bak cnm sen benm varya idolum oldn bende grcem kppsye su ossyi bi halldym valla cok bişler basarsım varrr
smdi askere gdcek die ne konuda kavga ediosnz anlamadm görsmceksnz diemi yada snnki ben askrdeyken sen nabcan sölemi bölemi die trplerdemmi?
hadi bakalım...yaparız tabi yaaaa
yok hiç biri değil aslında gereksiz mesefa koyuor aramıza...işte ben yokken beklemeni istemiyorum falan...başlarda annem karşı çıkmıstı çıkmamıza...ona kalsa hemen evlenelim falan ama benim okulum var bitirmem gereken,bunu ona anlatmaya çalısıyorum o beni yanlıs anlıyor :/
su peri matemtik bölümü okudun formasyon alıp öğrtmenlk yapıcaksın heralde dimi kaç aldın mağdur kpssmzdennn
yok hiç biri değil aslında gereksiz mesefa koyuor aramıza...işte ben yokken beklemeni istemiyorum falan...başlarda annem karşı çıkmıstı çıkmamıza...ona kalsa hemen evlenelim falan ama benim okulum var bitirmem gereken,bunu ona anlatmaya çalısıyorum o beni yanlıs anlıyor :/
beklemypde nabcakmıssn ki??
cnm bence bunnlar bahane baska bişler var cnkü suan askre gdcek hassa bi dönemde söle detaylı al karsına konus sen beni bekleme die bi sebep olmaz cnkü brbrnzi sviosnz seviosanz neden beklemeysinzki?
hem askre gtmeden evlenmkde olmaz ki ne blymm svio seni smdi askrede gtcek ya gözü arkada kalmasn istiyor
klasik erkek tripleri.iyi tamam seni beklemicem ayrılalım de tutuşsun azcık.bunlara yüz vermeye gelmiyor yahu...yok hiç biri değil aslında gereksiz mesefa koyuor aramıza...işte ben yokken beklemeni istemiyorum falan...başlarda annem karşı çıkmıstı çıkmamıza...ona kalsa hemen evlenelim falan ama benim okulum var bitirmem gereken,bunu ona anlatmaya çalısıyorum o beni yanlıs anlıyor :/
yapcaz bebğim baska yolu yok smdi ne yaparsak kardır
ben kokart için urasıyorm işde smdi dil kurslrnna gdiorm ya eşimde rehber ztaen o tarz bi iş için kokart die bi kart var onu alrsan olyosn insallah dua edinnn
işte bekleyemem sanıyor,halbuki bilse onun için ölüyorum( anlayamıyorum ne düşünüyor zorla soğumaya calışıyor benden gibime geliyor
klasik erkek tripleri.iyi tamam seni beklemicem ayrılalım de tutuşsun azcık.bunlara yüz vermeye gelmiyor yahu...
amin canım inşallah olur.
desem ya bırakıp giderse allahım kafayı yemek üzereyim
desem ya bırakıp giderse allahım kafayı yemek üzereyim
slm kızlar nasılsınız bakıyım?benim aksamdan bu yana keyfim yok
bugünki ilk slm ı ben vereyim kızlar
nabersiniz hayırlı cumalar
merb arkadasım noldu hayrıdır cağan mı yine?
hosgeldn cnm valla işlerim vardı hallttm anca geldim buraya ama sen kacmıssn..
slm arkadşalr benımde dertlerim derya oldu valla eşimle aram bozuldu konusmuyoruz cocugumuzda olmuytorrnapcam ben bilmiyorum bana karşı cok soguk ilgizi alakasın bişey oldu noldu bu adama anlıyorum benı artık sevmıyor galıbaaa
oda var canım ama eşimle biraz tartıştık o yüzden