dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

anladım galiba saol bebeğim..
2.5 karıs orcem atkıyı uclarından dikcem üçgen mi olcak? boyu nkdr olcak? ipi nasl olcak?

şımartıyorsun beni sağol canım

anladım galiba saol bebeğim..
2.5 karıs orcem atkıyı uclarından dikcem üçgen mi olcak? boyu nkdr olcak? ipi nasl olcak?

anlatma kabiliyetim bile kaybolmuş valla konuşmamaktan konuşmayıda unutmuşum,dikincede dikdörtgen olcak cnm üçgen değil bak şimdi cnm enine 1 karış horoşe boyuna 2 buçuk karış yani şöyle yapıyorum ben kalın bi ip 8 numara şişe 35 ilmek atıyorum onu 2 buçuk karış horoşe örüyorum birleştirip dikiyorum

ne sımarcan cnm benm senn anneler en guzel ovguyu hketmiomu sanki ben anne olnca sizde bana böle yapınn
deryaceylin ya nickn senn cocukalrnn ismi mi değilse ne ismleri bebişlerin?

olursun inşallah bende seni şımartırım canım
havva ceylin kızım, enes emir oğlum, deryada bennn

heh smdi anladım bunu mutlalaka yapcam ben acayip renk renk atkı sal takarım severim vallahi cok saoll cnm benim
bu arada estagfurulalh anlatma kbilyti kaybolmus olurmu cnm benim netten nkdr anltcan ki allah dan ikmzde akıllıyız anlastık

öyle zannediyo insan ama gayet güzel anlatıyosun ne düşündüğünü biraz rahat bırak kendini bu kadar kasma yaa hep kendine dönme o zaman kısır döngü oluyo banada olmuştu temizlik yapmıyorum niye yapöıyorum krem sürmüyorum onu bile beceremiyorum sürekli kendine sarınca çıkamıyosunn bırak biraz

ben atkıdan daha çok seviyorum bunu günlük olarak taktıklarımda var simli iplerden ördüklerimde mesela güzel bi yuvarlak yaka bi kazakla takıyorum onu (sevdiğim kazaklarımın renginde örüyorum)
dökümlü boğazlı kazak gibi gözüküyo

süpersin işte buldun ben farkında değilim hakarek etmişim kendime işte anladın şimdi bunu eşimede çok yapıyorum ben bu takıntıdan kurtulmam lazımmm benim

yani bu tarz seyler en bast bi tsorte bile renk ve guzellik katıyo sende bendensinn

hiç sorma hele bide sevmiyosan dahada gıcık ama biz hiç demiyoz çocuğum iki adlı olduğuyla kaldı
kendi diyo bi tek

desin bsver havva benm annemin adıdr onnkide babanneden benmkide annem cok drenmiş ne kavgalar vermiş belki cift isim olsun demişeler ama babannem evlatlkdan redderdm dynce öle olms yaslılardr saygım sonsuz ama bu ne manyak bi zihnyettr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…