dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

yok canım okurken tanıştım şimdi son senem formasyon alıyorum.öss de başarılar dilerim bende tekrar girmeyi düşünüyorum.buarada internet gitti yeni geldi kusura bakmayın kızlar.

gr kuzm gr okmakdan guzel ne var saol insllah yapcaz bişler kokartn almak için bitrmem lazm benmde üniyi..

ne örüyonuz kızzz :KK6::KK6::KK6::KK6:

harosa atkı kuzum ama böle farklı bişi bu yapcam baklm sen ne oruyosn:KK60::KK60::KK60:

23 yaşındayım kocaelide yaşıyorum bekarım şimdilik ev kızıyım polis memuru adayıyımm yarışmacılara başarılarrr diliyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

superim hosgeldn cnm nerdesn yaa noldu merk ettim seni?;
güzn ablamız gtti die cok korkttm:KK60:

elektrikler kesildi kuşum yaa.bide apartmanın önüne bi grup genç gelmiş arabaının içinde bangır bangır müzik dinliyorlar onlara bagırıp geldim:KK8:

gr kuzm gr okmakdan guzel ne var saol insllah yapcaz bişler kokartn almak için bitrmem lazm benmde üniyi..

harosa atkı kuzum ama böle farklı bişi bu yapcam baklm sen ne oruyosn:KK60::KK60::KK60:

annemin zoruylaaa nevresim takımı dantell :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

ahh kuzummmm sen o kdr küçükmüydün bebişim yaaa erken evlenmişsin .Allah bozmasın.ben 23 yaşındayım istanbuldayım.hem okuyorum hem çalışyıroum hemde kocişime bakıyorum

kız nolcek kucuk mucuk idare edios baksan 25 dersin ahaha
send ebnm gibi oku calıs bde ev hanmlğı yap snra bide bize cocuk yap diolar bzmde canımız var uleynmmnnnnnnnnnnn:KK19:

kayseriden katılıyorum 3 gün sonra 25 e vurcam iki çocuk annesi bi çılgın karısıyım ev hanımıyım(en zor meslek:KK6::KK6:)yarışmacılara basarılar dilerim

:KK60::KK60:
benm teyzemler var kayseride gttm gördm süper biyer kaysserii:21:

ben pek çalışkanım ya:KK70: martta memurluğa başlayacam inşallah artık ev işlerinide kocama devretcem :KK70::KK52::KK52::KK52:

annemin zoruylaaa nevresim takımı dantell :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

anaaam bıcak dayasalar o dantel işme grmem orgum ıydr şis ama dantel ıyyyk kolay gelsin kuzum sanaaaaa:78:

elektrikler kesildi kuşum yaa.bide apartmanın önüne bi grup genç gelmiş arabaının içinde bangır bangır müzik dinliyorlar onlara bagırıp geldim:KK8:

ayy uyuzlar kanları kaynıyo anacım bunlarn :KK60::KK60:
sen mi bağrp geldin gacıya bak beee:KK60:

23 yaşındayım kocaelide yaşıyorum bekarım şimdilik ev kızıyım polis memuru adayıyımm yarışmacılara başarılarrr diliyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

owww ne guzelll memurumzda var sikyet etmeye grk yok drek sana sölerz:KK60::KK60:

iltifatlara teşkür canlarım sizi seviyorum minik erkeğim beni çağırıyo iyi geceler

güle güle bebeğim bebişleri op bzm için iyi geceler..

kız nolcek kucuk mucuk idare edios baksan 25 dersin ahaha
send ebnm gibi oku calıs bde ev hanmlğı yap snra bide bize cocuk yap diolar bzmde canımız var uleynmmnnnnnnnnnnn:KK19:

:KK60::KK60:
benm teyzemler var kayseride gttm gördm süper biyer kaysserii:21:

kocam 5 te geliyo eve ben 9 da :KK14::KK14: sabah okula gidiyorum akşam okul çıkışları işe gidiyorum eve gelişim 9u buluyor.bide memur olacam diyorum hadi bakalım kolay gelsin bizlere.allahtan bnmki henüz çocuk istemiyor

ben bagırdım tabi salaklar yaaa bangır bangır açmışlar bidaha gelsinler yine bagırıcam.

anaaam bıcak dayasalar o dantel işme grmem orgum ıydr şis ama dantel ıyyyk kolay gelsin kuzum sanaaaaa:78:

ben alışığım şekerim üniversite mezunu birçok kız eline almamıştr ama bizimkiler düşkn oldğndan mecbur yapıom bi iki bişey göstermelk :63::63::63::63::63:

ayy uyuzlar kanları kaynıyo anacım bunlarn :KK60::KK60:
sen mi bağrp geldin gacıya bak beee:KK60:

owww ne guzelll memurumzda var sikyet etmeye grk yok drek sana sölerz:KK60::KK60:

ewet canım bana söleyin halledermm kim bağırıomuş rahsız ediomuş superisini bakalımm geliorum hemn dağılınnn ulennn :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

güle güle bebeğim bebişleri op bzm için iyi geceler..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben bagırdım tabi salaklar yaaa bangır bangır açmışlar bidaha gelsinler yine bagırıcam.

bz cocukken kafamza su dökerlerdi smdi ben aynı seyi yapıorm kız sende öle yap su dok ama drek onlara deil korkut sdce cok zevkli olyor dokdkden snra hemen kac km dokdu anlamasnlar:KK60::KK60::KK60::KK60:

hoşbuldum kızlar :KK43:( erkek arkadaşımla derdim:KK43: askere gidicek diye sürekli kavga ediyoruz diyebilirim:KK43: ah erkekler başlıgında bi sıkıntımı paylaştım aslında yardımcı olur musunuz bana lütfenn:KK43:

su peri matemtik bölümü okudun formasyon alıp öğrtmenlk yapıcaksın heralde dimi kaç aldın mağdur kpssmzdennn :63::63::63::63::63:

hoşbuldum kızlar :KK43:( erkek arkadaşımla derdim:KK43: askere gidicek diye sürekli kavga ediyoruz diyebilirim:KK43: ah erkekler başlıgında bi sıkıntımı paylaştım aslında yardımcı olur musunuz bana lütfenn:KK43:

smdi askere gdcek die ne konuda kavga ediosnz anlamadm görsmceksnz diemi yada snnki ben askrdeyken sen nabcan sölemi bölemi die trplerdemmi?

X