Dert yok, Sohbet var.... :)

estafuullah.. herkesin akli da fikri de insaniyeti de kendince... ne yaparsak yapalim bunu degistiremeyiz.. zaten kimse mükemmel degil de sanirim önemli olan insanlarin bunu kabul edebilmeleri, ve hertürlü farkliliklari (egitim,para,kariyer) kaldirip, insan gibi insan olabilmeleri...

insallah bozler basarabiliyoruzdur...

ve elbette egitim hicbirseyin sonu ya da basi ya da cözümü degil...

akilla birlikte vicdanin da olmasi sart sankim.

Güzel bir buluşmaydı ama demi çok ta duygusaldı ..

evet ablacım hemde çok duygusaldı.baya bi etkiledi o buluşma beniAllahım hepsine yardım etsin çok zor...
ya ego dedinizde o konu ne oldu silinmiş sanırım ben birdaha göremedim?Şuan mutlularmı devam yani?

bence çok ciddi bir dert..

evlenmeden ne derece büyük bir dert olduğunu idrak edemezsin, ama evlendikten sonra iliklerinde hissedeceksin o sorunu

hadi ya...

babasi da hic istemiyormus zaten de.. sanirim 5 yili gectigi icin artik pek bisi diyemiyorlar... zaten gecen güne kadar biz de sürekli erteliyorduk ama benim düdük gitmis msn de annesine benimle evlenmek istedigini söylemis..

annesinin tepkisini tam söylemiyor.. ama sadece 'hmm öyle mi hayirli olsun bekliyordum zaten' gibi bisi demis...

Güzel bir buluşmaydı ama demi çok ta duygusaldı

Belkide başka topikte gördüm ama hatırlıyorum resimleri vardı gözdemin,demekki ankara buluşması değildi..

aaaa...tamam tamam...2010 ocak anaları ankara buluşması tamam vardı...
ankamallde buluşmuştuk...hoş ben ondan da bişey anlamamıştım

sen hangi ülkedesin canım?

klavyen tr karakter içermediğine göre, türkiyede olmayabilirsin, ya da yurtdışından vergisiz ucuz pc de getirtmiş olabilersin tabi

sen hangi ülkedesin canım?

klavyen tr karakter içermediğine göre, türkiyede olmayabilirsin, ya da yurtdışından vergisiz ucuz pc de getirtmiş olabilersin tabi

:) almanya dayim simdilik... ve pc.i buradan aldim bu yüzden Türkce karakter yok..

yok deel kuzum...ama betil ismini severimP

evet biraz tiksinç oldu ama neyse

asude ile umut sana tipini anltasın ama benim kalbim buna dayanmıyor adamın şak diye resmi çıktı internette ben şok

korkma canım kimse görmemiştir,asude sağolsun hemen olaya el attı

Hoş bulduk sweetcim nasılsın eşinden haber varmı geldimi izine ,merhaba demek için uğradım senide gördüğüme çok sevindim

iyiyim ablacım idare ediyorum, eşim gelemiyor malesef, nereye şikayet etsek itiraz etsek diye düşünüyoruz. mevzuata aykırı işlem yapıyorlar. özledim seninle sohbet etmeyi, bizi ihmal etme buralarda buluşalım

kızlar baya ilerlemişsiniz, eşim aradı çok şükür fazla telepati yaptım sanırım arayamıyor gelemiyor diye

evet ablacım hemde çok duygusaldı.baya bi etkiledi o buluşma beniAllahım hepsine yardım etsin çok zor...
ya ego dedinizde o konu ne oldu silinmiş sanırım ben birdaha göremedim?Şuan mutlularmı devam yani?

Bendede öyleydi kaç gün kendimitoparlayamadım

aaaa...tamam tamam...2010 ocak anaları ankara buluşması tamam vardı...
ankamallde buluşmuştuk...hoş ben ondan da bişey anlamamıştım

Olabilir belkide orada gördüm,maşallah çok tatlı ama

Yahu öğleden sonra herkeşler tatile giriyor ben yarında çalışacağım.

Bana hak mı reva mı bu :2:

Hiç gelmedi demi yanına,belirlibir aydan sonra izin kullanma hakkı var zaten neden böylebişey yapıyorlarki anlamak mümkün değil..

Bende özledim denk gelemiyoruz hiç,bak eşinde aramış gözün aydın olsun biz rahatuz artık emekli olunca bitti sıkıntılarımız darısı sizlere olsun inşallah

inşallah ablacım biz de emeklilik günlerini görürüz. izin için zorunlu süreyi çoktan doldurduk, ama bahane çok. hiç biri de gerekli bahaneler değil malesef. beklememiz gereken sürenin 2 katını bekletmeyi planlıyorlar. dava açmayı bile göze aldım.

ne is yapiyor esiniz?? insallah en kisa zamanda görüsürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…