Dert yok, Sohbet var.... :)

tanıtmayalım yav:)) ben de deşifre oluyorum yavaştan daha fazlasına gerek yok:))

sonra eltimgil kaynanamgil hakkında rahat dedikodu yapamam..

Kızlar bilkentliyi asude ve umut'tan başka tanıyan var mı:18: bir akrabası falan görüyormuş

benim bi tanidik var orali, isi falan da tutuyor ama... emin olamadim o mu degil mi

saka...

hemen sildiniz ki, sanmiyorum okuyanin oldugunu...

ama ben coooooooooooookkkkkkkk merak ediyorum yaaaa

Ben şimdi cıkıyorum. evde tek tek yazıcak minik kuşlar size. Alışveriş yapmam ve su almam lazım. Kapanmadan yetişeyim.

Kokulu kokulu öpüyorum sizi hahahah Seda sayan kapanışı....

biz de seni öpüyoruz tatlımm,

kendine de, bahtsız aşk adamına da iyi bakkkk

Beni zaten tanıyorlar buluşmalardan

Gözdemim resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bir bebek allah nazarlardan saklasın yanılmıyorsam ankara buluşmasında görmüştüm

gerçek mi...bilmem...gözde doğduktan sonra Ankara buluşmasına gitmedim ben...zaten bir kere gitmiştim...ondan da hiçbişey anlamamıştım...
Aaaa senin adın neden çirkin betty demişlerdi sadece...tabi çıkarıp lise fotolarımı gösterememiştimPP

dranascım sen 2010 ocak anası mısın...Gözdem de 22 aylık...

benim bi tanidik var orali, isi falan da tutuyor ama... emin olamadim o mu degil mi

saka...

hemen sildiniz ki, sanmiyorum okuyanin oldugunu...

ama ben coooooooooooookkkkkkkk merak ediyorum yaaaa

asude ile umut sana tipini anltasın ama benim kalbim buna dayanmıyor adamın şak diye resmi çıktı internette ben şok

2009 kasım canım

konu biras degismis olacak ama, k.valide gelini neden istemz? istemeden alirsa neden problem olur?

benimki de pek sicak bakmiyor sanirim, bunlari dert etmelimiyim?

(eger silinsin istersen alintiyi silebilirim. yine de kisaltmalar yaptim...)

cok ilginc bir cevapmis... sen akilli kadinsin, kocanin da akilli olmasi ve bunu belirtmen neden tuhaf ki :) beli nazar demesin die demistir :)

yok sıkıntı yok alıntıdaP
ütülü gerçekten geyik...banunun konusunun egosu gibi...
hani eşim aşkitom kocam filan laflarından hoşlaşmam...başka bir geyikten ütülü lafı çıkmıştı biz de öyle yazmıştık...
yoksa ne ben akıllıyııımmm ne ütülü...
okumak cehaleti alır, akıl göstergesi değildir eşşekliği baki bırakır benim gözümde...
okadar çok okumuş eşşek varki etrafımda bana bişey ifade etmiyor diploma...

ben yetişemedim bilkentliye.. tam bakacaktım googledan çünkü yeterince bilgi vardı:))

sağolsun asude sildirdi bilgileri.. ben göremedim.. merak ettim ama yaniiii!!!

zaten çirkin bettynin özelliği, öncelikle zeki ama sakar ve çirkin, sonra ise hem zeki, hem sakmayan (sakarın zıttı bir kelime olsun bu, türk kelime haznesine katkımdır :) hem güzel bir kadın olup çıkıyor değil mi :))

adın da betülse, dadından yinmez

Kızlar benim de çıkmam lazım sizlerden ayrılmak çok zor hepinizi öpüyorum

efet hanım ablayı ben bizzat gördüm dokundum:)

Güzel bir buluşmaydı ama demi çok ta duygusaldı

Belkide başka topikte gördüm ama hatırlıyorum resimleri vardı gözdemin,demekki ankara buluşması değildi..

kızlar adınızı soyadınızı tc nizi verin demedim:)
yani ne kadarlıkevlisiniz yaşlar kaç falan

ben yetişemedim bilkentliye.. tam bakacaktım googledan çünkü yeterince bilgi vardı:))

sağolsun asude sildirdi bilgileri.. ben göremedim.. merak ettim ama yaniiii!!!

Boşver canım çok fena deşifre ettim ama şu kadar söyleyim heralde boyu 180 den fazla aşırı yakışıklı biri allah sahibine bağışlasın

konu biras degismis olacak ama, k.valide gelini neden istemz? istemeden alirsa neden problem olur?

benimki de pek sicak bakmiyor sanirim, bunlari dert etmelimiyim?

bence çok ciddi bir dert..

evlenmeden ne derece büyük bir dert olduğunu idrak edemezsin, ama evlendikten sonra iliklerinde hissedeceksin o sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…