- 13 Mayıs 2011
- 3.926
- 3.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bilkentliyi asude ve umut'tan başka tanıyan var mı:18: bir akrabası falan görüyormuş
Ben şimdi cıkıyorum. evde tek tek yazıcak minik kuşlar size. Alışveriş yapmam ve su almam lazım. Kapanmadan yetişeyim.
Kokulu kokulu öpüyorum sizi hahahah Seda sayan kapanışı....
Beni zaten tanıyorlar buluşmalardan
Gözdemim resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bir bebek allah nazarlardan saklasın yanılmıyorsam ankara buluşmasında görmüştüm
benim bi tanidik var orali, isi falan da tutuyor ama... emin olamadim o mu degil mi
saka...
hemen sildiniz ki, sanmiyorum okuyanin oldugunu...
ama ben coooooooooooookkkkkkkk merak ediyorum yaaaa
Ben şimdi cıkıyorum. evde tek tek yazıcak minik kuşlar size. Alışveriş yapmam ve su almam lazım. Kapanmadan yetişeyim.
Kokulu kokulu öpüyorum sizi hahahah Seda sayan kapanışı....
sorma canım..
şu ankara zirvenize gelsem, sözlü olarak anlatırdık dranasla sana
gerçek mi...bilmem...gözde doğduktan sonra Ankara buluşmasına gitmedim ben...zaten bir kere gitmiştim...ondan da hiçbişey anlamamıştım...
Aaaa senin adın neden çirkin betty demişlerdi sadece...tabi çıkarıp lise fotolarımı gösterememiştimPP
dranascım sen 2010 ocak anası mısın...Gözdem de 22 aylık...
asude ile umut sana tipini anltasın ama benim kalbim buna dayanmıyor adamın şak diye resmi çıktı internette ben şok
tanıtmayalım yav:)) ben de deşifre oluyorum yavaştan daha fazlasına gerek yok:))
sonra eltimgil kaynanamgil hakkında rahat dedikodu yapamam..
(eger silinsin istersen alintiyi silebilirim. yine de kisaltmalar yaptim...)
cok ilginc bir cevapmis... sen akilli kadinsin, kocanin da akilli olmasi ve bunu belirtmen neden tuhaf ki :) beli nazar demesin die demistir :)
gerçek mi...bilmem...gözde doğduktan sonra Ankara buluşmasına gitmedim ben...zaten bir kere gitmiştim...ondan da hiçbişey anlamamıştım...
Aaaa senin adın neden çirkin betty demişlerdi sadece...tabi çıkarıp lise fotolarımı gösterememiştimPP
efet hanım ablayı ben bizzat gördüm dokundum:)
2009 kasım canım
ben yetişemedim bilkentliye.. tam bakacaktım googledan çünkü yeterince bilgi vardı:))
sağolsun asude sildirdi bilgileri.. ben göremedim.. merak ettim ama yaniiii!!!
konu biras degismis olacak ama, k.valide gelini neden istemz? istemeden alirsa neden problem olur?
benimki de pek sicak bakmiyor sanirim, bunlari dert etmelimiyim?