Dert yok, Sohbet var.... :)

allaha şükür ben cumartesi de tatil yapıyorum

tabi şu gerzek bakanlar müdahele ederse, değişecek..

Daha da varmış niye böyle yapıyorlarki ne kadar saçma ya kendisi izin kullansın personeli kullanmasın hakmı bu şimdi,aileside yanındaymış insan biraz daha düşünceli olur yani..

Bende kaçıyorum hanımlar keyifli sohbetler hepinize

yok canım dediğingibi olmuyor valla bazen işleri sallıyon yaparım diye sarkıyor bu seferde beleş bizim işimz hiçözenme derim kıymetin bilinmiyor bile evdeyiz ya sonuçta

abla ben ilk evlendiğimde 6 ay iş bulamadım ve ev kadınlığı yaptım

ama benim eşim o zaman daha çok kıymetimi biliyodu

sweetseptember allah kolaylık versin.Dilerim bir an önce düzelir herşey kavuşursun eşine canım.
asude cumartesi çalışmamak nasıl bişi onu bile bilmiyorum kız:)2 gün tatil çok güzel olur.bakalım yarın anlıcam nasıl bişi olduğunu

hoşgeldinnnnnnnn

hoşbuldumm. sağol canım..

sağolun, malesef asker eşim. şark görevinde. ben de burda kafayı yemekteyim

allah kavuştursun bu zor günlerde beklemek daha zordur emınım...

gerçekten istermisin bunu asude?

kız ozaman cicim aylarıydı tabi daha çok bilecek

yok güzelim ondan değil,o zaman daha az söyleniyodum çünkü eşim hazretlerinin dağınıklığını toplamaya daha çok vaktim oluyodu o

dağıtıyodu ben topluyodum.

Ee eve gelince sofrası hazır oluyordu falan filan

muhasebeciyim ben (maalesef)

işi bırakıyorum tatlım

hakkında hayırlısı olsun canım...

ben aslında işime aşık bir insanım.

ama hem evdeki tüm işi yapan, hem de çalışan bir kadın olarak, çalışmamayı yeğliyorum artık valla :)

kapitalist sistemin çarkını döndüreceğiz diye kendimizi paralıyoruz, birşey olduğu yok.. yarın birgün amansız bir hastalığa yakalansam, hayatımın eğitim ve iş dışında geçmediğine yanacağım..

ben de ev hanımı olmak istiyorum.. emekliliğime az kaldı.. yaklaşık 17 sene

sağol güzelim..

Aynen öyle,akşama kadar iştesin akşamda gel evde didin dur..yoruldum ben artık çekemicem..

Işlerimi rahat rahat yapmak istiyorum artık,elim hızlıdır bugünün işini yarına bırakmam ama iş varsa ve mecburen bekliyorsa

o ş yer bitirir beni

aynen canım yaa

paralıyorum ben de kendimi..

yani bir bardağın bile ortada kalmasına müsaade edemem..

keza işimde de öyleyim..

ee her yerde mükemmeliyetçi yakşalımla gidersen, kendine zarar..

valla maddi durumlar el verse, işimi çok sevmeme rağmen bırakırım.. şu hayata bir daha gelecek değiliz..

geçen eski iş arkadaşım geldi bize. (eşimin de arkadaşı) adam bırakmış mesleği, büyükbaş hayvan işine girmiş, tarla tapan almış, ayy inanamadım, cesarete bak, hem de erkek.. eğitim, kariyer, hepsini yok saymış.. ama nasıl mutlu.. adamın yüzüne kan, gözlerine fer gelmiş inan D

valla aslında muallaktayım,ayrılıp ayrılmamakta

kredi borcumuz var ama bende başka durumlarda var o yüzden tiksindim biraz da çıkıcam diyorum

valla büyük cesaret,ben evlendiğimden beri sevdiğim işi yapamıyorum.

Bu çok önemli

Kızlar sanırım sizde benim gibi mükemmeliyetçisiniz herşey kusursuz olacak.Tezgah üzerinde bir bardağım kalsa o gece uyku uyuyamam.3 senelik evliyim ben ne dolabım ne evim bu zamana kadar hiç dağılmamamıştır.Tül bile gözüme yamuk gelse kalkıp yatağımdan onu düzeltirim ve bu yüzden kendimi çok fazla yoruyorum sanırım.Ama bu aralar biraz daha saldım temizlik konusunda yeni evime taşınıcam 2-3 aya ne cam ne kapı siliyorum gerek yok die düşünüyorum anca günlük işler işte.Keşke sabah 9 akşam 5 ve evime yakın ve cumartesi tatil bir işim olsa ozaman herşey daha kolay olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…