erkekleri anlamak neden bu kadar zor( ya da bizler mi çok yufka yürekliyiz kıyamıyoruz onlara...onlar kdar soguk kanlı olamıyoruz...
ay midem bulanıyo başım ağrıyo beynim zonkluyo
derfatcım hosgeldn cnm benim kimse yok bu saatte yaa
ben de burdayımbenim de midem bulanıyor hava da yağmurlu of hiç keyfim yok
evet canım ama şu anda 3 kişi olduk ya kızlar ben gece topiği olsun istemiyorum bu topiğin gündüzleride gelelim sık sık ya geceleri uyuyalım dinlenelim
ben de burdayımbenim de midem bulanıyor hava da yağmurlu of hiç keyfim yok
bana geceleri de uyku yok kii finallerim devam ediyor tam gaz( dün sabaha karşı yattım
bana geceleri de uyku yok kii finallerim devam ediyor tam gaz( dün sabaha karşı yattım
ne finali unidemisn beebğim okymusun?
evlimsin?
hepimize geçmiş olsunn( dün gece bi de epey agladım erkek arkadasımla tartıştık ( ağlatıo ağlatıo mutlu oluor sanki:// inşallah 4 tane kaldı bitsin gitsin canım..
ahhhh kzum kusra bakma evli değildin doru htrladm smdi..
sende neden üzüosn kendini söle bakalm..o uzulsn bosver..
insallah bterde gider ben snvları atlattm sükür smdi rahtm
kızlar ben çok kötü oldum bi lavaboya gidieyim çağanda uyusun 8 gibi gelirim dayanamıyorum bulanntıya
kızlar ben çok kötü oldum bi lavaboya gidieyim çağanda uyusun 8 gibi gelirim dayanamıyorum bulanntıya
annemle tanışsın istiyor şimdiden ben de istemiyorum annem de öyleçünkü yüzgöz olucaz diye bir an evvel işine girsin istiyorum ama beni yanlıs anlıyor maddiyat önemli diyor senin için ne alakası var ya,erkek dedgin çalışır öyle degil mi...bir senedir boş geziyor askere gidecek diye işe de giremiyor işi de çok iyi olucak ama ne bu rahatlık beni deli ediyor.ne bileyim msj yazmıyor yok kuzenleriyle oyun oynuyor...rahat bırakıyorum yazmıyorum sonra benimle ilgilenmiyorsun oluyor...of kafayı yiyeceğim yakında hem de çok yakın bu.finallerim var onu mu düşüneyim onun derdine mi üzüleyim ne kadar rahat konusuyor bi de bir bilseniz ben kendimi paralıyorum ama ne için ! kim için!