hmmm... ikimiz de memleketten uzakmisiz... sen almanya da mi dogdun sonradan es durumuyla mi geldin?
ben egitim icin geldim. 3-4 yil sonra da dönecegim ins..
birazdan herkesler terkedecek burayı:))
ben de..
Pazartesi görüşmek üzere..
inşallah ablacım biz de emeklilik günlerini görürüz. izin için zorunlu süreyi çoktan doldurduk, ama bahane çok. hiç biri de gerekli bahaneler değil malesef. beklememiz gereken sürenin 2 katını bekletmeyi planlıyorlar. dava açmayı bile göze aldım.
[b[ı]]bende geldiiimmmm
2010 ocak anası olarak ve dranası umutefeyı takıp eden bırı olarak...
Banada yer varmı????[/b][/ı]
ne is yapiyor esiniz?? insallah en kisa zamanda görüsürsünüz..
ben ev hanımı olmak istiyorum:2:
ben ev hanımı olmak istiyorum:2:
sağolun, malesef asker eşim. şark görevinde. ben de burda kafayı yemekteyim
ben de istiyorum..
12 gibi kalkayım, 2'ye kadar kahvaltı yapayım, kadın programları izleyeyim, seda sayanın kokulu öpücüklerine muhatap olayım, evlilik programlarını takip edeyim, sonra yalandan 2 ev işi, 2 kap yemek, oh tamam, gün bitti..
çok temiz iş :d
kesin cok zordur... insallah sag salim bitiri görevini ve kavusursunuz...
ben de istiyorum..
12 gibi kalkayım, 2'ye kadar kahvaltı yapayım, kadın programları izleyeyim, seda sayanın kokulu öpücüklerine muhatap olayım, evlilik programlarını takip edeyim, sonra yalandan 2 ev işi, 2 kap yemek, oh tamam, gün bitti..
çok temiz iş
bende bende
ama ondan da sıkılacağıma eminim :44:
ben de istiyorum..
çok temiz iş
cok cok güzel paylasimlar oldu, sabah sabah coook eglendim amaaa ben biras yatip dinleneyim... bugünlük evde olmanin tadini cikarayim...
bide annecigimi arayayim, konusayim... ösledim cicimi :)
hoscakalin....
amin inşallah, dua etmekten başka bişey yapamıyorum da...
ablacım 3.5 ay oldu, daha 1-2 ay bekleyin diyor bi üstü. kendisi yeni geldi gezmekten, ailesi de yanında ilçe merkezde. bizimkiler allaha emanet dağlarda. hakkı olan izni kullandırtmıyorlar. adamlarda moral kalmadı. ne yapacağımızı şaşırdık. allahım onu da sıcak yuvasından ailesinden ayırsın da görsün, psikopata bağlattılar beni valla
ben bayramdan sonra %98 ihtimalle ev kadınıyım
Kendime şimdiden kurs neyim bakıyorum,bakalım