Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutcum eşinin kıymetini biil genelde erkekler eve gelince "ne yemek var" diye sorarlarmış ya, o modelden değil en azından.
ooooooooo hiç hayatımda böyle bir şey yaşamadım
diyorum ya tatlım seninki faydasızsa, bizim evde beslediklerimiz ne olacak :)))
benim gibi dünyanın en tatlı sohbetli insanını o küçücük ekrandan 15 saniye ortama dahil etmek sizi tatmin edecekse neden olmasın
20sinde Kayseriye gidiyorum 1 hafta...27si olabilüüü...
Gözdeyle gelirsem hiiçbişeycik anlamam ama neysseee...
yahu benim kocam çok kibar,anlayışlı,duysusalmış diyorum dranas'la sizi okuyunca
handan ablacım hoşgeldiin, seni burda gördüğüme çok sevindim
bence de dert yok dalga geçmek serbest, ilk defa cumhuriyet bayramı törenlerinin iptal edilmesine çok sevindim kızlar ankarada, pek sevgili kaynım(!) gelecekti, iptal oldu
Bende iyiyim ablacım bu topiğe uğradım bütün dertlerim sıkıntılarım gitti
kızlar siz birbirinizi tanıyosunuz sanırım ama yinede tanıtabilirmisiniz kendinizi neredensiniz necisinizz kaç yıllık evlisiniz çoluk çocuk iş?
kızlar siz birbirinizi tanıyosunuz sanırım ama yinede tanıtabilirmisiniz kendinizi neredensiniz necisinizz kaç yıllık evlisiniz çoluk çocuk iş?
Ben kendimi yeteri kadar deşifre ettim:18:
ayy bu telefonda kiminle konuşuyorsun muhabbeti de çok gıcık..
bekletme yaptığım için görüyorum arkadan aramayı..
sonra dönerim ben ona..
telefonda ses soğuk aloooo
normalde bitanem ya da bebeğim diye açar telefonu ama hemen açmadım ya telefonunu..
-alooo kiminle konuşuyosun bi saattir..
-sağol canım ben de iyiyim................
kuzuuu
sen kendini değil, bilkentliyi deşifre ettin
kuzuuu
sen kendini değil, bilkentliyi deşifre ettin
aha bilkentli geyiği de varmış iyi iyiiii...
Yooo tanımıyoruz...ama bana öyle geliyorki bir tanırsak varyaaaa....ooofff offff...
mühendisim. esim meendis...
ayy bu geyik iş açmasın başıma...hatunun biri öm atmıştı bana...senin gibi akıllı bir kadına hiç yakışmıyor kocasıyla övünmek diye...hönk diye kalmıştım ne diyor diye...
püfffff...
aha bilkentli geyiği de varmış iyi iyiiii...
Yooo tanımıyoruz...ama bana öyle geliyorki bir tanırsak varyaaaa....ooofff offff...
Ankaradayım, mühendisim. bir kızım var...Gözdemmm....5 yıla doğru gidiyoruz evlilikte...Aynı yerdeyiz eşimle oda ütülü meendis...
ayy bu geyik iş açmasın başıma...hatunun biri öm atmıştı bana...senin gibi akıllı bir kadına hiç yakışmıyor kocasıyla övünmek diye...hönk diye kalmıştım ne diyor diye...
püfffff...
Ben şimdi cıkıyorum. evde tek tek yazıcak minik kuşlar size. Alışveriş yapmam ve su almam lazım. Kapanmadan yetişeyim.
Kokulu kokulu öpüyorum sizi hahahah Seda sayan kapanışı....
Kızlar bilkentliyi asude ve umut'tan başka tanıyan var mı:18: bir akrabası falan görüyormuş