yok sıkıntı yok alıntıdaP
ütülü gerçekten geyik...banunun konusunun egosu gibi...
hani eşim aşkitom kocam filan laflarından hoşlaşmam...başka bir geyikten ütülü lafı çıkmıştı biz de öyle yazmıştık...
yoksa ne ben akıllıyııımmm ne ütülü...
okumak cehaleti alır, akıl göstergesi değildir eşşekliği baki bırakır benim gözümde...
okadar çok okumuş eşşek varki etrafımda bana bişey ifade etmiyor diploma...
Güzel bir buluşmaydı ama demi çok ta duygusaldı ..
Kızlar benim de çıkmam lazım sizlerden ayrılmak çok zor hepinizi öpüyorum
bence çok ciddi bir dert..
evlenmeden ne derece büyük bir dert olduğunu idrak edemezsin, ama evlendikten sonra iliklerinde hissedeceksin o sorunu
Güzel bir buluşmaydı ama demi çok ta duygusaldı
Belkide başka topikte gördüm ama hatırlıyorum resimleri vardı gözdemin,demekki ankara buluşması değildi..
estafuullah.. herkesin akli da fikri de insaniyeti de kendince... ne yaparsak yapalim bunu degistiremeyiz.. zaten kimse mükemmel degil de sanirim önemli olan insanlarin bunu kabul edebilmeleri, ve hertürlü farkliliklari (egitim,para,kariyer) kaldirip, insan gibi insan olabilmeleri...
insallah bozler basarabiliyoruzdur...
ve elbette egitim hicbirseyin sonu ya da basi ya da cözümü degil...
akilla birlikte vicdanin da olmasi sart sankim.
sen hangi ülkedesin canım?
klavyen tr karakter içermediğine göre, türkiyede olmayabilirsin, ya da yurtdışından vergisiz ucuz pc de getirtmiş olabilersin tabi
zaten çirkin bettynin özelliği, öncelikle zeki ama sakar ve çirkin, sonra ise hem zeki, hem sakmayan (sakarın zıttı bir kelime olsun bu, türk kelime haznesine katkımdır :) hem güzel bir kadın olup çıkıyor değil mi :))
adın da betülse, dadından yinmez
dranasınki en azından 5 yıllık bir evlilik, ben 1 senedir evliyim daha, adam bu halde.. Bir 4 yıl sonrasını düşünemiyorum..
Yemeği çiğneyip ağzına tıkmamı bekler heralde paşa hazretleri
(ay bu çiğneyip ağza tıkma lafından da tiksindim şimdi, niye yazmak istedim bilmiyorum, neyse teşbihte hata olmaz canlarım :))
asude ile umut sana tipini anltasın ama benim kalbim buna dayanmıyor adamın şak diye resmi çıktı internette ben şok
Hoş bulduk sweetcim nasılsın eşinden haber varmı geldimi izine ,merhaba demek için uğradım senide gördüğüme çok sevindim
evet ablacım hemde çok duygusaldı.baya bi etkiledi o buluşma beniAllahım hepsine yardım etsin çok zor...
ya ego dedinizde o konu ne oldu silinmiş sanırım ben birdaha göremedim?Şuan mutlularmı devam yani?
aaaa...tamam tamam...2010 ocak anaları ankara buluşması tamam vardı...
ankamallde buluşmuştuk...hoş ben ondan da bişey anlamamıştım
Kızlar benim de çıkmam lazım sizlerden ayrılmak çok zor hepinizi öpüyorum
:) almanya dayim simdilik... ve pc.i buradan aldim bu yüzden Türkce karakter yok..
iyiyim ablacım idare ediyorum, eşim gelemiyor malesef, nereye şikayet etsek itiraz etsek diye düşünüyoruz. mevzuata aykırı işlem yapıyorlar. özledim seninle sohbet etmeyi, bizi ihmal etme buralarda buluşalım
kızlar baya ilerlemişsiniz, eşim aradı çok şükür fazla telepati yaptım sanırım arayamıyor gelemiyor diye
Yahu öğleden sonra herkeşler tatile giriyor ben yarında çalışacağım.
Bana hak mı reva mı bu :2:
bende almanyadayim....
Hiç gelmedi demi yanına,belirlibir aydan sonra izin kullanma hakkı var zaten neden böylebişey yapıyorlarki anlamak mümkün değil..
Bende özledim denk gelemiyoruz hiç,bak eşinde aramış gözün aydın olsunbiz rahatuz artık emekli olunca bitti sıkıntılarımız darısı sizlere olsun inşallah
inşallah ablacım biz de emeklilik günlerini görürüz. izin için zorunlu süreyi çoktan doldurduk, ama bahane çok. hiç biri de gerekli bahaneler değil malesef. beklememiz gereken sürenin 2 katını bekletmeyi planlıyorlar. dava açmayı bile göze aldım.