dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

huhuu hanımlar ben geldimmm herkese merhaba naparsınız bakalım:82::82::82::82:

slm kızlar valla yetişemiyorum hızınıza gündüzleri pek bakamıyorm anca geceleri bakabiliyorum
o zamandada siz olmuyosunuz

aaaa gündüzde burdayız gecede burdayız illaki birileri vardır ama bu saatlerde galiba kimse olmuyor herkesin kocişi yanında tabi

aaaa gündüzde burdayız gecede burdayız illaki birileri vardır ama bu saatlerde galiba kimse olmuyor herkesin kocişi yanında tabi

hoşgeldin su peri nabersin?benim eşim yanımda çok uykum geldi dayanamıycam

az kişiyiz bugün nerdesiniz kızlar ben yatmadan gelinde iki sohbet edelim...

ee neler yapıonuz bakalım. ben telefomlarla uğraşıorum. yeni tlfn aldık da. eşim yeniyi kendisine almayı düşünüo. ben de onun teline işcep yüklemeye çalışıorum ama desteklemio. uğraşıom işte bakalım bulabilicem mi çözüm. ee siz nabıonuz bakem..

hayırlı olsun canım yeni telefonunuz.bende yarın full evdeyim neler yapsam diye düşünüyorum o kadar çok yapcak şey var ki.:84::84:ders çalışmam lazım evi dip köşe temizlemem lazım.

biz yeteriz kuşum diğerleri gece gelir herhalde benimde kocam hasta olcak gibi portakal suyu istedi portakal sıktım hemen ondan geciktim.

geçmiş olsun canım ya salgın varmış türkiye genelinde bi yaz gelseydi ya çok süper olacaktı eve tıkıldık kaldık hastalıklar hiç bitmiyo

hayırlı olsun canım yeni telefonunuz.bende yarın full evdeyim neler yapsam diye düşünüyorum o kadar çok yapcak şey var ki.:84::84:ders çalışmam lazım evi dip köşe temizlemem lazım.

ne işi canım gel bize sana poğaça,börek yapayım kaynatırız

hayırlı olsun canım güle güle kullan

geçmiş olsun canım ya salgın varmış türkiye genelinde bi yaz gelseydi ya çok süper olacaktı eve tıkıldık kaldık hastalıklar hiç bitmiyo

evet canım yaa herkes hasta daha ben hasta olmadım bu sene hiç inşallah olmam en son ramazanda olmuştum

hayırlı olsun canım güle güle kullan

saolun kızlar. ben bugün temizlik yaptım yrn da ablama kahvaltıya gitmeyi düşünüorum. aslında benm de ders çalışmam lazım ama nerdeyse bi haftadır evdeyim. pazar günü kocamla birlikte çıktım ama alışveriş vs.koşturmadan bişi anlıyamadımç bunaldım çok biraz çıksam ii olucak.

ayyyyy gerçekten mi kızzzz yemin ettt offf poğaça ne güzel giderdi şimdi hakkaten yaa tamam karar verdim sana geliorum

gel kız arkadas oluruz bende aksama kadar aç aç oturuyorum bende çok severim hamur işlerini gel bekliyorum

inş canım benim bünyem çok zayıf hemen hastalanıyorum çağanda bana çekmiş işte

benimde bünyem zayıftır ama yazın hasta olma kotamı doldurdum o kadarr çok hasta oldumki neyse kız nazar değdircem totomu kaşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…