dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

smdi askere gdcek die ne konuda kavga ediosnz anlamadm görsmceksnz diemi yada snnki ben askrdeyken sen nabcan sölemi bölemi die trplerdemmi?

yok hiç biri değil aslında gereksiz mesefa koyuor aramıza...işte ben yokken beklemeni istemiyorum falan...başlarda annem karşı çıkmıstı çıkmamıza...ona kalsa hemen evlenelim falan ama benim okulum var bitirmem gereken,bunu ona anlatmaya çalısıyorum o beni yanlıs anlıyor :/

hadi bakalım...yaparız tabi yaaaa

yapcaz bebğim baska yolu yok smdi ne yaparsak kardır
ben kokart için urasıyorm işde smdi dil kurslrnna gdiorm ya eşimde rehber ztaen o tarz bi iş için kokart die bi kart var onu alrsan olyosn insallah dua edinnn

beklemypde nabcakmıssn ki??
cnm bence bunnlar bahane baska bişler var cnkü suan askre gdcek hassa bi dönemde söle detaylı al karsına konus sen beni bekleme die bi sebep olmaz cnkü brbrnzi sviosnz seviosanz neden beklemeysinzki?
hem askre gtmeden evlenmkde olmaz ki ne blymm svio seni smdi askrede gtcek ya gözü arkada kalmasn istiyor

su peri matemtik bölümü okudun formasyon alıp öğrtmenlk yapıcaksın heralde dimi kaç aldın mağdur kpssmzdennn

evet ama öğretmenliği önümüzdeki senelerde düşünüyorum marta matematikçi olarak atanmayı bekliyorum sonra kurumlararsı geçişle geçmek istiyorum öğretmenliğe eğitm bilimlerine hazırlanmak ölüm geiyor bana.kpss a dan 93 aldım eğitim bilimlerine girmedim

işte bekleyemem sanıyor,halbuki bilse onun için ölüyorum ( anlayamıyorum ne düşünüyor zorla soğumaya calışıyor benden gibime geliyor

klasik erkek tripleri.iyi tamam seni beklemicem ayrılalım de tutuşsun azcık.bunlara yüz vermeye gelmiyor yahu...
yapcaz bebğim baska yolu yok smdi ne yaparsak kardır
ben kokart için urasıyorm işde smdi dil kurslrnna gdiorm ya eşimde rehber ztaen o tarz bi iş için kokart die bi kart var onu alrsan olyosn insallah dua edinnn

amin canım inşallah olur.

işte bekleyemem sanıyor,halbuki bilse onun için ölüyorum ( anlayamıyorum ne düşünüyor zorla soğumaya calışıyor benden gibime geliyor

smdi cnm öle düşnüor olabilr cnkü gözü arkda kalcak sen kendn ona oyle söyle ben seni cok sviorm beklerim de..
ama gtmeden netlestrn yoksa iknz için de zor olur o orda düşünr sn burda al karsına ne varsa konus seni kendn soğtmya calıyosada sdce askerliğe bağlama sor baklm baska bişide olblr;?

slm kızlar nasılsınız bakıyım?benim aksamdan bu yana keyfim yok

slm arkadşalr benımde dertlerim derya oldu valla eşimle aram bozuldu konusmuyoruz cocugumuzda olmuytorr napcam ben bilmiyorum bana karşı cok soguk ilgizi alakasın bişey oldu noldu bu adama anlıyorum benı artık sevmıyor galıbaaa

cnm cok uzuldm yaa

cocuk olmadığı içinmi soğudu aranız?
doktora gttnzmi olma ihtimali yokmu?

erkekleri anlamak neden bu kadar zor( ya da bizler mi çok yufka yürekliyiz kıyamıyoruz onlara...onlar kdar soguk kanlı olamıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…