canııııııım yaaa şal dediğime bakma dikdörken düz örgü bişiii, bak nedicem şimdi atkı ördüğün ende bi örgü düşün onu 2 buçuk karış filan ör uçlarından dikkkk kışın çok güzel boyunluk oluyoooo ben ondan herrenk yaptım anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım sen anlamışsındır canııııım...............
seni en iyi anlayan benm bliomsn bende böle skldğm zamnlarda böle olyorm kendimi işe yaramz gibi hssdiorm o calsıyo ggelio acaba nabıo bende evde ohh falan eve geldimide kavgaaa işde..
bunu asmak lazm bebeğim yoksa cok zarar goruyo evllik sdce calsmak olrk sartlandrma baska uraslarda bul bende atkı oruyodm mesela flor oruyodm eve gelncede bk bugun bkdr oldu skdr oldu diordum..
kavga etmeden dzgnce söle eminm o kestrp atcakdr ama sen ynede sknlğini korumya cals yoksa yenilen taraf sen olursun..
sen değil bebeğim yanlıs alntı olms galiba kusra bkma..
aynen aynen zamanı başa alabilsem o ilk günlerdeki büyüyü korurdummm artık bu konuda geçmi kaldım bilmiyorum bu konuda ipin ucu kaçtı gibi geliyo bana
aynen aynen zamanı başa alabilsem o ilk günlerdeki büyüyü korurdummm artık bu konuda geçmi kaldım bilmiyorum bu konuda ipin ucu kaçtı gibi geliyo bana
o ilk gunlerdeki buyu nasıl korunsun insann basna cok sey gelio herkez sakin olamıyoki..
bazen ben kendmden nefret ederdim sesim yukseldikce cirkinleşdikce napıyyosn sen derdim eşimn de benm giib düşndüğünü düşnnce cok korknc bi durum kendimi dzgnlemey caslyorm ama bikre dedin gibi koptumu ip olmyo ama ypcaz basrarcaz ilk gunku giibi olcaz..
cnm sen eşinle uni okurken mi tanstn ondan mı devam ediosn yoksa evlnncemi basladın?
bende smdi öss snvna grcem bu sene matematikclere hayranım cnm valla kendm yapamdğmdan umrm istdğn hersey olur..
sende harikasın bebeim ama adın neden dırdrcıya cıktı anlamadım?
senn neren eksik tabii 2 guzeller guzeli bebeiş annesi seniiiiii
şımartıyorsun benisağol canım
anladım galiba saol bebeğim..
2.5 karıs orcem atkıyı uclarından dikcem üçgen mi olcak? boyu nkdr olcak? ipi nasl olcak?
ne sımarcan cnm benm senn anneler en guzel ovguyu hketmiomu sanki ben anne olnca sizde bana böle yapınn
deryaceylin ya nickn senn cocukalrnn ismi mi değilse ne ismleri bebişlerin?
anlatma kabiliyetim bile kaybolmuş valla konuşmamaktan konuşmayıda unutmuşum,dikincede dikdörtgen olcak cnm üçgen değil bak şimdi cnm enine 1 karış horoşe boyuna 2 buçuk karış yani şöyle yapıyorum ben kalın bi ip 8 numara şişe 35 ilmek atıyorum onu 2 buçuk karış horoşe örüyorum birleştirip dikiyorum
olursun inşallah bende seni şımartırım canım
havva ceylin kızım, enes emir oğlum, deryada bennn
anlatma kabiliyetim bile kaybolmuş valla konuşmamaktan konuşmayıda unutmuşum,dikincede dikdörtgen olcak cnm üçgen değil bak şimdi cnm enine 1 karış horoşe boyuna 2 buçuk karış yani şöyle yapıyorum ben kalın bi ip 8 numara şişe 35 ilmek atıyorum onu 2 buçuk karış horoşe örüyorum birleştirip dikiyorum
heh smdi anladım bunu mutlalaka yapcam ben acayip renk renk atkı sal takarım severim vallahi cok saoll cnm benim
bu arada estagfurulalh anlatma kbilyti kaybolmus olurmu cnm benim netten nkdr anltcan ki allah dan ikmzde akıllıyız anlastık
öyle zannediyo insan ama gayet güzel anlatıyosun ne düşündüğünü biraz rahat bırak kendini bu kadar kasma yaa hep kendine dönme o zaman kısır döngü oluyo banada olmuştu temizlik yapmıyorum niye yapöıyorum krem sürmüyorum onu bile beceremiyorum sürekli kendine sarınca çıkamıyosunn bırak biraz
ben atkıdan daha çok seviyorum bunu günlük olarak taktıklarımda var simli iplerden ördüklerimde mesela güzel bi yuvarlak yaka bi kazakla takıyorum onu (sevdiğim kazaklarımın renginde örüyorum)
dökümlü boğazlı kazak gibi gözüküyo
cift isim yanii iksnn de ismleri gibi guzel olsunlar insallah.
benm kuzenn ismide ceylin ama pek cikin beee dilyle sevdirr kendini sıpaaa
havva babane adı
oo benimki fıstıkk çok güzel ayıptır söylemesi çok da dillidir
ayy ayy yerim yaaaa
babanne adı koymda bi ayrı mesele dimi benmkide babanne adııı:2:
hiç sorma hele bide sevmiyosan dahada gıcık ama biz hiç demiyoz çocuğum iki adlı olduğuyla kaldı
kendi diyo bi tek
yani bu tarz seyler en bast bi tsorte bile renk ve guzellik katıyo sende bendensinn
ozaman çok seveceksin bunu mutlaka dene ben 1 gecede bitiriyorum ör örüncede söyle mutlaka bana cnm