kıyamam. ben de çıkmak istemiorum hiç dışarı. araba var aslında ama gene de bu soğukta gelmio içimden. yan komşu çaarmıştı geçen ona bile gidesim yok inan.
bnde arabayla gidecem mecbur uzak gideceğim yer ama çok trafik oluyor bu saatte ..o yüzden hiç istemiyorum
slm kızlar evet hava çok soğuk eve kapandık kaldık ya
slm kızlar evet hava çok soğuk eve kapandık kaldık ya
sen nasılsın cnm. neler yapıosun. bugün neler yaptın. acık da sen anlat :)
anlatayım kuzum bugün sabah 6 da kalktık çağan erken uyandı eşimde erken gidecekti biraz tv izledim ev işleri yemek filan çağanın karnını doyur çağan uyumuşken bende dalmışım biraz şimdide burdayım işte aksama yemek hazırlığı var işte onları yapıyorum hep evdeyim çünkü buralar çok soğuk
oofff haklısın. bi de hava yağmurlu. orda nasıl bilmiorum ama. yağmurlu ve karlı havada sanki biyerlerden bi araba kayıp gelip tepeme çıkıcak gibi gelir bana :S çok şomağızlıyım sanırım
ayy aynı desem yeridir. ben 3de yattım bi de. oğlum da 5buçukta uyandı :S öğlen acık uyuyunca kendime geldim ama merdivenleri felan süpürmem lazım. yorulmuşum heralde hiç kalkasım yok. :S
kızzz ağzından yel alsınevet burasıda yagmurlu arabadada problem var sanırım yolda falan kalmam inşallah
canım ya büyüyene kadar böyle olacak
inşallah canım.ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi.hazırlanayaım yavaş yavaş anca giderim
evet yaa. seninki kaç yaşında?
15 aylık olacak canım ayın 6 sında senin oğlun?
benimki de 16sında 14ü bitirdi. 15 olduk biz :))) ya seninkinin kaç dişi var cnm. benmkinde hala 2 diş var. ondan da huyzuz mu die düşünüorum2 gündür kusuodu da bugün ii ama maşallah belki de üşüttü bilmiorum
benimkinin 7 dişi var canım olabilir diş huzursuzluk yapıyo
ya bişi daha sorucm benmki sandalyeye ordan da masaya çıkmaya başladı. çok yaramazız yaa. seninki yapıo mu böle tehlikeli işler. yaa napıcam nasıl engellicem bilmiıorum. gözüm sürekli üzerinde ama gene de sakatlıcak die korkuorum kendini