Gebeliğe Hazırlık (Dertleşme)Ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anlamadım kız özellikle hamile kalmak için uğraşan kardeşlerim dert ortaklarım diye belirtmiş.. Bu arkadaş sanki fesatlık olsun diye yazmış..
Taze heycanıyla yazmıştır iyi düşünelim üzmeyelim yeni gebişimizi 🙈
Hani bazen nerde hata yapıyoruz diye sormadan edemiyorum kendime 🙄
valla ilk denemede hamile kalanları ve yanlışlıkla hamile kalanları alınlarından öpmek istiyorum😂

Taze heycanıyla yazmıştır iyi düşünelim üzmeyelim yeni gebişimizi 🙈
Hani bazen nerde hata yapıyoruz diye sormadan edemiyorum kendime 🙄
valla ilk denemede hamile kalanları ve yanlışlıkla hamile kalanları alınlarından öpmek istiyorum😂

Yok yani fake sandım bir an yeni üyelik görünce profile baktım başka konulara da yazmış bizlere tebrik etmek düşer 🥰 vallahi bende anlamıyorum dünyanın en zor şeyi sanki hamile kalmak 🙄

Yok yani fake sandım bir an yeni üyelik görünce profile baktım başka konulara da yazmış bizlere tebrik etmek düşer 🥰 vallahi bende anlamıyorum dünyanın en zor şeyi sanki hamile kalmak 🙄
Bizler için öyle gerçekten bazen umutlarım tükeniyor çok kafama takmayayım diye gebeliğe hazırlık kısmına bile çok girmemeye çalışıyorum herşeyi denedim ovulasyon testi vs ama olmayınca olmuyor..🙄

Bizler için öyle gerçekten bazen umutlarım tükeniyor çok kafama takmayayım diye gebeliğe hazırlık kısmına bile çok girmemeye çalışıyorum herşeyi denedim ovulasyon testi vs ama olmayınca olmuyor..🙄

Bende herşeyi denedim bir hayıt tohumu kürü kaldı onuda adet olursam deneyeceğim daha da birşey yapmam usandım çünkü.

Bende çakşır tozunu deniyorum şuan resmen hayatımda hiç duymadığım ne varsa bu süreçte öğrenmiş oldum 🙄

Hiç sorma canım ya, ayakları havaya dikip sırta yastık koymalar mı dersin, soğan kürü mü dersin, fındık fıstık yemeler mi, deli gibi internette araştırmalar..

Merhaba Kızlar biz de 5 aydır deniyoruz 10 aylık evliyiz olmayınca ben doktora gittim bir kaç kez bir sorun yok dedi sonra eşim de gitti eşimde sperm sayısı az çıktı hareket morfoloji iyiydi ama doktorumuz tedaviye başladı ben de prowomen aldım bu ay insallah ise yarar 🙏🏽 Aranızda sperm sayısı artan var mı ?

2015ten beri :KK43:60 ay yada 5 yıl):
2 defa hamile kaldım biri dış gebelikti alındo biride erken doğdu ve kaybettim. İkiside tedaviyle oldu. Femara kullandım.
Erken doğumun üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti ve ben ilacı tekrar tekrar kullanmama rağmen hamile kalamadım.
Gittiğim bütün drlar kilo ver diyordu. Ne yaptıysam veremedim,verdiğimide aldım.
En son 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Şu anda hamile kalmamam gerekiyor beklemedeyim. Buraya size ve diğer arkadaşlara bir şey söylemek için geldim. Nasipse evlat sevgisi illa ki birgün gelicek o bebekler. Dua ederken hayırlı sağlıklı demeyi unutmayın ve vazgeçmeyin.
Çok zor zamanlar geçirdik biz ama ayaktayız çok şükür. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

3.ayda hamile kaldım. İlk ay doğru düzgün denemedik. 2.ay gün aşırı ilişki denedik, hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. 3.ay ovülasyon testi ile günleri değerlendirdik. 12.günde çift çizgiyi gördüm çok şükür. 🙏 Şimdi 29.haftalığım. Sürekli Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum. En kısa zamanda sana da nasip olsun canım. 😊

Kızlar ya ben 2 gun once kan testi yaptirdim negatif dedi doktor usttugum icin yaptirmisti. Her neyse adet gunum ayin 1 ya da 2 si gosteriyo sizce pozitif cikma olasiligi var mi adete kadar

18. Ayımı da doldurdum hala bekliyorum:işsiz: 1. Klomen tedavim başarısız. Benim yum. tembelliğim var ve eşimin de sperm kalitesi düşük çıktı, bu ay benim bazı sağlık sorunlarım yüzünden bekliyoruz, önümüzdeki ay tekrar tedavi için start vericez.
Olumlu sonuclar alirsiniz insallah canim zoelu bir surec en cok yiprananda biz kadinlar oluyor :KK42:

Kızlar ya ben 2 gun once kan testi yaptirdim negatif dedi doktor usttugum icin yaptirmisti. Her neyse adet gunum ayin 1 ya da 2 si gosteriyo sizce pozitif cikma olasiligi var mi adete kadar
Çikabilir canim yumurta dollendikten 13 ila 15 gun icinde belli oluyor kanda erkenden cesaretin varsa yaptir canim valla ben cesaret edemedim bugune kadar hic 🙄🤦🏻‍♀️

Çikabilir canim yumurta dollendikten 13 ila 15 gun icinde belli oluyor kanda erkenden cesaretin varsa yaptir canim valla ben cesaret edemedim bugune kadar hic 🙄🤦🏻‍♀️
Valla kuzucum sana gostereyim en son iliskim 19 u hani diyorum acaba o tutmus olabilir mi adeti beklicez artik 😂🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• ED634352-E136-4372-9B9D-277CF4E21B93.png
    ED634352-E136-4372-9B9D-277CF4E21B93.png
    303,4 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba Kızlar biz de 5 aydır deniyoruz 10 aylık evliyiz olmayınca ben doktora gittim bir kaç kez bir sorun yok dedi sonra eşim de gitti eşimde sperm sayısı az çıktı hareket morfoloji iyiydi ama doktorumuz tedaviye başladı ben de prowomen aldım bu ay insallah ise yarar 🙏🏽 Aranızda sperm sayısı artan var mı ?
Bizimde dusuk cikti bizde vitamin kullaniyoruz arti yabinda kürler yaoiyorum canim keciboynuzu cayi falan pekmezi birde. Ise yaradimi bilmiyorum 1 ay oldu gerci daha bir kac ay sonra tekrar test vercez insallah bizim mız mızı ikna edersem.tabii:işsiz:

X