dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

kızlar sohbet bensizz başlamış yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyelimm ee yine herkes dertli bakıorumm

süpersin işte buldun ben farkında değilim hakarek etmişim kendime işte anladın şimdi bunu eşimede çok yapıyorum ben bu takıntıdan kurtulmam lazımmm benim

şöyle düşün bide şeytan seni bununla oyaladığını bunla seni şaşırttığını elinde olan güzelliklere bak bide baskasında olmayan sendeki güzelliklere artılara gerçekten ben çok bunalıyodum kendimden yapmadığım yapamadığım işlerden kendime bakmıyosam ondan, işleri yetiştiremiyom al bu sefer buna sarıyorum hergün yarın sil başatan yapıcam herşeyi düzeltcem yok olmuyo hergün ama sonra bi surat bi tavır mallaşmıştım resmen valla bi iki ay böyle gezdim ama şimdi düzeltiyorum yavaş yavaş yapytım olacak

kızlar sohbet bensizz başlamış yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyelimm ee yine herkes dertli bakıorumm

hosgeldn badem vlla dertlydk de bribrmzle konusark hallttik snaıyorm ben kendi adma söylm en azından
sükr ki sizler varsnız sen nabıosn baklm

geldimm kuzum yaa geç kaldım bu gece sewdiceğim ayrılamadı benden

söylerim tamam canım pazrtesiden snra orebilrm anca hafta sonları iş var baklm ne olacakk saol

hayırlısı cnmmmmm,bende bidaha böyle abuk sabuk şeylere takılıp üzmicem kocamıııııı konuşmak iyi geldiiii,hepinize iyi geceler canlarımmmmmm beni unutmaqyın en kısa zamanda görüşmek üzere mucukkkkkk

hosgeldn badem vlla dertlydk de bribrmzle konusark hallttik snaıyorm ben kendi adma söylm en azından
sükr ki sizler varsnız sen nabıosn baklm

iyi tatlım ne güsel ne demişler dertler paylaştıkça azalıoo ben bgn iyiyim şükürler olsun

bu kız pozitf yaaaa:))))))))helal sana

iyi tatlım ne güsel ne demişler dertler paylaştıkça azalıoo ben bgn iyiyim şükürler olsun

ammaaan amaan nazar değmesin bebem smdi bu topiği acdm ya ben hergun hytmda ne olyosa neye dertlendysem paylasıyorm vallahş süper olymus tabii karsdaki kişlrer bağlı dnleyenlere burdaki insanlar ii insanlar sükr

aynı şeylerr işteee bende karar verdim olacakkk konuşmak iyi geldi cnm konuşuruz yine benim çıkmam lazım iyi geceler...

hoşgeldin bade
ördükten sonra anlat banada ben şimdi anlamadım bazen iki işi aynı anda yapamıyom

pozitif kk cı deryaceylin süpersin kuzum hobuldum bu arada

Son düzenleme:
KIZLAR SMDİ HERKEZ YASDAIĞI YERİ YASINI FİLAN YAZSAYA DAHA İİ TANIMAK İSTİYORUM SİZİ..

bn19 yasındayım 1.5 yıllk evliym bebğim yok antalyadayım...
tandkca anlarsnz cok cabuk kırılan ama cabukcda neselenen bi tipim sölerim söldğm yerde gder tabii Allah daha buyuk derlter vermsnde..

yok canım okurken tanıştım şimdi son senem formasyon alıyorum.öss de başarılar dilerim bende tekrar girmeyi düşünüyorum.buarada internet gitti yeni geldi kusura bakmayın kızlar.

superim hosgeldn cnm nerdesn yaa noldu merk ettim seni?;
güzn ablamız gtti die cok korkttm

ahh kuzummmm sen o kdr küçükmüydün bebişim yaaa erken evlenmişsin .Allah bozmasın.ben 23 yaşındayım istanbuldayım.hem okuyorum hem çalışyıroum hemde kocişime bakıyorum

kayseriden katılıyorum 3 gün sonra 25 e vurcam iki çocuk annesi bi çılgın karısıyım ev hanımıyım(en zor meslek)yarışmacılara basarılar dilerim

su perisi büyük cesaret örneğisin okurken evlenmek ben cesaret edemezdm doğrusu bide 2 çocuk bu arada dün gece dertlerini anlatamaıdn kuzum sen başla bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…