Isteyen herkese nasip olur tez zamanda insallahBende 8 aydır istiyorum ama bende bir sorum yoktu sonunda eşim gitti hastaneye onda sorunmuş meğerse büyük ihtimal tüp bebek olacak bence bebek düşününce eşlerinin ikisininde gitmesi lazım çok bekletmeden dilerim hamile kalırsınız bir an önce
Sizin olur inşallah canım normal yolla stres yapma inşallah bende 8 aydır denemediği yol kalmadı her ay hamile hissediyordum kendimi meğer eşimin spermi çok çok azmış tüp bebekten başka çare yok bize herhaldeIsteyen herkese nasip olur tez zamanda insallahBizimde 10 ay oldu doktota gittik bizde allahtan, esimde sperm sayisi olmasin gerekende az cikti birde saglam sekillerr az biraz ama engel degil ugrastirir dedi doktor vitaminlerle keciboynuzu cayi ve pekmezleriyle gunlerimizi gecirmeye basladik
Saglikla kucaginizada alirsiniz insallah darisi başimizaYaklaşık bir buçuk yıl kalamadım sağlık sorunumuz yoktu ama her ay moda mod ilişki yaşayıp yumurtlamadan itibaren deli gibi test yapıyordum. Artık yıprandık eşimle bırakalım bu ay adet olduktan sonra tedaviye başlayalım dedik o ay hiç test yapmadım kafamıza göre birlikte olduk hatta kalkıp vajinal duş yaptım adet olmayı bekliyordum ve sürpriz o ay hamile kaldım. Yani cidden kafayı rahatlatınca oluyormuş zor ama tavsiye ederim.
inşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallah beklemek çok zorSaglikla kucaginizada alirsiniz insallah darisi başimizastres gercekten cok etkiliyor artik kafaya takmamaya alisicam mecburen
Dogru soyluyorsunuz, o sirada bir suru etken etkilemisde olabilir, kismetde de varsa bir sekilde olur elbet sadece sabırEşlerinizde sayı faln gibi problem varsa her şey etkileyebiliyor bazen sperm odasına ses gidiyo erkek strese giriyo bazen örnek dışarda fazla kalıyo spermler ölüyo ve ne yazık kı her hastanenin laboratuvarı tam donanımlı değil örnek verilir verilmez 37.5 derecede olan su havuzlarına koyulması lazım her hastanede yok bunların hepsi sayıyı hareketi etkiliyor
Oof off13 ay bitti reglim yine2 ay klomen tedavisi 2. Ay catlatma iģnesi de oldum. Bakalim bu ay doktor ne diyecek.
Keciboynuzu pekmezi ce cayıni oneririm canim etkiliymis baya ibrahim saracoglu tarifini uyguluyorum bende. Ama bizimki biraz mız mız oldugundan 1 ay cayini icti birakti tadi kotu diye suan E vitamini kullaniyor,bende subat ayi reglimde hormon testi yaotirmaya gidicem bakalim birsey cikmazsa(umarim cikmaz) birde rahim filmi cektiricem. Daha da yapicak birseyimiz kalmiyor19.ayım benimde bir kimyasalım var, daha yeni yumurtalıklarımın biraz tembel olduğunu öğrendim. Klomenle ve çatlatma iğnesiyle 3üncü ayımhsg, hormon testleri, spermogram yapıldı eşimin morfolojisi 2%den 4% e çıktı vitaminlerle.. Bu ay da olmazsa hayıt tohumu kürüne başlayacağım
Keciboynuzu pekmezi ce cayıni oneririm canim etkiliymis baya ibrahim saracoglu tarifini uyguluyorum bende. Ama bizimki biraz mız mız oldugundan 1 ay cayini icti birakti tadi kotu diye suan E vitamini kullaniyor,bende subat ayi reglimde hormon testi yaotirmaya gidicem bakalim birsey cikmazsa(umarim cikmaz) birde rahim filmi cektiricem. Daha da yapicak birseyimiz kalmiyor
Okadar zorlu bir süreç ki bitmeyecek gibi gelen bir yol. Umarim vitaminler hemencicik işe yarar bu sefer olur canimBEnde 13 ay doldu tam tamına ben problemin ne olduğunu bile bilmiyorum6 ay önce hormon tahlili yaptırdım adetim düzensiz diye prolaktinim yüksekti ilaç kullandım düştü bu sefer tsh çıktı neyse oda biraz düştü sonra sancılı ilişki yaşamaya başladım ve özel bir doktora gittim kistim olduğunu öğrendim ama onuda 2 ayda atlattım şimdi ise vitamin verdi 3 ay hamile kalamazsan gel dedi
İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu yolda kimseyi bekletmesinOkadar zorlu bir süreç ki bitmeyecek gibi gelen bir yol. Umarim vitaminler hemencicik işe yarar bu sefer olur canim
Tahlillerde birsey cikmazsa bende artik yaomam gerekenleri yaptim nasilsa diyip birakicam bir kac ay bakiyim birde oyle deneyelimKeçi boynuzu kürünü uyguladık 2-3 kez gerçekten işe yarıyor canım ama şuan sorun bende çıktığı için bana yoğunlaştı doktor. Vallahi çocuk sahibi olmak istiyorsa bir çaba sarfedecek eşinde tek tarafın cabalamasıyla olmuyor.. Evet sende tüm tahlillerini yaptır ki için rahat olsun canım
Amin inşallah rabbim hasretliğini çektirmesinDogru soyluyorsunuz, o sirada bir suru etken etkilemisde olabilir, kismetde de varsa bir sekilde olur elbet sadece sabır