dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

offf off çok denedim çok inat etti benimle yok iterler yok kakarlar ben istediğim saatte geliyorum evde eşimimi bekliycem kadın evde erkeği bekler,bi yere gitmek istesek izinmi almaya çalışıcaz evde oyalanacak bişeyler bul ayy bi oyalanıyon 2 oyalanıyon sonra sıkıyoooo bu sefer ona sarıyorum sonrada kavga ediyoz bıktımmmmm

benimki de istemedi çalışmamı şimdi de bebişler aklı bende kalırmış kıskanç mıııışımışş

seqer kötü niyet yok diyosun ama bence sen fazla ii niyetlisin kocanlada da açık açık konuş benim yanımda yapmasın de

tamam bbeğim konusscam ozaman utanıyodm o kızı kıskandğmı anlmasın die demkki konsmk gerikio saol

saol bebişim sende çok sıcak kanlısın

teskkr edrim herkes cok iii vallahi burda...

benimki de istemedi çalışmamı şimdi de bebişler aklı bende kalırmış kıskanç mıııışımışş

hersey beebk yapmadn önce yapcan ne yaaprsan kar caslırsan filan alısyolar ozamn amaa cocuk oldkdan snra ck zor..
işde ben ondan bebek özlemi cekmeme rağmn yapmıyorm iş guc hallolsn die..

badem valla cok komiksin haa 80 yasnda demek ehehhe insann canı sıılınca vallahi 80 yasındakiyle bile konsuyor..
bende ilk evlndğmde butun komsularm yaslydı ama can sıkntsından gelip gdiyodum sürekli oğüt dinlemekden sıkldım tasındım zaten

hersey beebk yapmadn önce yapcan ne yaaprsan kar caslırsan filan alısyolar ozamn amaa cocuk oldkdan snra ck zor..
işde ben ondan bebek özlemi cekmeme rağmn yapmıyorm iş guc hallolsn die..

doğru tam ikna ettim o zaman ihtiyacımız vardı şimdi yok şükür sonra hamile kelınca benim iş yatıışş

benim arkadaş niye yok aahhhh ah buda gençlik yıllarımın piroplemi annem çok kaygılı kuşkulu bi insan olduğu için okul dışındaki aktivite arkadaş zıpırlıkları yasaktı tabi okul bitince arki olayı da yatışş vay be amma çile çekmişim haaa

ayyyyy evetttt yaaa ama beni bi görsen kadın evden çıksa 'nereye,nezaman gelcen,neden gidiyon,gitme' öyleyimmm vallahi çok komikkkkkk çok güldüm bak şimdi kendimeee,deliriyom galiba ben

şaka bi yana neyapabilirim ki bütün gün evde bilgisayardan öğğğ geldi artık bu evde başka napılır fikrin varmı cnmmm

ahh kuzum sen bugun mutluydıun amaaa bugun sus yarın gel anlat hadi sıkma canını

ahh kuzum sen bugun mutluydıun amaaa bugun sus yarın gel anlat hadi sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…