Dert yok, Sohbet var.... :)

[B][B]bende geldiiimmmm

dranas ben okumuştum bilkentliyi geçmişini plakadan bulmuştun demı?
doğum yerıne kadar yazmıştın sanırım ama vallahı hatırlamıyorum:))

banada yer varmı????[/B]
[/B]

Son düzenleme:

İnşallah canım ya görürüsünüz o günleri,neden izin vermiyorlarki kanuni hakkını kullanmak zorunda baştakilerde iş bitiyor zaten..3 ay gibi sürede izin kullanması gerekiyor çünkü,eşimde 2,5 ayda bir gelirdi 15 gün kalır giderdi tekrar..

ben ev hanımı olmak istiyorum:2:

ben de istiyorum..

12 gibi kalkayım, 2'ye kadar kahvaltı yapayım, kadın programları izleyeyim, seda sayanın kokulu öpücüklerine muhatap olayım, evlilik programlarını takip edeyim, sonra yalandan 2 ev işi, 2 kap yemek, oh tamam, gün bitti..

çok temiz iş

ben bayramdan sonra %98 ihtimalle ev kadınıyım

Kendime şimdiden kurs neyim bakıyorum,bakalım

cok cok güzel paylasimlar oldu, sabah sabah coook eglendim amaaa ben biras yatip dinleneyim... bugünlük evde olmanin tadini cikarayim...

bide annecigimi arayayim, konusayim... ösledim cicimi :)

hoscakalin....

kimse yok mu????? sohbet edecek arkadaşlar arıyorum...
ben Nil. Tokat!ta yaşıyorum.. Bugün iş yok, evdeyim ve Müge'yi seyretmeye çalışıyorum...

kesin cok zordur... insallah sag salim bitiri görevini ve kavusursunuz...

amin inşallah, dua etmekten başka bişey yapamıyorum da...

ablacım 3.5 ay oldu, daha 1-2 ay bekleyin diyor bi üstü. kendisi yeni geldi gezmekten, ailesi de yanında ilçe merkezde. bizimkiler allaha emanet dağlarda. hakkı olan izni kullandırtmıyorlar. adamlarda moral kalmadı. ne yapacağımızı şaşırdık. allahım onu da sıcak yuvasından ailesinden ayırsın da görsün, psikopata bağlattılar beni valla

Yok canım dediğingibi olmuyor valla bazen işleri sallıyon yaparım diye sarkıyor bu seferde beleş bizim işimz hiçözenme derim kıymetin bilinmiyor bile evdeyiz ya sonuçta

bende bende

ama ondan da sıkılacağıma eminim :44:

olsun yeterki sıkılayımda biraz evimde oturayım yaa...17 yaşımda bi başladım staja hala devam ediyorum evde oturmak nasıl bişi hiç bilmiyorum benbari cumartesi çalışmasaydım onada razıyım...öğlene kadar ama olsun

cok cok güzel paylasimlar oldu, sabah sabah coook eglendim amaaa ben biras yatip dinleneyim... bugünlük evde olmanin tadini cikarayim...

bide annecigimi arayayim, konusayim... ösledim cicimi :)

hoscakalin....

kendine iyi bak canımm, anneye selamlar

allah yardım etsin canım... en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…