Gebeliğe Hazırlık (Dertleşme)Ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi vitaminleri kullandı eşiniz ?

Ben 8 ay boyunca gebe kalmak için yapmadığım şey kalmadı. artık şizofrenlik boyundaydım. netten 50 li testler alıyordum. ama yok olmuyordu sorunda yoktu. kafamdan atmam gerektiğini biliyordum. bir gün kafamdan sildim attım yeter dedim. kendimi çok darlamıştım. gebeliği düşünmedim hiç hamile kalmışım o ay. hatta o kadar inanmamıştım ki elimdeki teste kan vermeden sevinmedim.

kesinlikle kafadan atmakla cok alakası var gebe olmanın. Çünkü beyin rahmi etkiler.

asıl zor olan şey kafadan silmek. silene ne mutlu

Kesinlikle öyle benim çocukluk arkadaşım genç kızlığında sürekli doğum kontrol hapıyla adet olan ve pco su olan biriydi evlendiğinden beri korunmadı ama olmadı geçen ay haberini aldık hamileyim diye beni aradı çok sevindik onu. Dediği tek şey yapmadığım şey kalmadı artık ben pes ediyorum olursa olur olmazsa olmaz dediği ay hamile kalıyor bu tarz durumlarla çok karşılaşıyorum. Dediğin gibi en zoru da kafadan çıkarmak

3 senedir istiyoruz olmuyo geçen ay femara ovitrelle başladık bugün adet oldum 3.gün tekrar gidip tedaviye devam etcez bir sıkıntı çıkmaz inşallah.. Doktor çok önemli kızlar gerçekten ben ilgisiz başından savan doktorlara denk geldim.. Tek bir artıları oldu rahim filmi çektirdiler bi sorun çıkmadı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…