yok canım okurken tanıştım şimdi son senem formasyon alıyorum.öss de başarılar dilerim bende tekrar girmeyi düşünüyorum.buarada internet gitti yeni geldi kusura bakmayın kızlar.
ne örüyonuz kızzz
superim hosgeldn cnm nerdesn yaa noldu merk ettim seni?;
güzn ablamız gtti die cok korkttm
gr kuzm gr okmakdan guzel ne var saol insllah yapcaz bişler kokartn almak için bitrmem lazm benmde üniyi..
harosa atkı kuzum ama böle farklı bişi bu yapcam baklm sen ne oruyosn
ahh kuzummmm sen o kdr küçükmüydün bebişim yaaa erken evlenmişsin .Allah bozmasın.ben 23 yaşındayım istanbuldayım.hem okuyorum hem çalışyıroum hemde kocişime bakıyorum
kayseriden katılıyorum 3 gün sonra 25 e vurcam iki çocuk annesi bi çılgın karısıyım ev hanımıyım(en zor meslek)yarışmacılara basarılar dilerim
elektrikler kesildi kuşum yaa.bide apartmanın önüne bi grup genç gelmiş arabaının içinde bangır bangır müzik dinliyorlar onlara bagırıp geldim
gr kuzm gr okmakdan guzel ne var saol insllah yapcaz bişler kokartn almak için bitrmem lazm benmde üniyi..
harosa atkı kuzum ama böle farklı bişi bu yapcam baklm sen ne oruyosn
annemin zoruylaaa nevresim takımı dantell
elektrikler kesildi kuşum yaa.bide apartmanın önüne bi grup genç gelmiş arabaının içinde bangır bangır müzik dinliyorlar onlara bagırıp geldim
23 yaşındayım kocaelide yaşıyorum bekarım şimdilik ev kızıyım polis memuru adayıyımm yarışmacılara başarılarrr diliyorum
iltifatlara teşkür canlarım sizi seviyorum minik erkeğim beni çağırıyo iyi geceler
kız nolcek kucuk mucuk idare edios baksan 25 dersin ahaha
send ebnm gibi oku calıs bde ev hanmlğı yap snra bide bize cocuk yap diolar bzmde canımız var uleynmmnnnnnnnnnnn
benm teyzemler var kayseride gttm gördm süper biyer kaysserii
ben pek çalışkanım yamartta memurluğa başlayacam inşallah artık ev işlerinide kocama devretcem
dertlerim hiç bitmeyecek sanırım benim((
anaaam bıcak dayasalar o dantel işme grmem orgum ıydr şis ama dantel ıyyyk kolay gelsin kuzum sanaaaaa:78:
ben alışığım şekerim üniversite mezunu birçok kız eline almamıştr ama bizimkiler düşkn oldğndan mecbur yapıom bi iki bişey göstermelk
ayy uyuzlar kanları kaynıyo anacım bunlarn
sen mi bağrp geldin gacıya bak beee
owww ne guzelll memurumzda var sikyet etmeye grk yok drek sana sölerz
ewet canım bana söleyin halledermm kim bağırıomuş rahsız ediomuş superisini bakalımm geliorum hemn dağılınnn ulennn
güle güle bebeğim bebişleri op bzm için iyi geceler..
ben bagırdım tabi salaklar yaaa bangır bangır açmışlar bidaha gelsinler yine bagırıcam.
senin ne derdin var hoşgeldindertlerim hiç bitmeyecek sanırım benim((
yardımcı olur yaa benmki oluyor en azından..
kppsye mi grdn bebeiim sen? yoksa bölümnmü memurluk.. msne grsene bu aradaaa
iyi geceler cnm hayırdr???
senin ne derdin var hoşgeldin
evet şekerm kpss ye girmiştim
hoşbuldum kızlar( erkek arkadaşımla derdim askere gidicek diye sürekli kavga ediyoruz diyebilirim ah erkekler başlıgında bi sıkıntımı paylaştım aslında yardımcı olur musunuz bana lütfenn