- 20 Temmuz 2013
- 316
- 598
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?
Hazır kurulu düzen anam.şimdiki gençlerin çoğu herşeyin iyisini istiyor yok en iyi telefon marka kıyafet iyi marka sigara için kancayı birine takma çabası içindeler.yazık yemin ederim acıyorum hallerine.bizde genç olduk.eski de giydim açta gidip geldim okula çok şükür başımı hala yastığa vicdanım rahat koyuyorum.bu arada konu sahibinden 2 yaş büyüğüm sadece.Karısını aldatan yarın öbür gün evlenince seni de aldatır net ayrıca evli olan adamlara ne bu rağbet anlamış değilim
Eşinden hepsi de ayrılır niyeyse.
Bir arkadaşım var, 17 yıldır adam ayrılacak eşinden.
Kadın artık orta yaşı geçti, hala ümitli
Ne yapmalıyım sorusunun cevabı basit, çek bu eziyeti adamdan tekmeyi yiyene kadar,
Hakkınızda bir şekilde rezil haberler çıkana, kendi gençliğinizi soldurana kadar devam edin.
Karşınıza çıkacak iyi insanların sizin evli birisiyle olduğunu duyup da sizden tiksinene kadar.
Kolay gelsin.
Polis eş adayının haberi var mı bu işten hem?
Eşinden hepsi de ayrılır niyeyse.
Bir arkadaşım var, 17 yıldır adam ayrılacak eşinden.
Kadın artık orta yaşı geçti, hala ümitli
Ne yapmalıyım sorusunun cevabı basit, çek bu eziyeti adamdan tekmeyi yiyene kadar,
Hakkınızda bir şekilde rezil haberler çıkana, kendi gençliğinizi soldurana kadar devam edin.
Karşınıza çıkacak iyi insanların sizin evli birisiyle olduğunu duyup da sizden tiksinene kadar.
Kolay gelsin.
Polis eş adayının haberi var mı bu işten hem?