- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
olsun yeterki sıkılayımda biraz evimde oturayım yaa...17 yaşımda bi başladım staja hala devam ediyorum evde oturmak nasıl bişi hiç bilmiyorum benbari cumartesi çalışmasaydım onada razıyım...öğlene kadar ama olsun
amin inşallah, dua etmekten başka bişey yapamıyorum da...
ablacım 3.5 ay oldu, daha 1-2 ay bekleyin diyor bi üstü. kendisi yeni geldi gezmekten, ailesi de yanında ilçe merkezde. bizimkiler allaha emanet dağlarda. hakkı olan izni kullandırtmıyorlar. adamlarda moral kalmadı. ne yapacağımızı şaşırdık. allahım onu da sıcak yuvasından ailesinden ayırsın da görsün, psikopata bağlattılar beni valla
yok canım dediğingibi olmuyor valla bazen işleri sallıyon yaparım diye sarkıyor bu seferde beleş bizim işimz hiçözenme derim kıymetin bilinmiyor bile evdeyiz ya sonuçta
işi mi bırakıyosun, izne mi ayrılıyosun canım??
(ne iş yaptığını da bilmiyorum da :))
abla ben ilk evlendiğimde 6 ay iş bulamadım ve ev kadınlığı yaptım
ama benim eşim o zaman daha çok kıymetimi biliyodu
hoşgeldinnnnnnnn
sağolun, malesef asker eşim. şark görevinde. ben de burda kafayı yemekteyim
ben de istiyorum..
12 gibi kalkayım, 2'ye kadar kahvaltı yapayım, kadın programları izleyeyim, seda sayanın kokulu öpücüklerine muhatap olayım, evlilik programlarını takip edeyim, sonra yalandan 2 ev işi, 2 kap yemek, oh tamam, gün bitti..
çok temiz iş
kız ozaman cicim aylarıydı tabi daha çok bilecek
muhasebeciyim ben (maalesef)
işi bırakıyorum tatlım
allaha şükür ben cumartesi de tatil yapıyorum
tabi şu gerzek bakanlar müdahele ederse, değişecek..
hakkında hayırlısı olsun canım...
Ben aslında işime aşık bir insanım.
Ama hem evdeki tüm işi yapan, hem de çalışan bir kadın olarak, çalışmamayı yeğliyorum artık valla :)
kapitalist sistemin çarkını döndüreceğiz diye kendimizi paralıyoruz, birşey olduğu yok.. Yarın birgün amansız bir hastalığa yakalansam, hayatımın eğitim ve iş dışında geçmediğine yanacağım..
[sıze=2][/sıze]
ben de ev hanımı olmak istiyorum.. Emekliliğime az kaldı.. Yaklaşık 17 sene
sağol güzelim..
Aynen öyle,akşama kadar iştesin akşamda gel evde didin dur..yoruldum ben artık çekemicem..
Işlerimi rahat rahat yapmak istiyorum artık,elim hızlıdır bugünün işini yarına bırakmam ama iş varsa ve mecburen bekliyorsa
o ş yer bitirir beni
sen bu memlekette emeklilik mi bekliyosun,alemsin yahu
sen bu memlekette emeklilik mi bekliyosun,alemsin yahu
aynen canım yaa
paralıyorum ben de kendimi..
Yani bir bardağın bile ortada kalmasına müsaade edemem..
Keza işimde de öyleyim..
Ee her yerde mükemmeliyetçi yakşalımla gidersen, kendine zarar..
Valla maddi durumlar el verse, işimi çok sevmeme rağmen bırakırım.. şu hayata bir daha gelecek değiliz..
Geçen eski iş arkadaşım geldi bize. (eşimin de arkadaşı) adam bırakmış mesleği, büyükbaş hayvan işine girmiş, tarla tapan almış, ayy inanamadım, cesarete bak, hem de erkek.. Eğitim, kariyer, hepsini yok saymış.. Ama nasıl mutlu.. Adamın yüzüne kan, gözlerine fer gelmiş inan :dd
insanlar umut ettiği sürece yaşarmış canım.. Umut ediyorum napiiimmmm