dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

amin..inşallah canım
1083km var arada yaaaaaaaaaaaaaaa
yeni geldi gitti.1 ay arayla gidip gelsekte..sonuçta hergün artık göremiyorum.....
sizler hangi yöredensiniz????????

bu arada güzel bayanlar ben kaçıyommmmm....arada tatlı sohbetlerinize katılmak isterim...bugün pek moralim yokta...tanıştığıma memnun oldum.....iy.gec:95:

trabzon.......ya merak ettim sizi heeeeeeeee...derya anladığım kadarıyla avatardaki bayan sensin...su perisi ya sen??????

trabzon.......ya merak ettim sizi heeeeeeeee...derya anladığım kadarıyla avatardaki bayan sensin...su perisi ya sen??????

trabzonlumusunnn yaaaa benim kocamda trabzonlu ben çok severim trabzonluları ben istanbuldayım ama aydınlıyım canım

ahhh ahhhhh..bugün dediğin delilikten öyle çok yaptım kiiiii...allahım al şu sinirimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....içimde bişey tutamıyom..pat die diorum..başıma iş açıyorum...
bizim buraların suyundan mı bilmiyom ama anında parlayıp anında sönüyorum((((((((((((( eşinden belki bilirsin?

sizin oraların suyundandır şekerim ahhhahhh bilmezmiyim kocimden
slm kızlarrr ben geldim naslsnz ?

hoşgeldin canım

hosbuldk cnm benm valla ii ilerletmissn guzn abla topicği
havan yeter seninnn
benmkide pcyi aldı vermedi anca geldim işdee

NAZZ kuzum hosgeldn cnm topiğimize siz baya konusmussnz ama ben ilk defa hosgeldn diorm sanaa sefalar getrimissn

dertler derya sohbet için number one...diğerleri kızabilir.......hıhhhhhhhhhhhhhhh...ukudan gözler gittiii...öptüm güzeller..görüşmek üzere..by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…