay yumurtlama falan bilmiyodum öylesine denemiştik ama sonra yumurtlamaya denk getirmeye calıstım hep. Simdi yeni bitti adetim yine başlicaz çalışmalara
Hayirlisi olsun kuzum yumurtlama takibiniyidir en onemli gunleri yakalamak lazim 👍🏼👍🏼

Aynen canım deneyelim bakalım olur inşallah👍🏻
Catladikdan sonraki gunu yakarken iraz stres yapiyorum ama ben simdi cift cizvi ya ertesi gun mesela tek cizgi cikiyor ozaman anliyorum ki catlamis yumirta ama 12 saat mi yasiyor 24 saat mi falan onlarada takiliyorum ben 🙄

5. Ayda kaldim.
Sorun yoktu cok stres vardi
4. Ve 5. Ayimda klomen ve cat ignesi oldum.
Kari koca promotil ictik
Maydanoz buhari yaptim
Preseed jel kullandim ve
Esime keciboynuzu yedirdm:)

Ahh bacım ahh doktorlar hep oyle bu rahatlik nedir anlmiyorum erken de erken ulan 10 ayda cigerim söndü. Oncelikle masallah bir tane cocugun var ilki olmussa birnsorun yok ise 2.ci guke oynaya olur tek sıkintı bence stres yaoiyo ve kafana cok takiyor olabilirmisin? Boyoe olunca yumuetlama zamanlarini degerlendirirken bunu gorevmis gibi yapiyoruz yada cocuk olsun diye yaoiyoruz o sıkinti yaratabiliyor olabilir. Ben avrupa yakasinda otiriyorum gittim ve guvendigim tek doktor var oda bakırkoy çamlık hastanesinde varujan bey. Adam asiri ilgili soru problem olirsa mail atın veya whatsappdan yazınız uygun saatlerde diyen birisi. Özel hastane olmasi evet biraz tuzlu olabiliyor ama gercekten deger 👍🏼
Muayene ücreti ne kadar

Kuzum en iyisi gununu beklemek ben internetten 20 li gebelik testleri aldigimi biliyorum o tek cizgileri gordukce fobi oldu artik hic yapamiyorum korkuyorum sonra o reglim gelene kadar zehir ediyorum kendime :KK34:hergunu en iyisi gelirse aniden gelsin diyorum gelmezsede ohh ne alaa supriiz :21:

Aynen ben hamile kaldigim ay bile yapmadim o testler psikoloji bozuyor

Bende anlatayim derdimi hazır bașlamisken belki bi tavsiye alirim ne demisler bin bilsende bir bile ne sor. 6 senelik evliyim bir oğlum var 5 yașında 13 14 aydır korunmuyoruz ilk 6ay hic önemsemedim esimin isi geregi tayindi tasinmaydi derken gecti gitti uzerinde durmadim Baktım 7 8 9 diye gidiyor dedim acaba bi sorun mu var doktora gittim hormanlarin hepsini yaptırdım hic bi sorun yok az daha bekledim yumurtlama testi yaptım bi ay Baktım hic yumurtlama goremiyorum tabi istanbula yeni geldim yer bilmem Yurt bilmem doktor bulamiyorum kafama gore neyse denk geldigim yakinindaki herhangi bi doktora gittim alttan bakti ustten bakti hormon degerlerme bakti hic bsyn yok sapasaglamsin snn yasinda kizim var baska isinmi yok cocuk istiyosun dedi bende yumurtlama görmediğimi testler de belirttim hic önemli degil o bnm gordugum kadaryla cok iyi yumurtalarin dedi basindan atti anlicaginiz neyse dedim esimi de göturdum sperm testi yaptırdım ne var ne yok bide ona bakilsn dye doktor bize bu degerlerle ikiz de olur ucuzde dedi yani esimde sıfır sknti bende sıfır sknti gözukuyor ama kafami hala yumurtlama testleri kurcaliyor napmami önerirsiniz bu ay yumurtlama testi aldim ama gec geldi elime su an adetime 10 gun kaldi 4 gun once geldi testler 4 gundur yine goremedim o arada da su 4 gun oncesine kadar gun asiri iliski oldu 4 gundur yumurtlama yok diye skmayim adami dedim bıraktım 😅 napayim artik beynim durdu calismiyor baska bi Doktora gt derseniz bu zaten 5. Doktorumdu hic biri ne ilac veryo ne bi öneri ne bi yol gosteriyo yoruldum pes ettm etcem o raddeye geldim artik allah hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin yorumlarinizi dort gozle bekliyorum doktor önerileriniz olursa istanbul avrupa yakasında onlarıda alabilirim 👀👀
Canim ovu testlerini hangi marka aldin bilmiyorum ama sorunun yoksa masallah oğlunuda Rabbim hayırlı evlat eylesin 🤲🤗♥️ sana ovu testi icin instagramda bir gebenin günlüğü diye ebru ceylan isimli abla var ondan al istersen testleri hassas ve doğru zamanda yumurtlamayi yakalarsin ki insaAllah sana fayda eder diye inandığım icin yazayim dedim Rabbim tüm isteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah🤲♥️🤗 bende 9 aydir evli ve istiyorum daha bir sonuc elde edemedik nasip olmadi. Zamani gelmeden çiçek açmıyor tabi nasipse.. Bende kizlar bu ocağın ilk günü hormonlarima baktirdim Elhamdülillah iyi sonra kan değerlerime vitaminlerime baktirdim onlarda Elhamdülillah iyi sadece B12 180 doktor düşüğe yakin diye iğnesini verdi 2 hafta da 1 vurulmali 5 tane onu kullaniyorum ve ayrica folik asite basladim bu ay ve ağustostan beri kürlerde uyguluyorum Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olsun🤲♥️ esimde birsey var mi bilmiyorum. Doktor stres yapma dedi akisina birak kendine mesgale bul dedi sen strese girer düşünürsen dedi olacağı varsada olmaz dedi bende artik akisina birakmayi düşünüyorum. Insan bu surecte her duydugunu yapar hale geliyor ve gercekten Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah Subat ayini bizim ayimiz eyler insaAllah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin ♥️🤲

Canim ovu testlerini hangi marka aldin bilmiyorum ama sorunun yoksa masallah oğlunuda Rabbim hayırlı evlat eylesin 🤲🤗♥ sana ovu testi icin instagramda bir gebenin günlüğü diye ebru ceylan isimli abla var ondan al istersen testleri hassas ve doğru zamanda yumurtlamayi yakalarsin ki insaAllah sana fayda eder diye inandığım icin yazayim dedim Rabbim tüm isteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah🤲🤗 bende 9 aydir evli ve istiyorum daha bir sonuc elde edemedik nasip olmadi. Zamani gelmeden çiçek açmıyor tabi nasipse.. Bende kizlar bu ocağın ilk günü hormonlarima baktirdim Elhamdülillah iyi sonra kan değerlerime vitaminlerime baktirdim onlarda Elhamdülillah iyi sadece B12 180 doktor düşüğe yakin diye iğnesini verdi 2 hafta da 1 vurulmali 5 tane onu kullaniyorum ve ayrica folik asite basladim bu ay ve ağustostan beri kürlerde uyguluyorum Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olsun🤲♥ esimde birsey var mi bilmiyorum. Doktor stres yapma dedi akisina birak kendine mesgale bul dedi sen strese girer düşünürsen dedi olacağı varsada olmaz dedi bende artik akisina birakmayi düşünüyorum. Insan bu surecte her duydugunu yapar hale geliyor ve gercekten Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah Subat ayini bizim ayimiz eyler insaAllah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin ♥🤲
Aminn 🙏🏼allah kimseyi evlat hasretiyle sanimasin. Eşin icinde bir baktirin canim bence aklinda suphe de kalmaz allah korusun birseybvarsada önlem almış olirsunuz onun icinde daha fazla gec kalmadan. 2020 ugurlu gelecek hepimize insallah :KK5:

Aminn 🙏🏼allah kimseyi evlat hasretiyle sanimasin. Eşin icinde bir baktirin canim bence aklinda suphe de kalmaz allah korusun birseybvarsada önlem almış olirsunuz onun icinde daha fazla gec kalmadan. 2020 ugurlu gelecek hepimize insallah :KK5:
Amin canim benim insaAllah esime gerek kalmadan Şubat ayıni Rabbim bizlere saglikla hayirlisiyla mucizelerimizi nasip etmistir 🤲♥️🤗

En zorunu siz yasamaissiniz sanirim 😥 cok cok zor kaybetmissiniz bebeklerinizi ama hamile kalmaniz icin bi engel yok oyle dusunun umudunuzu yitirmeyin sadece vucudun ve psikolojik olarak kendinizi toplamaniza ihtiyaciniz var. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasipnetsin 🍀🙏🏼
Daha çok bekleyenler var malesef. Amin amin. Allah bu sınavdan geçebilmeyi nasip etsin inşallah

Canim ovu testlerini hangi marka aldin bilmiyorum ama sorunun yoksa masallah oğlunuda Rabbim hayırlı evlat eylesin 🤲🤗♥ sana ovu testi icin instagramda bir gebenin günlüğü diye ebru ceylan isimli abla var ondan al istersen testleri hassas ve doğru zamanda yumurtlamayi yakalarsin ki insaAllah sana fayda eder diye inandığım icin yazayim dedim Rabbim tüm isteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah🤲🤗 bende 9 aydir evli ve istiyorum daha bir sonuc elde edemedik nasip olmadi. Zamani gelmeden çiçek açmıyor tabi nasipse.. Bende kizlar bu ocağın ilk günü hormonlarima baktirdim Elhamdülillah iyi sonra kan değerlerime vitaminlerime baktirdim onlarda Elhamdülillah iyi sadece B12 180 doktor düşüğe yakin diye iğnesini verdi 2 hafta da 1 vurulmali 5 tane onu kullaniyorum ve ayrica folik asite basladim bu ay ve ağustostan beri kürlerde uyguluyorum Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olsun🤲♥ esimde birsey var mi bilmiyorum. Doktor stres yapma dedi akisina birak kendine mesgale bul dedi sen strese girer düşünürsen dedi olacağı varsada olmaz dedi bende artik akisina birakmayi düşünüyorum. Insan bu surecte her duydugunu yapar hale geliyor ve gercekten Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah Subat ayini bizim ayimiz eyler insaAllah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin ♥🤲
Eșime baktirdik zaten sukur onda hic bir sknti yok bende adet duzeni var yumurtlama dl duzensizligi var adetime kalmış 8 gun ama ben bugun yumurtluyorum daha onun icin tutacagni sanmiyorm bu ay yine😔

Stres cok etkili gerçketen artik bende inaniyorum.bende hatsafhada.bukafayla olmaz benim
Beynimde takinti haline getirdim bununla uyuyup bununla kalkiyorum

Eșime baktirdik zaten sukur onda hic bir sknti yok bende adet duzeni var yumurtlama dl duzensizligi var adetime kalmış 8 gun ama ben bugun yumurtluyorum daha onun icin tutacagni sanmiyorm bu ay yine😔
Ümitsiz olma Rabbim Ol derse olur insaAllah ♥️🤲 benimde evlendikten sonra adet düzenim bozulmustu anlıyorum insaAllah Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder saglikla hayirlisiyla..🤲♥️

X