dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

yokluğun varsa gözü yoksa bilmem nersi kör olsun napcan seksen meksen arkadaş işte market gez el işi falan sevmiyo musun onu bitirmeye uğrasmakta oyalıyo

ne delirmesi bebeğim hayat bu yonden bak bosver bak bana bi derdim vr ölemi oke egcdi gttiii ahahhaa
cık dısarı bebim alısvers merkezlerni gez kendi kendnle kal sonra sıkılırsın tabii bundan da cocuk yap sen iyyisii biş diemedim valllaaa

ne delirmesi bebeğim hayat bu yonden bak bosver bak bana bi derdim vr ölemi oke egcdi gttiii ahahhaa
cık dısarı bebim alısvers merkezlerni gez kendi kendnle kal sonra sıkılırsın tabii bundan da cocuk yap sen iyyisii biş diemedim valllaaa

yokluğun varsa gözü yoksa bilmem nersi kör olsun napcan seksen meksen arkadaş işte market gez el işi falan sevmiyo musun onu bitirmeye uğrasmakta oyalıyo

seviyom cnm yaklaşık 50 tane şal ördüm kendime 2 kıştır, kankam çok kafa dengiii beni mutlu edecek die kahve keyfi bile yapıyo benimle şimdi şehir dışına çıktııı bi kaç gündür yok umarım çabuk gelirrr, bu arada bu siteyi bulduğum içinde çok seviniyorum sizleri tanımak güzelll sohbet güzel insan bazen yakınına söyleyemediği şeyleri burda paylaşabiliyoo bu da çok güzel bişiii

ayyy elektrikler gitti şimdi geldi.bi aktım bi sayfa doldurmuşsunuz hemen.

lacivertt biz varız ayolll takıl bize hayatını yaşa

sal falan böle seyleri yapamıyorm ben yaa sen sanslısn bcerklisin demekki ben btek atkı oruyorm
arkadasnda cok iymiş benmde yok böle bi dostum.burdaayım işde siznle konsyorm ii geliyor bna böylesi...

ayyy elektrikler gitti şimdi geldi.bi aktım bi sayfa doldurmuşsunuz hemen.

lacivertt biz varız ayolll takıl bize hayatını yaşa

takılıcam bundan sonraaaaaaaa harikasınız valllaaaaa keşke daha önce bulsadım siteyide adım dır dırcıya çıkmasaydııı

ya bende tesadüf buldum bu siteyi bişey araştırıyorum bakıyorum kk dan yorum var iyisi mi didim bende takılıyım bunlara benim neyim eksik didim

canııııııım yaaa şal dediğime bakma dikdörken düz örgü bişiii, bak nedicem şimdi atkı ördüğün ende bi örgü düşün onu 2 buçuk karış filan ör uçlarından dikkkk kışın çok güzel boyunluk oluyoooo ben ondan herrenk yaptım anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım sen anlamışsındır canııııım...............

olmazmı tatlım çok zor oluyor.matematik okuyorum

cnm sen eşinle uni okurken mi tanstn ondan mı devam ediosn yoksa evlnncemi basladın?
bende smdi öss snvna grcem bu sene matematikclere hayranım cnm valla kendm yapamdğmdan umrm istdğn hersey olur..

takılıcam bundan sonraaaaaaaa harikasınız valllaaaaa keşke daha önce bulsadım siteyide adım dır dırcıya çıkmasaydııı

sende harikasın bebeim ama adın neden dırdrcıya cıktı anlamadım?

ya bende tesadüf buldum bu siteyi bişey araştırıyorum bakıyorum kk dan yorum var iyisi mi didim bende takılıyım bunlara benim neyim eksik didim

senn neren eksik tabii 2 guzeller guzeli bebeiş annesi seniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…