Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!
herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum bıdığım sabahım köründe kalkıyo benide uyandırmak için yastığını yüzüme fırlatıyo bide yarın tüm gün dısarda olucaz yatayımda dinleneyim bari
herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum bıdığım sabahım köründe kalkıyo benide uyandırmak için yastığını yüzüme fırlatıyo bide yarın tüm gün dısarda olucaz yatayımda dinleneyim bari
=(( bende üzüldüm çok gençti ve şaka gibi geliyor..hiçbirşey değilde minik çocuğa da ayrıyetten yazık oldu..üzülme sende unutmaki dünya fani barıış mançoyla artık ardarda anılacak =((
=(( bende üzüldüm çok gençti ve şaka gibi geliyor..hiçbirşey değilde minik çocuğa da ayrıyetten yazık oldu..üzülme sende unutmaki dünya fani barıış mançoyla artık ardarda anılacak =((
şu şüphe denen diziden şüphelenmeye başladım bu dizinin bi konusu yokmu yaaahuu????? biri bana şu dizinin konusunu anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................