acelem yok..ama uzakta olan bi aşkım var...4senedir beraberiz.okul bitince 6 aydır uzağız.canım sıkılıyo
acelem yok..ama uzakta olan bi aşkım var...4senedir beraberiz.okul bitince 6 aydır uzağız.canım sıkılıyo
ben turşu yiyorum bu saattekızlarrrrrrrrrrrr acıktım ben
amin..inşallah canım
1083km var arada yaaaaaaaaaaaaaaa
yeni geldi gitti.1 ay arayla gidip gelsekte..sonuçta hergün artık göremiyorum.....
sizler hangi yöredensiniz????????
amin..inşallah canım
1083km var arada yaaaaaaaaaaaaaaa
yeni geldi gitti.1 ay arayla gidip gelsekte..sonuçta hergün artık göremiyorum.....
sizler hangi yöredensiniz????????
bu arada güzel bayanlar ben kaçıyommmmm....arada tatlı sohbetlerinize katılmak isterim...bugün pek moralim yokta...tanıştığıma memnun oldum.....iy.gec:95:
trabzon.......ya merak ettim sizi heeeeeeeee...derya anladığım kadarıyla avatardaki bayan sensin...su perisi ya sen??????
trabzonlumusunnn yaaaa benim kocamda trabzonlu ben çok severim trabzonluları ben istanbuldayım ama aydınlıyım canım
eeee o zaman gelinimiz sayılırsın....:)))))
sizin oraların suyundandır şekerim ahhhahhh bilmezmiyim kocimdenahhh ahhhhh..bugün dediğin delilikten öyle çok yaptım kiiiii...allahım al şu sinirimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....içimde bişey tutamıyom..pat die diorum..başıma iş açıyorum...
bizim buraların suyundan mı bilmiyom ama anında parlayıp anında sönüyorum((((((((((((( eşinden belki bilirsin?
slm kızlarrr ben geldim naslsnz ?
dertler derya sohbet için number one...diğerleri kızabilir.......hıhhhhhhhhhhhhhhh...ukudan gözler gittiii...öptüm güzeller..görüşmek üzere..by