- 5 Kasım 2017
- 703
- 2.275
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Adam kelimesini yanlışlıkla yazdnz diye düşünüyorum zira böylelerine adam demek iltifat oluyorEvli olduğunu öğrendikten sonra ilişkini devam ettirebiliyorsan sende o alçak adam adam kadar suçlusun! Yok alışkanlık oldu yok kopamıyorum bunlar bahaneler. İnsan utanır yaa ne kadarda rahat yazmışsınız. Bile bile 2. kadın olmayı kabul etmişsiniz.
Metres olmayi kimse istemezMetres olarak hayatına devam et, boşver, ne de olsa dünyada erkek yok. E evlilik de sizin neyinize değil mi? En iyisi metreslik!
En basinda evli oldugunu bilmiyordumBi dakika ya siz şimdi şeymisiniz neydi o ya m harfiyle başlıyodu s ile bitiyodu sanki ee şey ya aa gelmedi aklıma tüh
neyse cnm sen devam et ilişkine sonra adam eşinden boşanıncaDDDD senle kesin evlenir ahahahaha
Haklisiniz yaptigim yanlistan dönüp irtibatimi kesecem tamamenne yapmalıyım diyerek bizimle dalga geçtiğini ümit ediyorum. yok ciddiysen ben seninle dalga geçeceğim birazdan evli olan adamla hala görüşüyor olma ahlaksızlığın sebebi ile.
Bende sizin gibi yapicam dogru olan buBu tur bi olay benimde basima gelmisdi.Adam kendini bana bekar tanitmisdi ama cok guzel artistlik yapmsdi aklimin ucundan bile gecmedi evli ola bilecegi gec saatlara kadar ariyordu beni.hic subhe etmemsdim.ve bi gun ne oldu biliyormusun?karisi beni aradi kufurler etdi halbuki ben adamin evli oldugunu bile bilmiyordum.ogrendim yikildim resmen ama ne aptim askindan olsemde ayrildim.cok sukurki ayrilmisim.
Haklisiniz aksamlari hic konusmuyoruz nerdeyse sadece mesai saatlerindeaklıma gelmişken yazayım ;
Erkeklerin en sık kullandığı yalan ;
- Aslında evliliğim bitti, yasal süreci başlatacağız zaten yatakları da ayırdık.
Fakat bu beyefendiyi asla akşamları telefonla arayamazsınız : ))))
Şimdi arayın isterseniz...Haklisiniz aksamlari hic konusmuyoruz nerdeyse sadece mesai saatlerinde
Ben tabiki evliyken devam etmicem bu iliskiye sadece ben varsayim olarak gercekten anlasamayip bosanirlarsa konusmamda bi sakinca olur mu gozuyle bakiyorum olaya cunku bosanmak istememin seninle hic bir alakasi yok diyorSenden ve senin gibilerden nefret ediyorum sadece kendi duygularınızı düşünüyorsunuz bencilsiniz daha ağır şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Pardon da ne gibi eziklik hissi yasiyor musum?Bunun altina imzami atarim. Mide kaldirmaz. Konu sahibi bence bir yerde eziklik hissi yasiyor,yoksa hicbir bayan bu durumu normal kafa ile kabul etmez.
Hayir yanlis anladiniz bi onceki konumda belirtmistim benden hoslanan biri var polis diye ondan bahsediyorumadam bir de polis yani pessss bu adam mı bizim güvenliğimizi sağlayacak pehhhh
Başkasının kocasıyla konuşma ezikliği.Pardon da ne gibi eziklik hissi yasiyor musum?
Kullandiginiz tabir hic hos degil benim niyetim metres olmak degil ben zaten bu durumdan rahatsizlik duydugum icin fikir istedim sizlerden siz destek olacağınıza kostek oluyorsunuzÖncelikle bu güzel ilişkiden bahsettiğiniz için tebrik ediyorum sizi. Mutluluklar diyerek ekliyorum ki:
Bizim buralarda sizin gibiler için çok güzel bir tabir var o adam müsvettesi için de çok güzel tabirler var amaa burada söyleyemiyorum o kadar güzel ki üyelerin gözleri kamaşıyor diye kullanmak yasak !
Adam boşanmasa bile boşverin devam edin. İlla evlilik şart mı? Hem sizin için boşanmıyormuş ki! Metres olarak devam etmek daha adrenalinli. Adamın gönlünü eğlersin ikinci kadın müsvettesi olarak. Sonra o karısına gider bir de orda eğler gönlünü. Ortada top gibi bir size bir kadına şutlanır. Sizin için farkedeceğini sanmam. Karısında denediğini sizde sizde denediğini onda dener, tepkileri ölçer, not verir, ilerde biraz da okşar geçinir gidersiniz.
Size müstehak!
Yuzde 99 cevap vermez eşine yakalanmaktan da korkuyorŞimdi arayın isterseniz...
Denemesi bedava cevap verecek mi beyimiz