dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

eşine neden bu kadar kötü davranıyorsun ( olabilir işi çıkabilir geç gelebilir bence sinirlenmek yerine ona hesap sormadan önce bir dinle bakalım ne diyecek hem onun daha çok hoşuna gider,mutlaka bir açıklaması olur bu durumda kendini savunması için bir fırsat tanırsın ona...ben suan da evli degilim öğrenciyim ama erkek arkadasımla yasadıklarım bana sunu gösterdi bazen bana da aynını yapıyordu ben de sinirleniyordm ndn böylesin diye ama snra onu kaybetme derecesine geldim ve gerçeği anladım.öyle yapmayınca rahat bırakınca sıkmayınca daha çok iyi oluyor yani bunu yaparken ipleri tamamen elden bırak salağa yat demiyorum ama biraz daha esnek olmalısın bence( eğer devam edersen allah korusun onu kaybedebilirsin.çünkü erkekler sıkıntıya gelemiyor ki yaptıkların dogru degil(( bi de bak ufak bebeğin varmıs algıları çok acık oluyor küçük yaşlarda herşeyi beynine kazır ileriki yaşlarında biraz daha dikkatli olmalısınz bence.hiç degilse tartışmayı bebegin yanında yapmayın diye tavsiye verebilirim canım sana.

ben de ona sey dedim seni deniyorum bakalım layık olacak mısın bana salak gibi söyledim bunu ağzımdan kaçırdım bir an evvel parasını kazansın ekmegini alsın eline ben baska bsy istemiyorum canım ondan.

aynen aynen niye bu kadar büyütüyorsun der bi de...halbuki biz kızlar gerçegi görüyoruz onlar genelde hayal aleminde....

oncelikle kesnlikle öle değil hosgeldn gayet içden davrandın..

canım valla ben kendm kendme kızyordum bende neden surdaydın neden sunu söleidn böle yptn sölemi bölemi diye cok cabuk kavga cıkrrm ama senn ki biraz fazla olmus acık konsmak gerek ..
benm eşimnd ilk cok altan alıodu ama bizamn oda patlar suanda sennkinn olğdu gibi bu snır asılnca iknznde brbnze saygısı kalmaz ve olaylar buyur..
zaten biz kadınlarn kavga cıkrma kabilyeti cok yuksekdr bu acık bişi..
sen onun allttan almasını fısrat bilerk biraz sımarmıssın tatlım yapma böle hem cocuğnda var..
artık oda patlamıs bundna sonra daha sakin ol iknzden brnzn birni idare etmesi lazım artık idareci taraf sen ol..bu oalylardan snra pişman olman guzel bişi galiba biraz snr var sende bunu kendi kendine asabilrsn...
ailelernde direk bosansnlar demesne cok kızdım gercekden bukdr bast bi olayla olmaz..ben neler gördüm ailelerin yapıcı olması gerekli..

saol canım çok haklısın....söz verdim inşallah da dönmüycem sözümden.... psikolaga gitsem düzelirmiyim git diyolar bende istiyorum.....ben eşim,i kıskandığım için demiyorum canım öyle.. problem çıksın fln diye öyle diyorum eşime nerdeydin fln diye ..
onun harıci arkadaşlarıyla fln buluşur hiç karışmam çünki çok güveniyorum.... ilgin için çok saol allah razı olsun...

cnm seni deniorm die bişi olamaz cnm zaten bunu yapması gerkli ona seni deniorm die konuscağna bu gerekli ya olur ya olmaz de işn olmalı de.kısaca ona bunn nkdr önmli oldğnu hssttr .zaten kafana takıyosn belli..
aynne öle insanı snr ediolar rahat tavrlaryla ahh bu konulara bi grsem cıkmcam vallla konsmaya korkyorm

hoşbulduk canım.... zaten benide biraz fazla üzen aileler babam öz babam alın gidin dedi oğlunuzu bana 3 4 kere vurdu....hatta sonra eşimin ababsı geldi bana al kızını git dedi.... yani yangına körükle gittiler.... şimdi onların yüüznü görmek istemiyorum kendi babamda dahil ama eşim anne baba onlar üzerimizde hakkıı var ayda 1 gidriz 2,3 saat görürsün kalmayızda dedii....

söz vermen namaza kılarken dua etmen cok guzel birsey umrm istdğn olur tatlım..
problem cıksın die diosun demek..
belkide altnda baska sebepler var cnm kavga cıkrmak istdğnin kavgacı bi ailedemi buyudn?

cnm olmaz böle bişi yaa eşin haklı arda gdin gelin..
ama ailelernzn sizi bosandrmya calstığı zaman hmn brbrnize dönp onlardan uzak kalalım diye karar vrmenize gülmsedim gercekden..bunu cok takdr ettim..

bi süre evvel ddm bak ddm eger yapmassan geleceğinle ilgili şeyler ne kadar cok seversem seveyim bırakırım haberin olsun dedim simdide canımı okuyor pislik cok da seviyorum allahım haykırabilirim asıgım

yedim geldim midem de bulanıyorr corba içtim sadece

söz vermen namaza kılarken dua etmen cok guzel birsey umrm istdğn olur tatlım..
problem cıksın die diosun demek..
belkide altnda baska sebepler var cnm kavga cıkrmak istdğnin kavgacı bi ailedemi buyudn?

ewt canım babam çok asabi, bi insan ben şimdi 21 yaşındayım eşim 27 ... namazımı 2,3 yıldır aksatmadan kılarım... ama gel görki bi an sinirlensem herşeyi koparıp atıyorum....ama 10 dk sonra pişman olup özür diliyorum eşimde sıkıldı yoruldu bu durumdan.... biraz önce benim canım yemek yapmak istemedi.... oda çalışıyo... kzımada çornba yapmıştım.. düşünmüş dışardan benim sevdiğim yiyecekleri söylemiş.... okadar iyi bi insanki bunları hiç hakketmiyoo.. kafanı şişiriyosam ne olur kusura bakma...

mesela baska birşeyle ilgilenebilirsin canım :)))) kafanı dagıtacak seyler yapabilirsin :)))gerçi bebegin de ufakmıs ama o uyurken yapabilirsin hemen bi hobi edin bence :))) şimdi bebeginiz ufak ya ona da sıkılıor olabilirsin allah bagıslasın allah analı babalı büyütsün bebişinizi İNŞALLAH

saol canım... birde eşimin ailesi herkese anlatmış bu yaşanılanları herkes bizi konuşuyo bu aklıma gelince çok ağlıyorum... anlatmayın demiştim kayınvalideme ama kocası anlatmış bizim kayınvalide tutamamışş...
adam çok meraklı boşanmamıza.... yangına körükle gitmeye...

ayy ayy kızım sana ne sölesek bos yaaa asıksın bu adam hiç calısmasa bile sevrsn onu cnm benm yaaa neymki ben:)))))))
cnm bu ne yaa bugunlrden herkesn midesi bulnaıyor derfatın öle benm öle senn öle bikac kişinnde öle bi salgın falanmı varki Allah korusun..

yok cnm ne kafa sisrmesi sende kendimi görüorm.ben bukdr asırı boyutlarda değilim ama. adam sabırlıymıs gercekden kıyemtni bil benmkinn sabrı tukendi smdi tutbilene ask olsn ben gerivites yapıorm smdde:)işde sende de böle olmasın die söllüorm douznu ayarlaman gerek ve gercekden aileler önemli faktör gürltülü bi ailede buyumek...
benm ailem de de hep kavga gurltu 3gun evde sessz dursam kavga edesim gelior işde aslnda biraz bu piskoloji bozukluğundan kaynaklanıyor ne yazıkki

neden kafamız şişsin ki canım :)) ne güzel sıkıntılarımızı paylaşıyoruz insan bazen en yakınına bile anlatamadıgını belki burda anlatır... hayat güzel... ins sıkıntılarınızı bir an evvel atarsınız :) ara ara oluyor öyle durumlar her ilişkide olur.terzi kendi söküğünü dikemezmiş ne kadar dogru laf degil mi...benm de ilişkimde sıkıntım var ama sizlere tavsiye arıyorum:)))) hele ki evlilikte eminim daha farklı oluyordur.düzelir inş.

tamam canım bende bi psikoloğa gidicem inşallah düzelirim sizin kavgalar canım neden oluyo çocuğun varmı???? hangi şehirde oturuyosun.... birde millete laf lazım ben böyle sorunlar yaşay-an birilerini, görsem üzülürüm millet laf yapıyo hoşuna gidiyo malzeme çıkıyo... bide yaş kaç cnm senin???

senin ne sıkıntılar var canım ah ah ah keşke hiç olmasa herkes mutlu olsa sen çok aklı başında bi kıza benziyosun... eminim sorun senden çıkmıyodur????:44:

senin ne sıkıntılar var canım ah ah ah keşke hiç olmasa herkes mutlu olsa sen çok aklı başında bi kıza benziyosun... eminim sorun senden çıkmıyodur????:44:

:))) benim sıkıntım cok sevdigim yarimde canım

beni delirtiyor cıldırtıyor rahat ediyor öyle bir adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…