Dertler derya olmuş

Kullandiginiz tabir hic hos degil benim niyetim metres olmak degil ben zaten bu durumdan rahatsizlik duydugum icin fikir istedim sizlerden siz destek olacağınıza kostek oluyorsunuz
Yav bir git.
Rahatsızlık duyuyormuş da mış mış da.

Kızım rahatsızlık duyan evli adamı öğrendiği an, ağzına geleni sayar, gerekirse karısına söyler şutlardı. Hala konuşmaya devam edip de ayrılacakmış demezdi! Senin için ayrılmasalar bile adam evli evli! Bu kadar mı küçük beynin?
Kıt mısın sen? IQ seviyen mi düşük?
Adam evli. Ve sen konuşuyorsun. Bir de sıvayıp alışkanlık diyorsun.

De get şurdan be. Sinir oldum ya.

Yuzde 99 cevap vermez eşine yakalanmaktan da korkuyor
Aa eşine yakalanırsa ne olur? Hani boşanacaktı? Kadın mı onu boşar yoksa? Neyin korkusu bu? Boşanacaksa aynı odada mı kalıyorlar?

Sen de biliyorsun aslında boşanmayacağını. Bir de masumu oynuyor, boşanacakmış diye. Vay yavrum vay. Bit beyinli seni.

İnşaALLAH kimle evlenirseniz evlenin, kocanız da başka kadınla konuşur. Dilerim bunu yaşarsınız. Evli olduğunu bile bile konuşmak ahlaksızlıktır. Siz de ahlaksızsınız.
Amin karısını aldatan adamlar da iktidarını kaybetsin inşaallah bugün kayınvalidemin aldatıldıgını ögrendik kaynanam dahi olsa içim gitti

Dilerim senin ve o adamın türevindekilere oksijen tüketmek yasaklanır. Bu yasaklama sonrasında ise 5 dakikanız kalır biz de rahatlarız.

Üslubuna dikkat edersen sevinirim beddua etmeyide cok iyi bisey zannediyorsun sanirim ben zaten bu sekilde bir iliskiye devam etmem degerlerim gereği altini cizerek soyluyorum yine evli olduguni bilmiyordum

Herşey o kadar normalleşti ki eskiden adam karısını aldatsa herkes dışlar yüz çevirir 2. Kadın sokağa çıkamazdı şimdi nerdeyse madalya takacaklar
Dünya tersine döndü

Üslubuna dikkat edersen sevinirim beddua etmeyide cok iyi bisey zannediyorsun sanirim ben zaten bu sekilde bir iliskiye devam etmem degerlerim gereği altini cizerek soyluyorum yine evli olduguni bilmiyordum
Etmiyorum üslubuma. Normalde ederdim ama senin için etmemeyi göze alıyorum.

Evli olduğunu bildiğin halde alışkanlık diye devam eden sen değil misin? Boşanacak diyen sen değil misin? Dilerim boşanır, senle evlenir. Bunu içten diliyorum o kadın kurtulsun. Sen derdine yan sen çek inşaALLAH.

Aslında hakettiğin sözler daha fazlası ama maalesef söyleyemiyorum. Ama bir gün senle ya da türevlerinle karşılaşırsam gerçek hayatta çok güzel iltifatlarım var

Kimsenin yuvasini dagitmak istemem o yuzden geri cektim kendini irtibatimi kesiyorum bundan sonrada ister bosansin ister bosanmasin vicdanim rahat olacak

Kimsenin yuvasini dagitmak istemem o yuzden geri cektim kendini irtibatimi kesiyorum bundan sonrada ister bosansin ister bosanmasin vicdanim rahat olacak
Vicdanın artık rahat olacak noktayı geçmiş.
Ömür boyu bunun bedelini ödemen dileğimle. Diğer dünyada da çek bunun hesabını ki zaten çekeceksin, dünya adaletine inanmadığım kadar inanıyorum ilahi adalete. Sen de azıcık inanmayı denersen vicdanın hiç susmayacak. Bu sözlerimi hatırla!

Tamamda genciz hata yapabiliyoruz kanabiliyoruz ki her insan hata yapar onemli olan hatadan dönmek

Bunlar gibiler yüzünden toplumda aile kavramı yok oldu erkekler nasıl olsa herşeyi kabul eden salak kadınlar var diye evdekini de bunuda ellerinde tutuyor
Çevre sessiz duyarsız destekçi tavır içinde oldugu için bunlar normalleşiyor
Adam aldatınca 2.kadın kabul edince ilk kadın kötü oluyor o zaten şöyleydi hak etmişti vs vs
Ama ilk kadın boşanmak isterse vay efendim dul başına ne yapacan sabret vs vs

Rabbim aldatan adamlara kendilerine layık arsız kadınlar nasip etsin
Dünyaları da ahiretleri zehr olsun

Aminnn, aminnn.
Kendisi gelmiş burada evli erkekle konuşmanın alışkanlığı seviyesizliğini dile getiriyor. Sonra düzgün yorum bekliyor. Yorumları kaldıramıyor. Ne dememizi bekliyorlardı? Ne kadar meşrulaştırılmış bu ya. Adam müsvettesine diyecek söz bile bulamıyorum artık erkekler o derece küçüldü de bunu bir kadın nasıl yapar ya?
Böylelelerine gereken tepki verilmedikçe azıtıyorlar.

Genciz hata yaparız diye bir olay yok. Biz de genç olduk. Bazı şeylerin bahanesi yoktur.

Neyse sen dön hatandan ama kadına da ilet kocasının şerefsizliğini.
Beddua seansin bitti sanirim hah şöyle ya bana bunlarla gel zaten buraya yazma amacim bana yol gosterilmesi hatamdan döndürülmesi icin karisina soylersem konu daha da uzamaz mi ya basima bela olursa takinti yaparsa?

Beddua seansin bitti sanirim hah şöyle ya bana bunlarla gel zaten buraya yazma amacim bana yol gosterilmesi hatamdan döndürülmesi icin karisina soylersem konu daha da uzamaz mi ya basima bela olursa takinti yaparsa?
Vicdanını az da olsa rahatlatmak istiyorsan o şerefsizin ne olduğunu bilmesi lazım. Kimliğini vermek istemiyorsan sahte hesaptan yaz. Benim bir arkadaşımla konuşuyorlar vs ben de gizli yazdım vicdanen de. Arkadaşımın da haberi yok de. Kadın görünce de hesaplarını kapat. Adamla da tüm irtibatı kes.

Not: Tüm beddua seanslarımın arkasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…