dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

benimde bünyem zayıftır ama yazın hasta olma kotamı doldurdum o kadarr çok hasta oldumki neyse kız nazar değdircem totomu kaşıyım

kası canım benim yerde oturuyodum bende totom uyuşmuş hissetmiyorum

senin neden ders çalışman lazım canım? okuyormusun sende ? ne okuyorsun ?

açalım canım ne olsun benim adamın bu saat olunca istekleri bitmiyor mısır istedi şimdide ona mısır patlatıyorum

açalım canım ne olsun benim adamın bu saat olunca istekleri bitmiyor mısır istedi şimdide ona mısır patlatıyorum

ohhh vallah kocanda ağzının tadını biliyo vallaha bugün benim canımda istedi ama üşendim

iyi geceler kızlar?nasılsın bakalım bi slm vereyim dedim
derfat msn e baksana canım

senin neden ders çalışman lazım canım? okuyormusun sende ? ne okuyorsun ?

pardon kızlar uğraşıodum da gene ceple ondan geciktim ama hallettim sonunda..
evet cnm okuorum hala :S
biraz kocamın isteği ve zoruyla diyim ama tabi ben de istiorum.. açıkdan işletmeyi okuorum. 2yıllık mezunu olduum için 4 ders verdim 3deyim. geçen sene çalışamamıştım ondan 5 derten kaldım. ama bu sene de hala başlamadım derslere. içimden de gelmio ama para verioz pisi pisine ondan çalışmam lazım bitirim de kurtılıyım. alt tarafı 2 sene...

hoşgeldin keremcecim nasılsın[/QUOTE]

hoşbuldum su perim .sen nasılsın

anladım canım oku tabi yaa bende okul bitmeden açıktan 2.yi okuyacam sınavsız giriliyormuş üni.okurken okumaktan zarar gelmezzor oluyor ama güzel oluyor

gülaycım msne gridim sana yazzdıklarım iletilmiyo msninde bi sorunmu var
beni engelledinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…