Dertler derya olmuş

Son 10 15 yılda imam nikahı çogaldı evli adamlar arasında kimi arsız arsız ortada geziniyor kimi gizliyor
Neymiş peygamberimiz de 4 kez evlenmiş
Ulen geri zekalı peygamberimizin tırnagı kadar adam ol öncede sonra 4 kez evlilik olayını agzına al
Din den anladıkları bu zaten

Aynen öyle bu gereksiz türeyen din adamlarından kaynaklı. Karısından gizli metres hayatını meşrulaştırmak için imam nikahına başvuruyorlar. Ama nikah duyurmaktır. Bir geçerliliği yok. Kendilerini kandırıyorlar sadece. Cahil toplum da eskiden olduğu gibi hala dinini bilmeden yalancı dine ayak uyduruyor. Yaşanılan bu din, esas İslam zaten değil. Kendilerini kandırıp toplumu mahvediyorlar. ALLAH sonumuzu hay'r etsin.

Amin
Ah o nikahı kıyan imam müsvedleri ifşa edilse
O 2.kadınlıgı tercih edenler sosyal medyada metres yazısıyla paylaşılsa

Beddua dönüp dolasip sahibini bulurmus diye bi laf vardir dipnot olsun bu da
Bir de ben şunu soylemeyi atladim yine hakaret yagmuruna tutacaksiniz ama yardim etmeniz acisindan soylemek durumundayim
Karisi zaten sosyal medyadan mesajlasmalarimizi yakalamis bi ara beni engelledi sonra aralari duzeldi sanirim ben simdi farkli hesaptan yazsam bile baskasi gibi ben oldugumu anlar

Hanımlar,
konu ahlak değerlerini aşıyor olabilir ama bu sizlere hakaret etme, beddua etme, yaftalama hakkı vermiyor.
Böyle şeylerin sizlere ters olduğunu söyleyip genç kadınları uyarmanın kibar yolları da var.

Unutmayınız ki sitede ağzınıza geleni dolu dolu söyleyip hakaret etmeniz yasaktır.

Bizim burda bir kadın var
Kadın kocasını hasta diye bırakıyor
2 çocugu var 14 10 yaşlarında
Şimdi 2 yıldır biriyle beraber geçen lerde imam nıkahı kıydılar nişan vs yapıldı
Adamın karısı torunları vs var
Adam karısına tek gün gün yüzü göstermemiş
Şimdi bu adam 2.kadının parasını çatır çatır yiyor
Miras düşmüş kadına onuda yiyecek muhtemel
Oh olsun iyi oluyor

Layık bazısı

Adamın bacıları da seviniyor kardeşimize para gelecek diye

Hay ya Rabbim sevinenlere de yaşat ne diyeyim

10 yıllık evliyim aldatılmadım bildiğim kadarıyla aldatılıyor muyum onu da bilmiyorum
Ama eger aldatırsa Rabbim beni aciz bırakma yardımcım ol diye dua ediyorum
Ve diyorum ki benle beraberken başka kadına dokunursa ne bana nede başkasınada dokunamasın bir daha

Adamdan kaçarak uzaklaşın, eşimle mutlu değilim ayrılacağım yalanı, karısını aldatan erkeklerin hepsinin sığındığı bir yalan, boşanacağı falan yok, eşi yakalasa ona da seni seviyorum karıcım, o kız beni ayarttı, yuvamızı dağıtma diye ağlayacak, erkeklere fazla güvenmeyin en azından bu karakterdeki erkeklere.

Ay keşke... Ciddi yaptırımları olsa da erkekler biraz uçkuruna sahip çıksa. Madem istemiyorsun boşan, sonra ne b.k yiyorsan ye.
Yok boşanmazlar niye çünkü çocuklarının hatrı var bide 2.nin ne mal oldugunu bildiğinden nikahına almak istemiyorda bahanesi hazır
Yarın bir gün sıkılırsa karısı elinin altında dursun demi ?

Aynen

Bana dava acma hakki var mi bunu bilmiyordun
Açar tabi ki. Elinde kanıt varsa açar. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir bu durumu tabi ama her aldatılma konusunda ilk deri o kadının yanına bırakma diye. Herkes bir şeyler yazmış ben uzun uzun kötü şeyler yazmayacağım gerek yok. Siz kendinizi sizi yetiştiren anne babanızı biraz olsun önemsiyorsaniz bu işten hemen yarın vazgeçin. Size bu adamdan ne köy ne de kasaba olur. Alışkanlık falan da demeyin hiç. Aşk acısından yanacak haliniz yok.

devlet bir karar çıkarsa yurt dışından bekar erkek getirse ozaman rahatlayacagız.
adam evli sizi kandırıyor siz kanıyorsunuz evinde hiç birşeyden habersiz yaşayan bir kadın.
yazık bunu eşine yapan adam sizi seviyor zannediyorsunuz ya boşanacak evlenicezz hayali kuruyorsanız YUVA YIKANIN YUVA sı olmazz

Sonra karısının hamile olduğunu duyarsın çocuk büyüsün ayrılacak dersin zavallı sen bekar erkek mi bitti hadi önce bilmiyordun ya şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…