- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
Kızlar rahim filmi zor bişey mi yaptıran var mı aranızda 3 ay olmazsa sanırım filme gönderecek ama ben korkuyorum
Evet öyle gerçekten ne kadar güçlüyüz kadın olarakAğrı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil, bebek isteği dorukta olunca vız geliyor yine olsa yine yaparım...
Evet öyle gerçekten ne kadar güçlüyüz kadın olarak
Umarim kırmızilari gormezsin ve supriz olur14 aydır deniyoruz ve bu sürede bütün tedavileri uyguladık tüp harici, sorun sanırım benim çikolata kistlerim, olmazsa tüpe gitcez beklemek istemiyorum daha fazla, bugün adet günüm daha olmadım bakalım inş olmam umudum yok gerçi ama yine de nasip
İnşallahUmarim kırmızilari gormezsin ve supriz olur
Bol bol dua et herşey Allahtan umarım hamilesindirİnşallahhepimiz için kocaman amin
Ben anestezili yaptırdım, kimi çok acı çekmiş kimi pek hissetmemiş ama ben risk alamadım anesteziyle rahatça oldum çıktımKızlar rahim filmi zor bişey mi yaptıran var mı aranızda 3 ay olmazsa sanırım filme gönderecek ama ben korkuyorum
Aynen öyle, rabbim hayırlısını bebek olarak versin hepimize, inşallahBol bol dua et herşey Allahtan umarım hamilesindir
Nurow cnm, lokalmi yapıyorlar?Aynen öyle, rabbim hayırlısını bebek olarak versin hepimize, inşallah
Yok canım genel oldu benim, yarım saat içinde olmuş bitmişti, hafif kanamayla geçti bi sıkıntı olmamıştı sonrasında hafif adet ağrısı bide o kadarNurow cnm, lokalmi yapıyorlar?
Genelden korkuyorumYok canım genel oldu benim, yarım saat içinde olmuş bitmişti, hafif kanamayla geçti bi sıkıntı olmamıştı sonrasında hafif adet ağrısı bide o kadar
Kız asıl ondan korkma hiç bişey anlamıyosunki gözünü açıyosun bitmiş niye korkuyosunGenelden korkuyorum
Bende çok korkuyordum cnm ama hiç anlamıyorsun bile bianda uykun geliyo uyuyorsun ve uyanıyorsun korkmaGenelden korkuyorum
Masallah darisi bize3.5 aylık evli 5 haftalık hamileyim.Hiç korunmadık
@Mihribaalin ne diyor bu kardeşimiz3.5 aylık evli 5 haftalık hamileyim.Hiç korunmadık
@Mihribaalin ne diyor bu kardeşimiz
Şaka bir yana çok sevindim canım benim hayırlı olsun darısı inşallah başımıza