Dertler derya olmuş

Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?
Asla inanma...eşine yapan herkese yapar. kendini oyuncak etme. erkekmi yok Allah aşkına. Yarın öbür gün adın çıkar evli adamlarla geziyor diye. doğacak çocuklarını düşün ve onlar için yapma canım...

O öyle dedi sende inandın mı?? Burda yüzlerce kadın aldatıldığı için yıkılan yuvalarını yazıyor nasıl bile bile devam edersiniz konuşmaya bilmiyordunuz önce ama şimdi biliyorsunuz ve buna alıştım diyemezsiniz bunun afı bencillik sorumsuzluk ve ahlaksızlık hiç kusura bakmayın

Merhabalar,
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Sizce ne yapmalıyım?
kesin anlaşamıyordur kesin boşar karısını kesin senle evlenir konuşmaya sevgili olmaya devam et sen bu adamla

Evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkini devam ettirebiliyorsan sende o alçak adam adam kadar suçlusun! Yok alışkanlık oldu yok kopamıyorum bunlar bahaneler. İnsan utanır yaa ne kadarda rahat yazmışsınız. Bile bile 2. kadın olmayı kabul etmişsiniz.

Bunun altina imzami atarim. Mide kaldirmaz. Konu sahibi bence bir yerde eziklik hissi yasiyor,yoksa hicbir bayan bu durumu normal kafa ile kabul etmez.

Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla
adam bir de polis yani pessss bu adam mı bizim güvenliğimizi sağlayacak pehhhh

Merhabalar,
Sizce ne yapmalıyım?
Adam evli ve boşanmayacak bosuna kendini kullandırma.

Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla

Ideal es adayi olmadigi karisini aldatmasindan belli...ya siz birseyler mi iciyorsunuz?! Bu nasil bir akil

Ah yavrummm sen onun icin eglencesin.giden senin yillarin olur.cok ah cekersin.hem vebal aldigin icin;hemde yillarina.empati yap sen evli olsan;esin seni aldatsa!!!!!bu mutsuzum diyen erkekeler emin ol cok mutludur.klasiklesmis yalanlari.yazik etme kendine ve o kadina.

Polis eş adayının kim olduğunu bilsek de sizin evli adamla sevgili olduğunuzu, evli olduğunu öğrendiğiniz halde alışkanlıktan ayrılamadığınızı söylesek. O sizin için ideal olur da artık siz onun için ne kadar ideal olursunuz bilemedim. Boşanmış bir şekilde yanınıza gelse tamam da adam evli yarın bir gün karısı duysa yalvar yakar olur. Siz öyle kalakalırsınız.

Evli olan serefs*z adam sizi sevseydi zaten sizi boyle bir duruma sokmazdi.

Belki insanlar arkandan konusucak seni nasil bir duruma sokuyor dusun ve gec olmadan vazgec.

Burda kiza yukleniyoruz hakliyiz da boyle adamlara ne demeli??

İdeal eş adayımı olacaksınız? Sizden anca ideal metres olmuş ..

Evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkini devam ettirebiliyorsan sende o alçak adam adam kadar suçlusun! Yok alışkanlık oldu yok kopamıyorum bunlar bahaneler. İnsan utanır yaa ne kadarda rahat yazmışsınız. Bile bile 2. kadın olmayı kabul etmişsiniz.
Tabi ki niyetim 2.kadin olmak degil bosanacagim diyerek gözümü boyuyor sanirim

X