dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

anladım canım oku tabi yaa bende okul bitmeden açıktan 2.yi okuyacam sınavsız giriliyormuş üni.okurken okumaktan zarar gelmez:KK76::KK76:zor oluyor ama güzel oluyor

eet cnm ben de sınavsız girmiştim. ii oluo tabii de ne bilim işte zor gelio ders çalışmak. bi de işe yarıcak mı bilmiorum. eşim memurluk yaparsın belki dio ama çok zor o da işletme mezunu kaynıo ortalık. aslında çalışınca zor değil. ben şimdiye kadar sadece 2 dersin yarı konularını çalıştım geçtim işletme ve iktisadın yani. muhasebeden toplam 5 konuya ölesine baktım geçtim. hukuktan kıl payı kalıorum hep 48le felan. 3. sınıftan da 2 dersi de kitabı değil inan dersin ismine bile bakmadan geçtim. ama kalanlar zor görünüo ama geçerim yaa sorun değil de acık bakmam lazım işte. hiç zor değil ama inan rahat geçersin. belki bikaç ders kasar o kadar yani.

eet cnm ben de sınavsız girmiştim. ii oluo tabii de ne bilim işte zor gelio ders çalışmak. bi de işe yarıcak mı bilmiorum. eşim memurluk yaparsın belki dio ama çok zor o da işletme mezunu kaynıo ortalık. aslında çalışınca zor değil. ben şimdiye kadar sadece 2 dersin yarı konularını çalıştım geçtim işletme ve iktisadın yani. muhasebeden toplam 5 konuya ölesine baktım geçtim. hukuktan kıl payı kalıorum hep 48le felan. 3. sınıftan da 2 dersi de kitabı değil inan dersin ismine bile bakmadan geçtim. ama kalanlar zor görünüo ama geçerim yaa sorun değil de acık bakmam lazım işte. hiç zor değil ama inan rahat geçersin. belki bikaç ders kasar o kadar yani.

matematikten sonra her bölümü okurum:KK53::KK53:

kızlar segerin selamı var kocası oyun oynuyomuş pcyi vermiyomuş onu bekliyo

kızlar ben müsade istiorum. dün geceden uykusuzum zaten. hazır oğlum uyuyoken ben de yatıyıma acık. bikaç saate yanımıza gelip yatakta tepinmeye başlar zaten :S

kızlar ben müsade istiorum. dün geceden uykusuzum zaten. hazır oğlum uyuyoken ben de yatıyıma acık. bikaç saate yanımıza gelip yatakta tepinmeye başlar zaten :S

tamam canım sana iyi geceler yatta dinlen öp oguzhanı benim yerime

eeeeee tanışalım kızlar ben naz....:KK6:

hoşgeldin canımm aramıza:KK71::KK71::KK71:
tanıtasana kendini biraz naparsın nedersin kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın :KK3::KK3:çokmu soru sordum ne :KK52::KK52: ben 23 yaşındayım 8aylık evliyim okuyorum ve çalışyıroum canım

memnun oldum deryacım..22yaşındayım bu şubatta 23 olcam :KK43:(((((((:-)60: üni.geçen sene bitirdim.bi gün sıkıntı :KK43:içindeyken kk keşfettim..iyi de oldu...:KK64: daha bekarım...karadenizliyim:))):98:
sen evlisin sanırım..avatardaki bayan sen misin...

su perim maşallah..evli çalışıyo üni.bitmiş......ay bende ne zaman işe gircem.ne zaman evlencem:KK43:

memnun oldum deryacım..22yaşındayım bu şubatta 23 olcam :KK43:(((((((:-)60: üni.geçen sene bitirdim.bi gün sıkıntı :KK43:içindeyken kk keşfettim..iyi de oldu...:KK64: daha bekarım...karadenizliyim:))):98:
sen evlisin sanırım..avatardaki bayan sen misin...

evet canım o benim 26 ya gircem evliyim 2,5 yıl bitti 15 aylık oğlum var çalışmıyorum

acelem yok..ama uzakta olan bi aşkım var...4senedir beraberiz.okul bitince 6 aydır uzağız.canım sıkılıyo

yaaaa bebişin var heeeee.kız mı oğlan mı deryam..adı ne..çocukları çok severim deeeee:emir_bebek:..

X