Dertler derya olmuş

Adam kelimesini yanlışlıkla yazdnz diye düşünüyorum zira böylelerine adam demek iltifat oluyor

Öncelikle bu güzel ilişkiden bahsettiğiniz için tebrik ediyorum sizi. Mutluluklar diyerek ekliyorum ki:

Bizim buralarda sizin gibiler için çok güzel bir tabir var o adam müsvettesi için de çok güzel tabirler var amaa burada söyleyemiyorum o kadar güzel ki üyelerin gözleri kamaşıyor diye kullanmak yasak !

Adam boşanmasa bile boşverin devam edin. İlla evlilik şart mı? Hem sizin için boşanmıyormuş ki! Metres olarak devam etmek daha adrenalinli. Adamın gönlünü eğlersin ikinci kadın müsvettesi olarak. Sonra o karısına gider bir de orda eğler gönlünü. Ortada top gibi bir size bir kadına şutlanır. Sizin için farkedeceğini sanmam. Karısında denediğini sizde sizde denediğini onda dener, tepkileri ölçer, not verir, ilerde biraz da okşar geçinir gidersiniz.
Size müstehak!

Bende sizin gibi yapicam dogru olan bu

Haklisiniz aksamlari hic konusmuyoruz nerdeyse sadece mesai saatlerinde

Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum sadece kendi duygularınızı düşünüyorsunuz bencilsiniz daha ağır şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Ben tabiki evliyken devam etmicem bu iliskiye sadece ben varsayim olarak gercekten anlasamayip bosanirlarsa konusmamda bi sakinca olur mu gozuyle bakiyorum olaya cunku bosanmak istememin seninle hic bir alakasi yok diyor

Pardon da ne gibi eziklik hissi yasiyor musum?
Başkasının kocasıyla konuşma ezikliği.

Madem öyle arayın şimdi, madem boşanacakmış araları kötüdür, kadın karışamaz, arayın açacak mı? Nasıl mideniz alıyor ki?
Boşanacak olsa, sizle alakası olmasa bile bu süre içinde evli erkekle konuşuyorsunuz.
Ayrıca kadının koynunda fosur fosur uyuyorlar. Adam evli sen öyle beklersin. Boşanacak adam akşamları da senle konuşur değil mi? Geceleri de rahatça konuşur. Ara hadi!

İnşaALLAH kimle evlenirseniz evlenin, kocanız da başka kadınla konuşur. Dilerim bunu yaşarsınız. Evli olduğunu bile bile konuşmak ahlaksızlıktır. Siz de ahlaksızsınız.

Banlanırsam banlanayım gece gece sinirlerimi bozdu ya.

Sizin gibi kadınlar evli erkeklerle olmayı bir halt sanır. Kendi kendini tatmin eder. Adı toplumda metres olur. Daha iyi bir tabiri var aslında ama burada kullanamıyorum. Adam gider karısıyla evlilik hayatını yaşar. Bunu bile bile mideniz kaldırır.

Hiç mi onur, gurur, haysiyet yok? Bu kadar mı yerlere düştü karakteriniz? Kendinize saygınız yok ALLAH' tan korkunuz da mı yok? Bin beterini yaşayın inşaALLAH.

Kullandiginiz tabir hic hos degil benim niyetim metres olmak degil ben zaten bu durumdan rahatsizlik duydugum icin fikir istedim sizlerden siz destek olacağınıza kostek oluyorsunuz

Adam zaten ş..sizin önde gideni ona diyecek lafım bile yok. Gebersin dilerim.
Ama sizin gibi kadınların nasıl midesi alıyor, nasıl tiksinmiyorsunuz, nasıl bu kadar geniş ve iğrenç oluyorsunuz, ahlaksız oluyorsunuz merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…