dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

erkekleri anlamak neden bu kadar zor( ya da bizler mi çok yufka yürekliyiz kıyamıyoruz onlara...onlar kdar soguk kanlı olamıyoruz...

aynen öyle seni anlıyorm..
ama snn durumn farklı cnm bebek yok die soğuyosa senden tedavi oluun dendnzmi bnu hic?

derfatcım hosgeldn cnm benim kimse yok bu saatte yaa

evet canım ama şu anda 3 kişi olduk ya kızlar ben gece topiği olsun istemiyorum bu topiğin gündüzleride gelelim sık sık ya geceleri uyuyalım dinlenelim

evet canım ama şu anda 3 kişi olduk ya kızlar ben gece topiği olsun istemiyorum bu topiğin gündüzleride gelelim sık sık ya geceleri uyuyalım dinlenelim

bende öle istiyorm en gec 1e kdar kalrm zaten..

ben de burdayım benim de midem bulanıyor hava da yağmurlu of hiç keyfim yok

hosgeldn kuzum.. kimin keyfi varki sıkıcı yaa allahdn yarn işe gtcem kafa dğtcam az

hepimize geçmiş olsunn( dün gece bi de epey agladım erkek arkadasımla tartıştık( ağlatıo ağlatıo mutlu oluor sanki:// inşallah 4 tane kaldı bitsin gitsin canım..

hepimize geçmiş olsunn( dün gece bi de epey agladım erkek arkadasımla tartıştık( ağlatıo ağlatıo mutlu oluor sanki:// inşallah 4 tane kaldı bitsin gitsin canım..

ahhhh kzum kusra bakma evli değildin doru htrladm smdi..
sende neden üzüosn kendini söle bakalm..o uzulsn bosver..
insallah bterde gider ben snvları atlattm sükür smdi rahtm

ahhhh kzum kusra bakma evli değildin doru htrladm smdi..
sende neden üzüosn kendini söle bakalm..o uzulsn bosver..
insallah bterde gider ben snvları atlattm sükür smdi rahtm

annemle tanışsın istiyor şimdiden ben de istemiyorum annem de öyle çünkü yüzgöz olucaz diye bir an evvel işine girsin istiyorum ama beni yanlıs anlıyor maddiyat önemli diyor senin için ne alakası var ya,erkek dedgin çalışır öyle degil mi...bir senedir boş geziyor askere gidecek diye işe de giremiyor işi de çok iyi olucak ama ne bu rahatlık beni deli ediyor.ne bileyim msj yazmıyor yok kuzenleriyle oyun oynuyor...rahat bırakıyorum yazmıyorum sonra benimle ilgilenmiyorsun oluyor...of kafayı yiyeceğim yakında hem de çok yakın bu.finallerim var onu mu düşüneyim onun derdine mi üzüleyim ne kadar rahat konusuyor bi de bir bilseniz ben kendimi paralıyorum ama ne için ! kim için!

kızlar ben çok kötü oldum bi lavaboya gidieyim çağanda uyusun 8 gibi gelirim dayanamıyorum bulanntıya

oofff kızlar slm benimde bi derdim var banada fikir verin neolur ya 5 gündür çok dertliyim ben eşime çok çektiriyorum 3 yıllık ewliyiz ve 1 yaşında kızım var eşime kavgaları hep ben çıkartıyorum mesela geç kalınca gelme ozaman defol nehalin varsa gör diyorummm..
yada benim istediğim küçücük bişiy olmasın bitti git diyorum boşanalım diyorum....ama o alttan alıp barışıyo bunlar benim sadece dilimde... sonra hemen pişman olup çok iyi davranıyorum ama geçen eşimde patladı....
benim eşim bana sormaadan izin gününü değiştirmiş diye çok kızdım tokat attımmm
oda benim üstüme yürüdü ama bişiy yapmadı... masanın üstünde bıçak vardı üstüne attım o sinirle nbişiy olmadı ama olabilirdi.. kızmda gördü bunları oyun sandı kahkaha atıyto yere yıkıldı gülmekten...
ben sinirlenince gözüm bişiy görmüyo psikoloğa gidicem
ama içim sızlıyo eşime yaptıklarım içinnn
bu arada o da böyle olunca annesi gili aradı benim annemide babamıda aradı
eşimin babası ve benim babam boşanmamızı istediler...
eşimde boşanmak istedi ama ikna ettim eşimi söz verdim bidaha ne elimi kaldıracapıma nede üstüne herhangi bişy atıcama ...
ve bunları yapmıyorum namaz kılarkende dua ettim tövbe ettimmm ve yapmam inşallah... anladım ççünki..
sonra ben kendi babam ve eşimin babasının hayatımızdan çıkmasını istedim eşimde olmaz dedi...
böyle yaparsan biter dedi...
sonra dediki ayda bi kere gideriz bi kaç saat oturursun kalkarız dediiii zaten iş gereği şehir dışına gidicez dedi senede bir görürsün bunu benim için yapamazmısın dediii... bende kabul ettim şuan iyiyiz ama canım çok sıkkın yaşanılanları unutamıyorum uzun oldu kusura bakma canımm... ve hanım hanımcık olmadı...

kızlar ben çok kötü oldum bi lavaboya gidieyim çağanda uyusun 8 gibi gelirim dayanamıyorum bulanntıya

güle güle derfatımm kendne ii bak sıcak bişler yap dinlen cnm görüşrz

cnm sna en basdan sölym calsmayı svemeyen yada buna pek meğlli olmayan erkekler cok zor ilerde evlendğnzde aynı sornlar olbilr bnlar dahda buyybilr ben sana en basdan bitr derim cnkü çalsmak evne bakmak bi erkek için cok onemli..
smdilk ailenle tansmasna bi luzum yok cnkü askrelğini btrsn gelsn bu konuda sana hak veirorm
bide erkekler kadınlardan daha ratakma kafanahtrr bz kendimizi yırtatrz onalr nolyoki neden bkdr abrttıki die düşnr takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…