Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin işte buldun ben farkında değilim hakarek etmişim kendime işte anladın şimdi bunu eşimede çok yapıyorum ben bu takıntıdan kurtulmam lazımmm benim
kızlar sohbet bensizz başlamış yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyelimm ee yine herkes dertli bakıorumm
söylerim tamam canım pazrtesiden snra orebilrm anca hafta sonları iş var baklm ne olacakk saol
hosgeldn badem vlla dertlydk de bribrmzle konusark hallttik snaıyorm ben kendi adma söylm en azından
sükr ki sizler varsnız sen nabıosn baklm
şöyle düşün bide şeytan seni bununla oyaladığını bunla seni şaşırttığını elinde olan güzelliklere bak bide baskasında olmayan sendeki güzelliklere artılara gerçekten ben çok bunalıyodum kendimden yapmadığım yapamadığım işlerden kendime bakmıyosam ondan, işleri yetiştiremiyom al bu sefer buna sarıyorum hergün yarın sil başatan yapıcam herşeyi düzeltcem yok olmuyo hergün ama sonra bi surat bi tavır mallaşmıştım resmen valla bi iki ay böyle gezdim ama şimdi düzeltiyorum yavaş yavaş yapytım olacak
iyi tatlım ne güsel ne demişler dertler paylaştıkça azalıoo ben bgn iyiyim şükürler olsun
şöyle düşün bide şeytan seni bununla oyaladığını bunla seni şaşırttığını elinde olan güzelliklere bak bide baskasında olmayan sendeki güzelliklere artılara gerçekten ben çok bunalıyodum kendimden yapmadığım yapamadığım işlerden kendime bakmıyosam ondan, işleri yetiştiremiyom al bu sefer buna sarıyorum hergün yarın sil başatan yapıcam herşeyi düzeltcem yok olmuyo hergün ama sonra bi surat bi tavır mallaşmıştım resmen valla bi iki ay böyle gezdim ama şimdi düzeltiyorum yavaş yavaş yapytım olacak
hoşgeldin bade
ördükten sonra anlat banada ben şimdi anlamadım bazen iki işi aynı anda yapamıyom
cnm sen eşinle uni okurken mi tanstn ondan mı devam ediosn yoksa evlnncemi basladın?
bende smdi öss snvna grcem bu sene matematikclere hayranım cnm valla kendm yapamdğmdan umrm istdğn hersey olur..
sende harikasın bebeim ama adın neden dırdrcıya cıktı anlamadım?
senn neren eksik tabii 2 guzeller guzeli bebeiş annesi seniiiiii
KIZLAR SMDİ HERKEZ YASDAIĞI YERİ YASINI FİLAN YAZSAYA DAHA İİ TANIMAK İSTİYORUM SİZİ..
bn19 yasındayım 1.5 yıllk evliym bebğim yok antalyadayım...
tandkca anlarsnz cok cabuk kırılan ama cabukcda neselenen bi tipim sölerim söldğm yerde gder tabii Allah daha buyuk derlter vermsnde..