Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar valla yetişemiyorum hızınıza gündüzleri pek bakamıyorm anca geceleri bakabiliyorum
o zamandada siz olmuyosunuz
aaaa gündüzde burdayız gecede burdayız illaki birileri vardır ama bu saatlerde galiba kimse olmuyor herkesin kocişi yanında tabi
hoşgeldin su peri nabersin?benim eşim yanımda çok uykum geldi dayanamıycam
aaaa gündüzde burdayız gecede burdayız illaki birileri vardır ama bu saatlerde galiba kimse olmuyor herkesin kocişi yanında tabi
hoşbuldum canım uykun varsa yatsana şekerim boşver burayı uyku daha mühim keşke benimde uykum gelsede uyusam
iyiyim tatlım ya benimde kociş aynı seninkinin pozisyona geçmek üzereaynen cnm kociş yanımda.. aa pardon arkada uyuyo kendileri horul horul nasılsın cnm
yok kuşum burası için beklemiyorum eşim yatmıyo onu bekliyorum o olmadan uyuyamam
az kişiyiz bugün nerdesiniz kızlar ben yatmadan gelinde iki sohbet edelim...
ee neler yapıonuz bakalım. ben telefomlarla uğraşıorum. yeni tlfn aldık da. eşim yeniyi kendisine almayı düşünüo. ben de onun teline işcep yüklemeye çalışıorum ama desteklemio. uğraşıom işte bakalım bulabilicem mi çözüm. ee siz nabıonuz bakem..
biz yeteriz kuşum diğerleri gece gelir herhalde benimde kocam hasta olcak gibi portakal suyu istedi portakal sıktım hemen ondan geciktim.
hayırlı olsun canım yeni telefonunuz.bende yarın full evdeyim neler yapsam diye düşünüyorum o kadar çok yapcak şey var ki.:84::84:ders çalışmam lazım evi dip köşe temizlemem lazım.
ee neler yapıonuz bakalım. ben telefomlarla uğraşıorum. yeni tlfn aldık da. eşim yeniyi kendisine almayı düşünüo. ben de onun teline işcep yüklemeye çalışıorum ama desteklemio. uğraşıom işte bakalım bulabilicem mi çözüm. ee siz nabıonuz bakem..
geçmiş olsun canım ya salgın varmış türkiye genelinde bi yaz gelseydi ya çok süper olacaktı eve tıkıldık kaldık hastalıklar hiç bitmiyo
ne işi canım gel bize sana poğaça,börek yapayım kaynatırız
evet canım yaa herkes hasta daha ben hasta olmadım bu sene hiç inşallah olmam en son ramazanda olmuştum
hayırlı olsun canım yeni telefonunuz.bende yarın full evdeyim neler yapsam diye düşünüyorum o kadar çok yapcak şey var ki.:84::84:ders çalışmam lazım evi dip köşe temizlemem lazım.
hayırlı olsun canım güle güle kullan
ayyyyy gerçekten mi kızzzz yemin ettt offf poğaça ne güzel giderdi şimdi hakkaten yaa tamam karar verdim sana geliorum
inş canım benim bünyem çok zayıf hemen hastalanıyorum çağanda bana çekmiş işte